Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wigwan Pes-u -startuje w piątek o 7:30 do Torzymia. To o 10 :00 dołączamy do Was i razem śmigamy. Worlan - czy możesz na priva przysłać mi nr tel? Czy będzie dojście do prądu? Wigwan lubi prąd!! Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Na pewno założę to co wszyscy w dniu przyjazdu a już po kilku !piwko to nie wiem czy będzie mi coś potrzebne . Siemik... ja Cię proszę... BYLE bez stanika! Czy będzie dojście do prądu? Wigwan lubi prąd!! Robert miał to dokładnie ustalić ale złapało go po Burgmanii choróbsko... i normalnie nawalił A tak poważnie to weźcie dużo przedłużacza... najwyżej zrobimy na zlocie zrzutę na 220 V Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ja tak praktycznie. Obok nas będzie duża kałuża więc proponuje zabrać coś na komarki !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Edit: Pewnie sporo osób przyjedzie tylko na sobotę... i nie zobaczą już naszych specjalnych koszulek... A tam... Orzech pewnie się znów wymieni z jakąś Helgą na t-shirty Tylko gdzie znajdę taką chudzinę na XL !piwko Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Spakowany gotowy do wyjazdu, dodatkowe gniazdo do zasilania (lodówki) zamontowane. Moja grupa w składzie; Mareczek sztuk 1 Wyjazd po zjedzeniu śniadania, wypiciu kawy godzina zapewne przedpołudniowa PS. Do Zajazdu u Sosny mam 388,3km Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ale gala sie szykuje. Mareczek twoja propozycja aktualna? Proponuje wymiane na pesowke... !piwko jak sie szykujecie z jedzonkiem? Wszystko aldi localnie czy z polandy ciagniemy zapasy? Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ale gala sie szykuje. Mareczek twoja propozycja aktualna? Proponuje wymiane na pesowke... !piwko OK. Zamiana ?-----Polo jest Twoje Ze względu na bardzo wysokie temperatury ja nie zabieram żadnego jedzonka z Polski. Coś kupi się w Berlińskiej „Biedronce” Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja generalnie też już gotów do drogi, jeszcze tylko jutro w parę miejsc podjadę i śmigam do Torzymia. PS. Jedzenia nie biorę. Odnośnik do komentarza
Klaud Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to prawie wszystko jasne... Mam zanotowanie na końcu listy dwie wpłaty na miejscu od Klaudiusza i Agnieszki. Domyślam się, że to od Was. Z tym , że wpłaty są obniżone o połowę... zamiast 50 zł. od osoby jak płacili wszyscy, od Was pobrano opłatę zlotową w wysokości 25 zł. uwzględniającą brak czapki i identyfikatora. Temat zamknięty. Aaa - jeśli tak było, to sorry, odszczekuję Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Koledzy przykro pisać, ale tym razem nie pojadę z Wami troszeczkę się pomieszało Życzę udanej imprezy i bezpiecznej drogi Przywieście dla kolegi jakiś prezent pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Gotowy w 100% jadę na miejsce spotkania w Piastowie do zobaczenia w Sosence, a z resztą w Berlinie Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 My wyjeżdżamy ok 10.30... pogoda narazie jak drut Mimo tego, że bez kufra i dwie osoby to chyba nawet spakowaliśmy się razem z prowiantem Do zobaczenia w Sosence, tuż przy plaży Ps. Ciekawe czy Krzytro zdąży odebrać skuta od Qwakiego... Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ps. Ciekawe czy Krzytro zdąży odebrać skuta od Qwakiego O godzinie 3.30 dojechałem na parking Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 O godzinie 3.30 dojechałem na parking To już wiemy kto stawia w Berlinie Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 O godzinie 3.30 dojechałem na parking To już wiemy kto stawia w Berlinie Mówi się trudno Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mówi się trudno Powinieneś się cieszyć, że to nie Burgmania 2010 ... tutaj masz tylko ~40 człowieków ... no może ~50, light koszt Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale ceny troche wyzsze , no chyba ze "biedronka"... ale ogladalem taki filmik, ze podobno nie nie ma "biedronek" w Berlinie ... Damy rade Krzytro -> piwo po 3.5 euro x 50 osob x 5 piw na twarz = to tylko 875 euro... W koncu nowego Burgmana trzeba ochrzcic . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mówi się trudno Powinieneś się cieszyć, że to nie Burgmania 2010 ... tutaj masz tylko ~40 człowieków ... no może ~50, light koszt Krzytro cieszy się jak dziecko, więc pewnie z tym stawianiem tylko się przekomarza. Miło było obserwować jak z każdym przejechanym kilometrem nabiera pewności w jeździe, a na każdym postoju wychwala swój nowy sprzęt (bezcenne). Życzę Wam szczęśliwej i bezpiecznej podróży na zlot i z powrotem, oraz wesołej zabawy. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 piwo po 3.5 euro x 50 osob x 5 piw na twarz = to tylko 875 euro... Krzytro, obiecuje załatwić rabat -10% Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale ceny troche wyzsze , no chyba ze "biedronka"... ale ogladalem taki filmik, ze podobno nie nie ma "biedronek" w Berlinie ...Damy rade Krzytro -> piwo po 3.5 euro x 50 osob x 5 piw na twarz = to tylko 875 euro... W koncu nowego Burgmana trzeba ochrzcic . Jest jeszcze Sosenka Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja okolo 14- 15 wyrusze lajtowo bocznymi drogami w kierunku Torzymia... jak to fajnie miec tak blisko . Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wychodzę z pracy. Widzimy się w Torzymiu. !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Druga tura zaczyna się pakować , a tak na marginesie czy nie będziemy za wcześnie na miejscu zlotu przecież jutro jest normalny dzień pracy Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Powodzenia na drodze dojazdowej Artix, DAWAJ FOTY... wiem że masz MMS'y K. !placz1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Druga tura zaczyna się pakować , a tak na marginesie czy nie będziemy za wcześnie na miejscu zlotu przecież jutro jest normalny dzień pracy Część drugiej tury już się spakowała! !placz1 Może zrobimy sobie wycieczkę po Berlinie? Jeśli tam będziemy o 13-14, to być może pocałujemy klamkę? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi