ptaku_1 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 A ja z innej beczki moze, mozecie doradzic gdzie przymocowac karimty (2 sztuki). W przekrok wezme namiot, mysle ze karimaty mozna przmocowac do kufra tylko czy z takim zaglem da sie jechac.
upiór Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Panie Panowie pogoda będzie bajeczna . P.S Szaman obiecał to tak będzie . Bigu i tu popieram temat , nawet jak bym miał śmigac w kaloszach i OP1 to i tak jadę na ZACNEJ , przecież ona by mi tego nie wybaczyła .
Gość suzuki.team Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Mi pogoda nie przeszkadza liczy się poprostu dobra zabawa na miejscu zyję juz tym zlotem od paru miesięcy i jakaś tam pogoda nie zepsuje zabawy !!! niema co narzekać tylko pakować zabawki i w drogę !scooter do zobaczonka na miejscu !OKK
Daro Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Inną ciekawostką jest pewna domieszka SEX'u która delikatnie "otrze" się o nasz zlot Orzech zatańczy na rurze !scooter W duecie z gwiazdą Drag Queen !OKK Na trzeżwo tego nie ogarne Grzesiu ja również
dr.big Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 No to za chwile obieram kierunek: Warka !scooter . Skut spakowany, przestalo padac jakies 2 godziny temu... Pogoda na jazde znosna !OKK .
Mareczek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jaka pogoda będzie w Warce ??? http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=warka !scooter
Marynarz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jedyna Słuszna !OKK jak widać piątek sobota i niedziela ze słoneczkiem będzie... padać to jedynie będą co niektórzy po zbyt dużej ilości !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dziś jedzie 3-cia tura transportowa do Warki !OKK i ok. godz 16stej zaczynamy przygotowania techniczno- fizyczne do VI Ogólnopolskiego Zlotu Maxi Skuterów *Burgmania 2010*... tym razem już na miejscu !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dziś jedzie 3-cia tura transportowa do Warki 4-rta, wczoraj wieczorem był nadprogramowy samochód odemnie !OKK !scooter
ptaku_1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mamy ciekawego fundatora na stonie zlotowej, Ojciec dyrektor zatroszczyl sie tez o duze dzieci !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jestem za !OKK Na samym dole ukryty
magart Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Mamy ciekawego fundatora na stonie zlotowej, Ojciec dyrektor zatroszczyl sie tez o duze dzieci !V ptaku_1 masz na myśli "Ulak Connectors" czy tego ostatniego na liście po prawej stronie ? !OKK !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2010 No i proszę, pokazać chłopom kawałek bielizny i odrazu ruch na forum
magart Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tylko nie mówcie, że w puli nagród jest nadmuchiwany plecaczek
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tom Taylor - ciuchy dla panów Ars Amandi - ciuchy dla pań ? pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2010 No cóż... Pierwsze obozowisko i pierwsza integracja właśnie się rozpoczęła Poza tym cały zlot będzie obserwowany non- stop z lotu ptaka (widać nawet kilka mikro skuterów ). Delikatna inwigilacja nie zaszkodzi . Czekamy na Was
Klubowicze Roni Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 Coś cienko na tym stole i wszyscy jakoś pokuleni jakby im zimno było , choć na ostatniej fotce piękne słońce. Oby do czwartku.
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2010 A ja z innej beczki moze, mozecie doradzic gdzie przymocowac karimty (2 sztuki). W przekrok wezme namiot, mysle ze karimaty mozna przmocowac do kufra tylko czy z takim zaglem da sie jechac. Przyjrzyj się temu zdjęciu a zobaczysz że na kufrze mam dwie karimaty, śpiwór i pojemnik z jedzeniem i napojami na nich,zrobiłem tak w ubiegłym sezonie kilka tyś.km. i nie zauważyłem żadnych nie przewidzianych zachowań.
damianibeata Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 My niestety zmuszeni jesteśmy zrezygnować . Nałożyło się zbyt wiele spraw które spowodowały , że nie możemy się zjawić na zlocie. Jeśli jest ktoś, kto nie zdążył się zapisać na Burgmanie 2010 a chciałby pojechać to możemy odstąpić 2 miejsca.(przynajmniej kasa nie przepadnie)
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 Coś cienko na tym stole i wszyscy jakoś pokuleni jakby im zimno było , choć na ostatniej fotce piękne słońce.Oby do czwartku. Zimno było na początku ale pózniej termometr w skuterze Dr. Biga pokazywał temp około 30 st. tak że był luzik.
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Coś smutna ta Wasza "Burgmania" Jutro przyjadę o 19 to się rozruszamy
helmutek76 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 W zwiedzaniu browaru najlepsza byla degustacja.... ile fabryka dala..... - tak bynajmniej bylo w zywcu
zx_space Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Coś cienko na tym stole i wszyscy jakoś pokuleni jakby im zimno było , choć na ostatniej fotce piękne słońce.Oby do czwartku. !OK Zimno było na początku ale pózniej termometr w skuterze Dr. Biga pokazywał temp około 30 st. tak że był luzik. w razie gdyby nie rozgrzał, trochę muzyczki na ocieplenie TUTAJ
Marynarz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 w razie gdyby nie rozgrzał, trochę muzyczki na ocieplenie TUTAJ Oj daj spokój z takim kołysankami na dobranoc !OK takie coś to mi rodzice do snu puszczali
Barti Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 w razie gdyby nie rozgrzał, trochę muzyczki na ocieplenie TUTAJ Bardzo melodyjny kawałek Wpada w ucho !OK Jak patrze tak na te zdjęcia Ojca Dyrektora to widze że niektórzy zabrali nie tylko całe domy ze sobą !scooter ale też i garaże !scooter Zajebiście Czy jakiś mobilny serwis też będzie? !scooter
Rekomendowane odpowiedzi