Gość Set Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Proszę o dopisanie mnie do listy, czyli Olgierd (browar) hotel, proszę o numer konta i ile mam wpłacić,serdecznie pozdrawiam wszystkich !OK Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (...)proszę o numer konta i ile mam wpłacić(...) Post numer 1 w tym temacie !OK ... Odnośnik do komentarza
zygi Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam,Mariusz mam małą prośbe, możesz wstępnie mnie zapisac.Jestem teraz w Norwegii wracam do Polski 31.05.10r.Pieniadze przeleje jak sie nic nie zmieni do10.05.10r.Wriant 2.Pozdrawiam ZYGMUNT>ZYGI. Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ojcze Dyrektorze poproszę o dopisanie mojej małżonki (ANETA)na listę zlotową z opcją BROWAR . Dziękuje i pozdrawiam DIZEL Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 30 Marca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Proszę o dopisanie mnie i mojej coreczki do wariantu ze zwiedzaniem browaru. Piotr i Sara. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A ja chciałem się zapytać czy można przyjechać z własną przyczepką kempingową KLIK ?? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Proszę o dopisanie mnie i mojej coreczki do wariantu ze zwiedzaniem browaru. Piotr i Sara. Poz. 173, wczoraj byłeś już dopisany. Ojcze Dyrektorze poproszę o dopisanie mojej małżonki (ANETA)na listę zlotową z opcją BROWAR . Aby nie robić zamieszania zostałeś przeniesiony na koniec listy razem z Anetą. Wcześniej wybrałeś opcje "kajak". Rozumiem, że przy atrakcjach rozłączacie się? Jeśli coś proszę o korektę. Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A ja chciałem się zapytać czy można przyjechać z własną przyczepką kempingową KLIK ?? No NIEZŁY domek, z tej przyczepki Myślę że na imprę w sam raz Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Aby nie robić zamieszania zostałeś przeniesiony na koniec listy razem z Anetą. Wcześniej wybrałeś opcje "kajak". Rozumiem, że przy atrakcjach rozłączacie się? Jeśli coś proszę o korektę. No tak na szrym końcu ?! Ok Mariusz no problem . Wszystko się zgadza , nie mogę być na 2 atrakcjach jednocześnie to musiałem podzielić zadania na 2 . Będzie przynajmniej co opowiadać Pozdrowionka DIZEL Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Sytuacja mi się wyklarowała - proszę mnie dopisać - wariant kajakowy. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Marca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A ja chciałem się zapytać czy można przyjechać z własną przyczepką kempingową KLIK ?? !happybth To dobry rozmiar przyczepy dla twojej Majki !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 31 Marca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Proszę mnie dopisać.Wariant 1 Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mariusz ja pisałem do ciebie na PM. Ale chcę być pewny zgłoszenia. DLA MNIE PROSZĘ 2 OSOBY I WARIANT DRUGI DO ZOBACZYSKA. Dla sprostowania. Druga osoba to moja córka 10 lat. I przy okazji pytanie? Jaką kwotę muszę zapłacić za nią? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dzieci do lat 12-tu nie płacą za zlot. kuknij sobie na pierwszy post Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bardzo proszę o wykreslenie z listy żonki i córki (poz. 143 i 144) niestety, ze wzgledu na pracujący piątek, żona zrezygnowała z wyjazdu na Burgmanię 2010 (a prawie cała ekipa PES-u wyjeżdża już w czwartek) Ech, mi na 99% też nie dadzą urlopu w piątek ale i tak muszę sie pojawić na zlocie ... szkoda tylko, że bardzo pózno dojadę... Przelew z opłata zlotową (160 zł) za mnie pójdzie w pierwszym tygodniu maja. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zeby nie bylo balaganu, na 15 pozycji jest wpis Ptaku + Antena, a na 84 jest dubel. Odnośnik do komentarza
bemol77 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Proszę o dopisanie , -wariant browar Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Proszę o dopisanie , -wariant browar Po aktualizacji wskoczyłeś na 84 pozycję Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czy aktualizacje obejmowała opłaty za zlot? Zrobiłem przelew prawie 2 tygodnie temu i jak nie było czerwonych literek obok mnie tak nie ma Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gdzieś na spotkaniu jajkowym Warszawa cafe-66 padła propozycja by zacząć integrację już 03.06.2010. Kto, kiedy i o której startuje z W-wy już 03.06.2010? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gdzieś na spotkaniu jajkowym Warszawa cafe-66 padła propozycja by zacząć integrację już 03.06.2010. Kto, kiedy i o której startuje z W-wy już 03.06.2010? To jeszcze dwa miesiące, a ty chcesz już wiedzieć co kiedy i na którym zakręcie. Daj na wstrzymanie, wszystko się wyjaśni bliżej zlotu. !tut Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chyba mam za duzo wolnego czasu...... i to przez to... Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 - proszę mnie dopisać - wariant kajakowy. Jeszcze ja, kasa właśnie wpłacona - bez noclegów. Odnośnik do komentarza
helmutek76 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Przelew zrobiony na wariant 2(kajaki) Helmutek76 i Renatka czekam na zmiane statusu na liscie :-) Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Czy aktualizacje obejmowała opłaty za zlot? Zrobiłem przelew prawie 2 tygodnie temu Przy poprzedniej aktualizacji gdzieś umknęła Twoja pozycja , dlatego proszę o sprawdzanie na liście czy wszystko jest OK, status oraz wpisany wariant z wyborem kajak/browar !pomidor Zlot.burgmania 2010 - zapisy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi