Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 21 Marca 2017 Użytkownicy Opublikowano 21 Marca 2017 "Long live"i pewno jeszcze serwisowany na bieżąco i "do końca"Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2017 To olej się wymienia?ja myślałem że tylko dolewa
Lucjan73 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 A propos tematu oleju i jego wymiany. W obecnym aucie służbowym zalecają wymianę co 30 tyś to już chyba standard. Serwisuje auto od nastu lat w jednym miejscu, od początku doradzają mi żebym przyjeżdżał na wymianę oleju co 15 tyś i nawet dali mi spory rabat bo za olej + filtr policzyli netto 290 zł. Wydaje mi się że nie warto oszczędzać.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Administrator Opublikowano 21 Marca 2017 20 minut temu, krzytro napisał: To olej się wymienia?ja myślałem że tylko dolewa Zapytaj kogoś kto ma warsztat to Ci wytłumaczy 4 minuty temu, Lucjan73 napisał: W obecnym aucie służbowym zalecają wymianę co 30 tyś to już chyba standard. Jak na służbowy to i tak często 4 minuty temu, Lucjan73 napisał: od początku doradzają mi żebym przyjeżdżał na wymianę oleju co 15 tyś Dobrze doradzają
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Niektórzy pewnie słyszeli o akcji Maluch + Tom Hanks. Całego pomysłu i przedsięwzięcia nie komentuję ... ale niezrozumiały jest hejt nt. wizji finalnej... i że niby MUSI być ori ! Fakt, kolor zielony ciut kontrowersyjny ale reszta wnętrza ? Czemu nie... Szkoda, że stoi jak koza przodem bo resor się ciut za mocno uhabrował
Roberrt Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Widzialiście już nową alfę Romeo? Czyżby Fiat starał się ratować markę?
Gość Robert JAPAN Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 8 godzin temu, Roberrt napisał: Widzialiście już nową alfę Romeo? Czyżby Fiat starał się ratować markę? Raczej nie niszowym modelem. Z wyglądu jest super ale reszta nie urywa tylka. Silnik w szczególności
tomekmajesty Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 FCA raczej markę Alfa Romeo zaczyna inaczej pozycjonować Chce sprzedać marki Fiat Jeep Iveco Chrysler itd a zostawić sobie marki premium czyli Ferrari Maserati i Alfa RomeoOgólnie FCA to potęga światowa zarabiająca nie tylko w małej Europie ale w obu Amerykach ...Tam jest troszeczkę więcej konsumentów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
virus Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Dnia 21.03.2017 o 07:31, krzytro napisał: To olej się wymienia?ja myślałem że tylko dolewa Cholera, muszę poważnie przemyśleć temat serwisowania u Ciebie samochodu...
dr.big Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Dnia 27.11.2017 o 08:13, Roberrt napisał: (...)Czyżby Fiat starał się ratować markę? Chyba coś się zaczyna dziać, logo Alfa Romeo będzie w sezonie 2018 widoczne, to już pewne, na bolidach Saubera (jako sponsor tytularny i partner)... Boss Fiata- Ferrari (Marchionne) mówi też otwarcie o przyszłościowym zaangażowaniu AR jako zespołu w Formule1... Tak... Może tak... Albo tak... A pierwszy GTV, czy nawet Sud- Sprint z lat 83- 89 byly w moich oczach całkiem fajne... Nie mówiąc już o Spiderze z lat 89- 93...
tomekmajesty Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Pojeździłem latem Giuliettą, w sumie prawie dwa miesiące i ... jestem w lekkim szoku jak się to prowadziZakręty to prawdziwa radość dla kierowcyPorównując do dobrze prowadzącego się passata to jednak do alfy mu daleko Wchodziłem w te same znane zakręty i alfą miałem tak około 20 km/godz więcej na zegarachNp Passatem 80 a Alfą 100Przy tym nieduża różnica w komforcie Oczywiście mam na myśli dobre drogi nie dziuraweJedyne co dla mnie słabe w alfie to bardzo niski przedni spojler wymuszający parkowanie na krawężnikach tyłem No i niska pozycja siedzenia kierowcy prawie leżącaAle co kto lubiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Roberrt Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jeszcze a propos tego Alfa Romeo to słyszałem, że jeszcze nie wypuścili dobrze, a już były jakieś problemy
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Administrator Opublikowano 26 Stycznia 2018 W niektórych regionach IT nowy "sport". Hurtowo giną 2 dinowe radia z 4oo a że kraj ten słynie z zabezpieczeń raczej prostych to...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Administrator Opublikowano 6 Lutego 2018 Praktycznie nowe Punto z 1997 roku na czarnych blachach -> KLIK
yossarian Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 To już chyba jest jaktajmer i z pewnością znajdzie swojego nabywcę. Latem widziałem Alfę 156 na czarnych i to w ruchu a nie na złomie
dr.big Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Punciak w takim stanie dzisiaj już nie dostania, bo niewiele kto "dmuchał i cuchał" przez 20 lat na takie wozidło . Uchował się tylko dzięki jednej właścicielce.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Administrator Opublikowano 7 Lutego 2018 Jak można coś takiego zrobić C140... KLIK
yossarian Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Czyżby Ojciec dyrektor też śledził http://www.poznajemysamochody.pl/ ?
dr.big Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 2 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Jak można coś takiego zrobić C140... KLIK Po prostu jakby samochód Simona Templara... Ehm, przepraszam, Janusza Cebuli ... Pięęęęękny .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Administrator Opublikowano 19 Lutego 2018 Jako, że w Klubie jeździ kilka tych multifunkcjonalnych aut podaje czysto informacyjnie: Jest nowe Berlingo! Przód "Cactusowaty" nawiązujący do C4 Aircross, boki z "bumperami", środek odświeżony, w zasadzie zupełnie inny... ale całość zachowała charakter. Auto oparte na nowej platformie EMP2. Dostępne będzie w dwóch wariantach, 5 i 7 osobowych. Nie zabraknie oczywiście całej masy schowków - dokładnie 28 o łącznej pojemności 186 l. Z bajerów praktycznych - ESP Trailler! Inne to Keyless, Start - Stop, Head up, 8 calowy system multimedia, odsuwany panorama dach i kilka innych. Nowe motory: 1.5 Blue HDI o mocy 75, 100 i 130 KM... i nowość - ostatni z opcją automatycznej skrzyni. Będą też nowe benzyny uturbione: 1.2 - 110 - 130 KM. Premiera niebawem w Genewie. Auto ma być dostępne w drugiej połowie 2018. No i... z wchłonięcia przez PSA Opla mamy teraz kolejnego bliźniaka- Combo 2018 Video Berlingo 2018
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2018 Zawsze widziałem Berlingo jako praktyczne i wszechstronne auto z którym można się zaprzyjaźnić zawodowo i prywatnie. Patrząc na jego ewolucję to najbardziej widzę zmiany maski i kokpitu. Niektóre elementy mogą się podobać inne nie. W wielu względach PSA musi nadążyć za trendami i normami, co nie do końca idzie za prostotą rozwiązań.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Administrator Opublikowano 21 Lutego 2018 Dnia 19.02.2018 o 21:07, arturas napisał: W wielu względach PSA musi nadążyć za trendami i normami, co nie do końca idzie za prostotą rozwiązań. Właśnie. W przypadku pierwszej generacji (1996-2008) można mówić o >prostocie rozwiązań< co zostało docenione przez wielu a auto odniosło sukces rynkowy. Drugą generacje (2008-2018) też można tak określić ale tu już weszły "wynalazki" typu DPF, Adblue, dwumasa itp... Najnowsza to już zupełnie inna bajka... no ale tego wymaga teraz rynek i normy eco. Mówiąc prościej - taki mamy klimat
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2018 Mam go na celowniku
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2018 Miałem dwa i były super. Ten najnowszy tez mi się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi