Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Tomuś co się stało się .... głowa bolała? !happybth Tak boli i CO !piwko TRENUJE SIĘ Jak tam wasze wolne? !YES
michu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 No jak to jak JEDZIEMY !YES !happybth !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 TRENUJE SIĘ Jak tam wasze wolne? !happybth Trenój trenój, bo za tydzień wiesz kto stawia.
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 No jak to jak JEDZIEMY !happybth !piwko Musiałeś tak zwlekać ? !YES
michu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 No jak to jak JEDZIEMY !happybth !piwko Musiałeś tak zwlekać ? !YES Ja sam o mało co przypłaciłem to zawałem.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 Tak tak najpierw spałeś a potem o zawale piszesz !happybth
michu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Tak tak najpierw spałeś a potem o zawale piszesz !YES !happybth !piwko nie kumam bazy?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 No jak to jak JEDZIEMY !happybth !piwko Musiałeś tak zwlekać ? !YES Ja sam o mało co przypłaciłem to zawałem. A co tu do kumania?
Burgerman Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Po kontroli u Prezesa, szczęśliwie wróciliśmy do domu. Herbatka !piwko u Prezesa zaliczona i Passat przepchnięty !YES. U mnie na cyferblacie wyskoczyło 888 km, spalanie 4,3 l/100 km. Dzięki za miłe spotkanko dla Prezesa i Fundiego, a dla Siemika za towarzystwo !happybth w drodze.
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Normalnie nie dziękuj za herbatę, bo to był taki obowiązek !happybth Miło było Was zobaczyć !happybth i nie mogę się doczekać imprezy . !happybth
Burgerman Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Normalnie nie dziękuj za herbatę, bo to był taki obowiązek !happybth Miło było Was zobaczyć !happybth i nie mogę się doczekać imprezy . !happybth Finlandia już w lodówce coby odpowiednią temperaturę złapała.
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Finlandia już w lodówce coby odpowiednią temperaturę złapała. I w tobie nadzieja !happybth Wiesz, że ja się brzydzę pijakami !happybth a wódki nie ruszam !happybth Ale wypicie dobrego trunku za zdrowie skutera to zmienia postać rzeczy
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2009 Ale wypicie dobrego trunku !happybth za zdrowie skutera to zmienia postać rzeczy Normalnie chcę to zobaczyć Tomek co Ty piszesz. Przełkniesz taki trunek??? !happybth
Tomekgdz Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ale wypicie dobrego trunku !happybth za zdrowie skutera to zmienia postać rzeczy Normalnie chcę to zobaczyć Tomek co Ty piszesz. Przełkniesz taki trunek??? !happybth TAK
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2009 Cho cho kochani jakie tu pogaduszki sobie urządzacie !happybth Burgerman Dzięki za towarzystwo w jeździe. Tomek dzięki za herbatkę miętową. Włodziu dzięki że dotarłeś do nas, szkoda tylko że musieliśmy tak szybko odjechać ale do pracy i tak wszedłem za pięć czternasta. Teraz opiszę troszkę przejażdżkę do Grudziądza. Wyjechaliśmy ok.dziesiątej jechałem za Burgermanem gdyż koleś dociera nowego MAXI i dawałem mu"fory",gdy przejeżdżaliśmy przez większą miejscowość zwróciło moją uwagę to że spojrzenia przechodniów kierowane były w inną niż moją stronę, z początku myślałem że to tylko ta większa z mniejszych miejscowości i mieszkańcy nie wiedzą na co patrzeć ale nie tak samo było w Kwidzynie w Grudziądzu i wszędzie gdzie przejeżdżaliśmy.Co się okazało,ano to że żółty kolor tak samo przyciąga wzrok ludzki jak małe muszki w lato do jaskrawego !happybth Zapomniałem dodać ze miałem okazję zrobić kilka kilometrów na TMAXie i przyznam się szczerze ze chyba się za bardzo przyzwyczaiłem do swojego mimo że zwinność tej pięćsetki zdziwiła mnie mocno. I jeszcze coś za co pewnie kujawiaki mnie powieszą !happybth TMAXem lepiej się jeździ niż "skrzydełkami"ale to jest tylko moja subiektywna opinia Pozdrawiam Siemik
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2009 I jeszcze coś za co pewnie kujawiaki mnie powieszą !happybth TMAXem lepiej się jeździ niż "skrzydełkami"ale to jest tylko moja subiektywna opinia !happybth Grześ i tu masz całkowitą racje SUBIEKTYWNA. Każdy ma prawo do wygłaszania swych opini, tylko dlaczego przejechane 100 m zacną wykreowało w Tobie taką świadomość? ps dzięki za spotkanko
Rekomendowane odpowiedzi