Użytkownicy Nazir Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 11 Czerwca 2023 Dzisiaj spontanicznie Was nawiedziłem👻
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 12 Czerwca 2023 18 godzin temu, Nazir napisał(a): Dzisiaj spontanicznie Was nawiedziłem👻 Nazir miło, ale nie kumam gdzie to jest (ja jestem udupiony na wyjazdy, jeszcze kilka tygodni)> Mogłeś dać znać, może znalazłbym 10 min 😁
Użytkownicy Nazir Opublikowano 12 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 12 Czerwca 2023 Godzinę temu, Rafa303 napisał(a): Mogłeś dać znać, może znalazłbym 10 min Jak niewiesz kaj to je, to skąd pomysł, że stykło by Ci 10 minut🤭🤣🤣👍 PS Jak większość: " cudze chwalimy-swego nie znamy" Też do dzisiaj nie byłem w wielu miejscach mego regionu np.: kopalnia Quido.......itd😉
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 12 Czerwca 2023 46 minut temu, Nazir napisał(a): Jak niewiesz kaj to je, to skąd pomysł, że stykło by Ci 10 minut🤭🤣🤣 Ja się cieszę, że jesteś ''gdziekolwiek''
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 13 Czerwca 2023 Rafa - na zdjęciu jest Pałac w Paszkówce - tylko 33km od centrum Krakowa😉
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 13 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 13 Czerwca 2023 16 godzin temu, Nazir napisał(a): Rafa - na zdjęciu jest Pałac w Paszkówce - tylko 33km od centrum Krakowa😉 Myślałem, że dałem całkiem tyłeczka ale ten pałac jest 75 km ode mnie i mogłem nie wiedzieć 😀. Obiecuję, że nadrobię zaległości. I 10 minut by mi nie starczyło😁
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 15 Czerwca 2023 A ja odwiedziłem wczoraj Tauron Arena w Krakowie ciary do tej pory 2
cezzar Opublikowano 15 Czerwca 2023 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Ja byłem na koncercie IM w Warszawie w ubiegłym roku.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 20 Czerwca 2023 Pozdrowienia dla czytających. Niestety jestem uziemiony, jedynie moją 4-setką praca- dom, praca-dom i tyle, smutno ale tak trafiłem (w pracy). Niech moc będzie z Wami 🖖 i do zobaczenia kiedyś 😂
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Czerwca 2023 A po powrocie z pracy na obiad - karkóweczka i cienka kiełbaska, skrzydełka za moment. Oczywiście na moim RODOS. Wiem, że nie w temacie jazdy, ale jestem nie z mojej winy udupiony i jest mi troszkę przykro. A na tym forum (małopolska), cisza więc coś skrobię, by się działo. Powodzenia dla Wszystkich🖖
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 25 Czerwca 2023 Miałem dzisiaj chwilkę i zrobiłem ok. setkę km (służbowo ale na mojej 4setce), Brzesko-Bochnia- Wiśnicz- Żegocina - Limanowa i nazad troszkę inną trasą. ( kto z małopolski to wie jakie zakręty i góra dół). Po takiej przerwie aż miło. Miło było również mijać kilkanaście motocyklistów po drodze podnosząc lewą rękę.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 27 Czerwca 2023 No to i ja się trochę pochwalę, bo dawno mnie nie było. Razem z moją Bożenką machnęliśmy w grupie 8 motocykli ( przepraszam - 6 motocykli i 2 skuterów) traskę Mazury - Litwa - Łotwa i Estonia. Od bramy domu do powrotu w sumie 3834 km w 10 dni. Wracając z Mazur generalnie jazda był dwupasmówkami, jednakże ponieważ czas był dobry i pogoda dopisywała za Kielcami zjechaliśmy na boczne drogi i wspomnianą wyżej traską od Bochni do Limanowej udało nam się przejechać. Wcześniej były Racławice z pomnikiem Bartosza Głowackiego. Za Wiśniczem w stronę Limanowej jest fajna knajpka Wiwenda ze smacznym jedzeniem i pięknym widokiem, dodatkiem były lody w Żegocinie. A sam wyjazd to wymaga opowieści przy grillu z dobrym piwem albo wiskaczem. Nie obiecuję, bo teraz muszę nadgonić obecność w robocie, ale jak znajdę chwilę czasu to może jakąś małą relację zamieszczę. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Czerwca 2023 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2023 Godzinę temu, zicoo62 napisał(a): A sam wyjazd to wymaga opowieści przy grillu z dobrym piwem albo wiskaczem. Nie obiecuję, bo teraz muszę nadgonić obecność w robocie @zicoo62 A w tej robocie to cię można odwiedzić ?
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 27 Czerwca 2023 2 godziny temu, arturo-bb napisał(a): @zicoo62 A w tej robocie to cię można odwiedzić ? Oczywiście, z tym, że wejściówki na sezon mamy zawieszone, dopiero coś we wrześniu kapnie.
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 27 Czerwca 2023 Na priv szczegóły Oczywiście błąd. Nadgonić muszę nieobecność w robocie🙂.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 29 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 11:45, zicoo62 napisał(a): A sam wyjazd to wymaga opowieści przy grillu z dobrym piwem albo wiskaczem. Nie obiecuję, bo teraz muszę nadgonić obecność w robocie, ale jak znajdę chwilę czasu to może jakąś małą relację zamieszczę. Pozazdrościć, może i ja kiedyś doczekam takich wypadów. Powodzenia, kiedyś opowiesz😀
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zicoo62 z tego co napisałeś to raczej spontan ze znajomymi niż wyprawa typowo skuterowa z naszego forum. Dwa kółka to dwa kółka ! + atmosfera całości bez względu na typ pojazdu. Ja też nawiązałem kontakt ze znajomi (jako jedyny ze skuterem), bo pomykać trzeba i przyjemność czerpać. Dalej nie mogę zrozumieć żeby na całe moje województwo chociaż 2-ch zapaleńców się nie znalazło do zrobienia kilku kilometrów. A Nazir albo Arturo-bb nie będą uzupełniać cały czas naszego regionu. Do zobaczenia kiedyś. A obiecane moczenie wykorzystam na jesień😁
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 3 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 3 Lipca 2023 Troszkę się u mnie poprawiło i mogę pomykać na cały dzień - 7-go piątek, 9-go niedziela i 11-go wtorek . Czekam, może ktoś ma czas w tych dniach, albo znowu przykleję się do jakiegoś TIR-a 🤣
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 7 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 7 Lipca 2023 I właśnie 9-go (niedziela), przyczepiłem się do wycieczki 3-ch motocyklistów (bo z naszego forum cisza), taki mały objazd naszego województwa (ok.200 km), + po drodze zabytki itp. Start z Brzeska o godz. 9.00 parking Lidl. Morze się ktoś doczepi ???
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 9 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 9 Lipca 2023 Właśnie wróciłem. Od 9.00 do 18 - tej tj. 9 godzin w siodle z przerwami na obiad i papieroska(nie ja) + tankowanie. W sumie 287 km (taki mały komin). Trasa : Brzesko-Zakliczyn-Bobowa-Uście Gorlickie-Muszyna- Piwniczna-Stary Sącz-Limanowa-Nowy Wiśnicz-Brzesko, tak w skrócie. Szkoda,że jako jedyny z forum- trudno, było fantastycznie - trasa-zakręty, widoki itp. pogoda marzenie. Szybkie tankowanie i do domu. Następne fotki może kiedyś
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 20 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 20 Lipca 2023 U mnie niedziela wolna, gdzieś się ruszę ale gdzie ???
Sympatycy Zenek Opublikowano 20 Lipca 2023 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2023 Też mogę się ruszyć w tą niedzielę. Jedziemy małą grupką tutaj:https://www.google.com/search?kgmid=/g/11fmf3kgph&hl=pl-PL&q=Wystawa+Starych+Motocykli+-+Kamionka+%22Folwark+Cyzi%C3%B3wka%22&kgs=cee978ed494518e1&shndl=0&source=sh/x/kp/osrp/m1/4Startujemy o 8 z Koszyc.Grupka mieszana: ja skuter, reszta motocykle i możliwe że jeden 125 ccm to może być tempo rekreacyjne. Masz chęć dołączyć?
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 20 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 20 Lipca 2023 7 godzin temu, Zenek napisał(a): Masz chęć dołączyć? Od 7 miesięcy jak jestem na forum, jeszcze nigdy nigdzie nie byłem z osobą z forum ''m a ł o p o l s k a'' gdziekolwiek, a Ty mi się pytasz czy chce dołączyć 😂 🥲😂 (troszkę się wzruszyłem), zawsze o każdej porze dnia i nocy. Nareszcie 😀. Przybliż mi tylko te Koszyce i trasę przejazdu żeby się wkleić.
Rekomendowane odpowiedzi