Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Walczę dalej. Zdobyłem już 2 wieże widokowe czas na 3-cią. ,,Beskidzki Raj'', z Brzeska 2h i parę minut i ok 120 km. Jeżeli będzie chętny(a) przejadę bliżej Krakowa (Skawina,Wieliczka, Dobczyce), a podobno ma być dobra pogoda, szkoda marnować czas. A najważniejsze termin 2 maja bo 3-go idę do pracy. Zapraszam chętnych, tak czy siak ja pomykam 🛵.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Niestety odpadam bo 2go to ja jestem w pracy🤷♂️😉
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Nazir napisał(a): Niestety odpadam bo 2go to ja jestem w pracy🤷♂️😉 Jeszcze ten 2-gi nie jest pewny, śledzę pogodę. Może być tak, że polecę 1-go
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2023 To pisz, bo jak Arturo 1go🐝 nie może to ..może🤔
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Ale niefart. Jedyny dzień z pogodą i akurat nie mogę 😭
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 29 Kwietnia 2023 9 godzin temu, Nazir napisał(a): To pisz, bo jak Arturo 1go🐝 nie może to ..może🤔 W/g prognoz pozostaje 1-wszy, do 17 st.C ale ma być cały dzień słoneczko to wystarczy. Moja propozycja jest taka spotykamy się w Zatorze. Ty od siebie masz jakieś 70 km a ja od siebie jakieś 90 km. Od Zatoru do Beskidzkiego Raju ok. 50 km razem. A z wieży widokowej zobaczymy co dalej ? Chyba że masz inną propozycję i spotkamy się gdzieś bardziej na północ, żeby razem więcej przejechać. Tak czy tak daj znać !?!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zator dla mnie ok👌 ( prawie 85 km odemnie - więc prawie środek między nami😉) Wycieczka Twoja - w szczegóły nie wnikam. Proponuję jedynie wskazać czas i miejsce punktu "0"☝️ (Zator jest trochę spory ponad 11,5 km2🤪). Fajnie, że uwzględniłeś mnie w tej wycieczce - już rezerwuję sobie dzień🙂. Arturo musi mieć ważny powód, że nie jedzie🤷
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Nazir napisał(a): Zator dla mnie ok👌 ( prawie 85 km odemnie - więc prawie środek między nami😉) Wycieczka Twoja - w szczegóły nie wnikam. Proponuję jedynie wskazać czas i miejsce punktu "0"☝️ (Zator jest trochę spory ponad 11,5 km2🤪). Fajnie, że uwzględniłeś mnie w tej wycieczce - już rezerwuję sobie dzień🙂. To tak - Rynek Zator, Plac Kościuszki - Parking. A godzina 12.00 żeby spokojnie dojechać ( i będzie w miarę ciepło). Jeżeli ktoś czyta i ma ochotę to zapraszamy
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 No i 🎸 gra! Do zobaczenia w Zatorze
Użytkownicy Chop Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Też przyjadę
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 34 minuty temu, Chop napisał(a): Też przyjadę To miło. Do jutra !!!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 No ja już od 1,5 h w trasie Już patrzę na Tatry🤩 to tam mieliśmy być dzisiaj z ArturoBB🤪 ale zobaczę coś innego😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 Dzięki Rafa za towarzystwo i cel podróży. Było zajefajnie💪💪 czekam na zaś. Teraz Gienek wymyślą trasę- też genialnie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2023 A to byliście na przełęczy Przysłop koło Stryszawy. Fajne tam widoki
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 Tak 3 wieża widokowa zdobyta Widoki ..... Wprawa między wojewódzka (śląsk i małopolska), rewelacja, pogoda idealna na wyjazd. Pierwsza moja wycieczka, gdzie byłem liderem i ją prowadziłem. Po kilkudziesięciu kilometrach moi partnerzy z wyczerpania musieli się posilić 😁 Fotki wstawione powyżej przez Nazira nówią wszystko. Szkoda tylko, że reprezentowałem małopolskę sam. Dziękuję towarzyszom wycieczki za obecność i do zobaczenia kiedyś ! (proszę o wybaczenia parę błędów w prowadzeniu, żółtodziób to żółtodziób).
Krzynio66 Opublikowano 1 Maja 2023 Opublikowano 1 Maja 2023 wlasnie wrocilem z mazur objechalem wiele pieknych miast i wiosek nalatane 550 jutro do pracy pozdrawiam kolegow
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 16 minut temu, Krzynio66 napisał(a): wlasnie wrocilem z mazur objechalem wiele pieknych miast i wiosek nalatane 550 jutro do pracy pozdrawiam kolegow Przejechałeś 550 km a cokolwiek zobaczyłeś ?. Ja mykłem tylko 270 km ale fotki wyżej mówią co oglądałem. Pozdrowienia również.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 Ja przejechałem i dużo jak na boczne i mało jak na cały dzień😉 Ale na pewno było zaje...💪💪 Raz jeszcze Rafa dzięki za wycieczkę - prowadzenie było 👌a miejsce i trasa👍👍👍 Gienek- wielkie dzięki za wspólny powrót i zmianę moich planów : mega warto było!!!
Krzynio66 Opublikowano 1 Maja 2023 Opublikowano 1 Maja 2023 fotki beda bylem dwa dni zobaczylem co mialem zobaczyc
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 A ja mam wielki szacun dla ciebie ''Chop'' mistrz świata, zazdroszczę kondycji👍 17 minut temu, Krzynio66 napisał(a): fotki beda bylem dwa dni zobaczylem co mialem zobaczyc NO spoko myślałem,że lecisz na kilometry. Ale jeżeli przez kilka dni to fajnie. Pozdrowienia i tak dalej🛵
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Maja 2023 54 minuty temu, Krzynio66 napisał(a): fotki beda bylem dwa dni zobaczylem co mialem zobaczyc "Byłem zobaczyłem" to takie rzymiańskie🤔 🤣🤣 No to dychnij i zapodaj foty, bo tam mnie też na 🛵 nie było 😉 PS Po tym gdzie był Chop to ja chyba jeszcze nigdzie nie byłem🤪. Dzisiaj na światłach na "1" ‐ już pod koniec jazdy ‐ tak pięknie odstawił młodziaka na śmigaczu., że jakby ten wiedział ile lat jeździ Chop to, by swój 🏍 po tym do garażu odstawił🤭🤣🤣🤣
Klubowicze Migu Opublikowano 1 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2023 Ładne tereny niezłe foty 👍.
Rekomendowane odpowiedzi