Gość radiolog Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kiedy następny spocik ? dzisiaj?
Gość radiolog Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jakby ktoś miał ochotę, to jutro piję kawkę o 10:00 w Czorsztynie, będzie też miki pogoda ma być murowana, więc nawet Ghandi jej nie zepsuje. No to pozdrowienia spod zamku, żar się z nieba leje ale za to asfalt klei się do opon idealnie
Ghandi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Siedziałem w domu to pogoda się udała !winkiss.
Gość radiolog Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 U ridera na wielickiej stoi jakiś rozbebeszony burgman 650 w kolorze białym, to kogoś z burgmaniakow?
pilot Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Mam nadzieję że aktualne jest spotkanie w środę bo chciałbym być obecny. PS. W pomodorino obgadamy temat wyjazdu w Bieszczady.
Gość miki Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Aktualny, z tego co wiem kilka osob bedzie... !YES
Użytkownicy Tony Opublikowano 5 Września 2011 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2011 I ja też postaram się być
Sympatycy Zenek Opublikowano 5 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2011 jak nic mi nieprzewidzianego nie wyskoczy to postaram sie wpasc. Pozdro.
Michałp Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Udało mi się!!! jestem pierwszy do skomentowania dzisiejszego spotkania,a więc dość treściwe rozmowy na różne tematy i bardzo miła atmosfera, herbata trochę za mocna !yeah Zenek!!zadanie domowe, masz czas dwa tygodnie DAWAJ FOTY !OKK
Sympatycy Zenek Opublikowano 22 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2011 No dobra dobra Wrzuce fotki do Picassa i zapodam linka
Gość radiolog Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Udało mi się!!! jestem pierwszy do skomentowania dzisiejszego spotkania,a więc dość treściwe rozmowy na różne tematy i bardzo miła atmosfera, herbata trochę za mocna !yeah no tak to jest jak piszą, że bezalkoholowa A ja dzisiaj widziałem pilota sprzęt pod daszkiem Olimpu, to chyba żeby kiepy nie trafiały w kanapę
pilot Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 to chyba żeby kiepy nie trafiały w kanapę Dowcipniś
Gość radiolog Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 to jest hit, na skutach Pilot i Kicia ale tytuł jest zdjęcia mówi sam za siebie, Pilot nie przyznawałeś się, że jesteś w służbie drogowej hehe http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/galerie/Protest_motocyklistow_przeciwko_oplatom_na_autostradach/policja_na_skuterach_protest_przeciwko_oplatom_na_autostradach.jpg.html#foto http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/galerie/Protest_motocyklistow_przeciwko_oplatom_na_autostradach/policja_eskortuje_motocyklistow_protest_przeciwko_oplatom_na_autostradach.jpg.html
pilot Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 to jest hit, na skutach Pilot i Kicia ale tytuł jest zdjęcia mówi sam za siebie, Pilot nie przyznawałeś się, że jesteś w służbie drogowej hehe http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/galerie/Protest_motocyklistow_przeciwko_oplatom_na_autostradach/policja_na_skuterach_protest_przeciwko_oplatom_na_autostradach.jpg.html#foto http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/galerie/Protest_motocyklistow_przeciwko_oplatom_na_autostradach/policja_eskortuje_motocyklistow_protest_przeciwko_oplatom_na_autostradach.jpg.html Bywały takie czasy !OKK . Fajne było to że to dwa maxi i to w kamizelkach Burgmani prowadziły kolumnę motocyklistów.
Gość radiolog Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Motokręcioła na Stelly-Sawickiego w sobotę 8.10 od 11:30 Wybiera się ktoś? tu link http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/viewtopic.php?f=36&t=15802
piotrek_krakow Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Poszukuję miejsca na zimę dla mojego Burgmana chętnie przezimuje obok innych skuterów w celu zmniejszenia kosztów wynajmu garażu
Gość radiolog Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Poszukuję miejsca na zimę dla mojego Burgmana przyjedź na spota w przyszłą środę (19) to pogadamy Dzisiaj znowu widziałem sprzęt MichałaP w serwisie na Kamińskiego, znowu się zepsuł?
Michałp Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Dobre!!!! nie zepsuł tylko wymiana opony i łańcucha, Radiolog mianuje cię Agentem Tomkiem! !OKK !OKK
reno Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Radiolog umie prześwietlić wszystko, na wprost i na wylot.
Michałp Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ja piszę w imieniu Michała, chcę was poinformować że nie przyjdzie na środowe spotkanie bo leży w szpitalu in.Dietla na kardiologii z zapaleniem osierdzia !placz1 sory
Użytkownicy Tony Opublikowano 17 Października 2011 Użytkownicy Opublikowano 17 Października 2011 Oj złe wieści następny chory Pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Michała
Gość miki Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Ghandi, Michał szybkiego powrotu do zdrowia
Sympatycy Zenek Opublikowano 18 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2011 Michal szybkiego powrotu do zdrowia.
Rekomendowane odpowiedzi