upiór Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Pozdrawiam brać " wkrętakową" thumbup1.gif No co Ty Robert ja z Tomkiem temat na grywam a Ty co , oj tak się nie robi .
krzys-68 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 To się nam Tomek rozbujał lansował sie po bulwarze
michu Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Pozdrawiam brać " wkrętakową" thumbup1.gif No co Ty Robert ja z Tomkiem temat na grywam a Ty co , oj tak się nie robi !OKK . No to przecież już jest wszystko załatwione !wolf Robert no chyba się teraz nie wycofasz?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 A co jeśli mogę się zapytać bo nie jestem w temacie? !wolf
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2009 Fundi ale masz ładny obrazek !OKK Nie możliwe żebyś Robercie jeszcze !wolf nie sprzedał Myślę że potencjalni kupcy nie wiedzą co tracą.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Też mi się podoba Co do Roberta to poprostu za wiele chce.
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2009 Robert dobrze "gra"niby chce sprzedać a w gruncie rzeczy to wcale nie chce tylko tak was "pompuje" i "wkręca" na te wasze Hondy. Ostatnio ktoś mi mówił że Robert był widziany na jeździe testowej na jakimś BURGMANIE !wolf Pozdrawiam zawiedzioną brać marki Honda !OKK
upiór Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Robert dobrze "gra"niby chce sprzedać a w gruncie rzeczy to wcale nie chce tylko tak was "pompuje" i "wkręca" na te wasze Hondy.Ostatnio ktoś mi mówił że Robert był widziany na jeździe testowej na jakimś BURGMANIE Pozdrawiam zawiedzioną brać marki Honda !OKK . Grześ Kolega Robert raz jeden miał taki !wolf i chwalił go od rana do nocy .
michu Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Upiorek co oni tam wiedzą ? Po prostu zacna , to jest to... !V
upiór Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Upiorek co oni tam wiedzą ? Po prostu zacna , to jest to... !V !OK !V To To Tomek oszalał !placz1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Zaraz tam oszalał, myśli o SW GT600 i tyle zacnej nie zdradzi.
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2009 Grześ Kolega Robert raz jeden miał taki i chwalił go od rana do nocy !placz1 . Hi.Hi. Chwalił,chwalił i co pytam grzecznie,wymienił na coś innego teraz będzie testował też coś innego.A ja myślę że nasz kolega Robsonek nie ma wymarzonej marki i cały czas testuje.Jednak jeśli w dotychczasowym tempie będzie testował wszystkie marki to wybór padnie dopiero za kilkanaście lat a w tym czasie wyjdą nowe marki motocykli i nasz biedny Robsonek nigdy nie będzie w stanie wybrać ukochanej marki !V .
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2009 Coś ostatnio duże u Was przegrupowania w sprzętach, Robson, teraz Tomek, co się dzieje???????????? Rozumiem, że Robson ma ochotę na większego sprzęta, ale Tomek??
Klubowicze robson Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Orzeszku - mam podobne symptomy jak u Ciebie , drugi cylinder byłby wskazany !V , ale przecież "śrubowkręty" już wszystko za mnie załatwili podobno , także nie muszę już się martwić i szukać innego !OK !V . A wygląda to mniej więcej tak - ja sprzedaję Majkę , biorę od prezesa zacną , a prezes przesiada się na IŻ-a z koszem i wszyscy będą zadowoleni !placz1
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2009 ale Tomek?? Tomek jak zawsze "wkręca".Ostatnio na jakiejś imprezce puścił hasło że zamienia "dwa skrzydełka" na Burgiego 650.Ojojoj co się działo wokół,ciężko to opisać.Ogólny płacz, szlochanie,nie dowierzanie aż w końcu przyszło uśnieżenie rozpaczy i na drugi dzień wszyscy się z tego śmiali !V .
Klubowicze robson Opublikowano 24 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2009 Prezes chyba nie wkręca tym razem - zobacz dział ogłoszeń !placz1 . IŻ z koszem będzie w sam raz dla niego , małżonka na tylnym siedzeniu a w koszu zapas !V no i nie będzie już musiał trzymać pionu , trzy koła to nie dwa !V !OK
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2009 Prezes chyba nie wkręca tym razem - zobacz dział ogłoszeń Zaraz sprawdzę . Sprawdziłem !placz1 Ale zawsze jest nadzieja na na inny !scooter
Tomekgdz Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Wiedziałem, że moje ogłoszenie nie przejdzie bez ECHA Robercie masz prawie racje !YES tak na poważnie oglądałem DN-01i jestem zdecydowany
Burgerman Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Kurcze co się tutaj dzieje . Myślałem, że tylko ja zgłupiałem i sprzedałem swoje cacko . Widzę, że w kujawsko-pomorskim rozszalała się jakaś epidemia sprzedaży 2oo. Życzę sprzedającym dobrych cen i coby niemieli tyle dylematów jak ja - co tu kupic? !YES
Klubowicze robson Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Wiedziałem, że moje ogłoszenie nie przejdzie bez ECHA Robercie masz prawie racje !YES tak na poważnie oglądałem DN-01i jestem zdecydowany ... "a świstak zawija" ... !TAZ
michu Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Eeeeee tam Tomek se jaja robi on nigdy by nie zdradził ,,zacnej'' A zresztą pogadamy sobie z Prezesem w realu......
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Michu czy my się może wybieramy do prezesa a ja o tym jeszcze nic nie wiem? Sobota czy niedziela.
Bobas Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 No tak wiele zmian u nas. Ja też niedługo wracam do skutera. Nie chce mi się zmieniać tych biegów i co chwila łańcucha smarować Wylądowałem dziś u Robsona na kawie. Sam nie wiem jak to się stało
Burgerman Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 No to prezes wyskoczył z tym DN-em. Chyba od kolegów ( od zacnej marki ) dostanie w tubę , co by po linii partii zaczął myślec.
Klubowicze robson Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Prezesa już chyba nie da się naprawić... , IŻ zamówiony w Rosji , tylko mały problem z koszem do niego , ale myślą dalej jakby przerobić go na baniaczek na okowitę
Rekomendowane odpowiedzi