Sympatycy siemik Opublikowano 27 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2009 Dziś o 16tej skończyłem robotę a byłem dość mocno zmęczony, wczoraj późno poszedłem spać bo jakiś horror oglądałem o Fredim Krugerze i Jonsonie ale gdy zobaczyłem ile 2oo kula się po mieście to nie wytrzymałem i zrobiłem sobie małą przejażdżkę po okolicy.Ogółem 80km.a zmęczenie zamknąłem pod siedzeniem .Pogoda dziś naprawdę przednia była.Oby takich niedziel było więcej. Pozdrawiam tych co biegali,jeździli rowerkami i tych co zupełnie nic nie robili .
Tomekgdz Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Robert 4 kilometry pieszo toć to szok !NOT nawet w snach tego nie robię !NOT Prawda pogoda wczoraj była Zaj….. !NOT Byłem wczoraj w garażu, ale tylko wyczyścić skuter !NOT Jako kierowca to wczoraj się jakoś nie !NOT Robson dla statystyki w sobotę zrobiłem 104 km !OK liczy się podwójnie, bo z Marzeną
dr.big Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Robert 4 kilometry pieszo toć to szok(...) E tam, musze w trybie przyspieszonym przygotowac sie koniecznie do "pseudo-maratonu", oczywiscie nie na pelnym dystansie ... Impreza ma nazwe "Berlin laeuft" ... to tylko 10 km .
michu Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Witam Ja wczoraj niestety tylko 4oo !placz1
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2009 Dziś już pogoda nie jest tak fajna jak wczoraj jednak jeździło mi się rewelacyjnie na 2oo ,ani za zimno,ani za ciepło,szkoda tylko że na biegowcu.
Tomekgdz Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 E tam, musze w trybie przyspieszonym przygotowac sie koniecznie do "pseudo-maratonu", oczywiscie nie na pelnym dystansie !placz1 ... To tak jak ja właśnie przygotowuję się do maratonu, co się zacznie od tego czwartku !placz1
Bobas Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Sami sportowcy i maratończycy Upiorek, chciałem przyjechać, ale się już późno zrobiło. Nie chciałem wpadać na 5 minut. Jeszcze przyjadę razu pewnego Michu, mogłeś zadzwonić to bym potańczył z Wami !OK
Abach Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 A ja dziś widziałem na własne oczy jak nasz Prezes ciężko pracuje, jaki grzeczny i jaką ma wypasioną służbową furę.
Tomekgdz Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 A ja dziś widziałem na własne oczy jak nasz Prezes ciężko pracuje, jaki grzeczny i jaką ma wypasioną służbową furę. Również widziałem Adama taki biedulek zapracowany Grzeczny to ja zawsze byłem tylko masz mało okazji to widzieć zobaczysz to na Kaszubach !OK Pytanie jeszcze jedno, jakie auto jest najlepsze …………………służbowe
dr.big Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 (...)ja właśnie przygotowuję się do maratonu, co się zacznie od tego czwartku !OK To juz od czwartku ? Hmmm...
Burgerman Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Pytanie jeszcze jedno, jakie auto jest najlepsze …………………służbowe A jaki samochód przejedzie przez pół metrowy krawężnik?......................Też służbowy
michu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Witajcie Cosik mi się wydaje ,że piękny wekend się szykuje ...... Bobasek.....przecież dla tego napisałem ,że będziemy . miałą cicha nadzieję ,ze się pojawisz
Bobas Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 WitajcieCosik mi się wydaje ,że piękny wekend się szykuje ...... Bobasek.....przecież dla tego napisałem ,że będziemy . miałą cicha nadzieję ,ze się pojawisz Nie zajarzyłem, że będziesz w Chojnicach Wpadłbym na pewno pośpiewać i potańczyć !OKK
michu Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 E tam , jak znam życie to odbijemy sobie to podwójnie !OKK
Tomekgdz Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 To juz od czwartku !OKK ? Hmmm... Takie pragnienie a kolega, kiedy
jack daniels Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Cześć chłopacy tak se kombinuję co by Was spotkać.Może sie uda. !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2009 Jajacek mamy już październik, więc myśl.
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2009 Oj Jacuś, czyżby błędnik zawiódł !happybth
Rekomendowane odpowiedzi