orcio Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 No widzę że nasze miasto stanie się w niedalekiej przyszło?ci stolic? lansu a ja z prezesem bedzemy zbierać opłate %-ow? za możliwo?ć paradowania po Grudzi?dzu !OKK
upiór Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nasze miasto , Orcio a Kowalewo to co !piwko . W Kowalewie wjęcej zacnych bywało niż w Grudzi?dzu !piwko . Prawda prezes !scooter .
Burgerman Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 No widzę że nasze miasto stanie się w niedalekiej przyszło?ci stolic? lansu a ja z prezesem bedzemy zbierać opłate %-ow? za możliwo?ć paradowania po Grudzi?dzu !piwko Tylko bez przesady z tym mytem, bo zaczne się lansowac !scooter w innym mie?cie. !OKK Tak poza tematem, to ciekawy jestem kto jutro pierwszy wstanie !piwko i rozpocznie "sierpień 2009" !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 31 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2009 T? osob? może być tylko !scooter- maniak z kuj- pom !piwko
krzys-68 Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 pewnie nikt spac nie pojdzie i ... !scooter
Rekomendowane odpowiedzi