Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam wszystkich w nowym miesi?cu dużżżżżżżżżżżżooooo ?miganka !ying Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 To i ja się dokładam: !happybth !happybth życzę maxerom gładkich nawierzchni błękitu nieba i taniego paliwa. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Widzę, że tym razem koleżanka Ka?ka stawia szacun Pytanie, kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam !OKK . Nie miałem zdradzać ale czemu nie !OKK !piwko . Kasia ?miga z nami . No chyba ze co? stoi na drodze i nas opu?ci bo tam miała stawiać za lipiec !piwko !scooter !OKK !OKK !piwko . Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 No ładnie !piwko jakie? ustalenia za moimi plecami !piwko A !scooter może być ??? No tak tylko pytanie gdzie i kiedy ale jak pamięć mnie nie zawodzi to jeszcze nie za maj i czerwiec .... to sie narobiło !!!! !piwko Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 A ja życzę wszystkim mniej powodzi na lipiec !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ka?ka Chcesz czy nie , musisz jechać z nami... !piwko !TAZ Aaaaaaaa jeszcze jedno przed wczoraj miałem zajefajn? przygodę.. - złapałem laczka , oczywi?cie na tyle !sciana Ale temat jest juz opanowany !scooter Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 W dniu dzisiejszym spotkałem kolegę z Grudzi?dza na SW !guns Stan?ł pod moim blokiem oczywi?cie zagadałem !YES go?cia i okazało się, że to skuter po Pawku Paweł widać, że Piotr bardzo o niego dba maszynka w idealnym stanie Namówiłem go?cia by się zarejestrował !OK tak, że Kujawsko-Pomorskie ro?nie w siłę Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No i szacun dla kolegi . Zacna marka . Ale nam się porobiło , Robercik widzisz i znowu SW . P.S Robercie sory ale tak jako? !guns . Zacny skuter . Ja tam w Ciebie wierzę i na wiosnę 400 SW . Ale będzie !OK . Ojca chrzestnego nie szukaj !YES . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No to pięknie wiedziałem, że w końcu spotkasz !guns Pawka Teraz czekamy na wspólne ?miganie !YES Region ro?nie a o Grudz?dzu nie wspomne !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dzi? jechałem pół miasta za skuterem piaggio mp3 aż dojechałem na parking przed jego domem.Zamienili?my kilka ciekawych zdań.Fajnie że jest nowy MAXI !guns w naszym niewielkim mie?cie a z rozmowy wywnioskowałem że "kierownik" jest nieĽle zakręconym maniakiem MAXI . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Szkoda że nie zacna marka !guns . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Szkoda że nie zacna marka !guns !YES . A co Włoszka to nie zacna marka? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No tego nie wiem !guns ale zacna to zacna . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Zacna nie zacna ale z klas?, prezentuje się rewelacyjnie !YES jaszcze jakby kierownik był płci pięknej wtedy byłaby dopiero klasa !guns !OK Michale fajnie że sobie poradziłe?.Sorki ale miałem troszkę za daleko aby ci pomuc no i jeszcze ta praca. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam ale pogoda , dzisiaj kupiłem pokrowiec na zacn? . Wykonanie !czary zameczki ?ci?gacze po prostu szacun . No i co !TAZ za mały !pomidor . Ale za to kupiłem brykiet do grila . Pozdrawiam , jeszcze parę dni !sciana !scooter !w00t . Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Namówiłem go?cia by się zarejestrował tak, że Kujawsko-Pomorskie ro?nie w siłę No to jeszcze troche i w Grudzi?dzu bedzie niezła ekipa do ?migania na !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Namówiłem go?cia by się zarejestrował tak, że Kujawsko-Pomorskie ro?nie w siłę No to jeszcze troche i w Grudzi?dzu bedzie niezła ekipa do ?migania na Bardzo fajnie że Grudzi?dz ro?nie w siłę !OK !OK tylko Wasz Prezes wyleguje się w Stegnie nad morzem i schnie z tęsknoty za !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Witajcie - ale pogoda....szok !scooter Siemik - ważne że sie wspieramy , to nic że na odległo?ć Tomciu no i następny do wkupienia !OK !OK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Normalnie szok ale się tego zbiera !holiday !piwko . Jak się wszyscy spotkamy to kto da rade !happybth . Prezes ostatnio słabawy słyszałem , dlatego stroni od !piwko , no chyba ze jaka? okazja to co innego . Mam tylko nadzieję ze zachowa się jak człowiek !w00t co by godnie reprezentował nasz region . P.S Siemik stary mam nadzieję że jeste? w pracy . Ale nasz Kolega ma pecha sobota a On do pracy . Dzięki za odwiedziny szkoda że tylko na tak krótko . Miło było Cię go?cić , Łukasz powiedział że Burgi ładny !happybth . Pozdrawiam serdecznie . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam wszystkich Miałem dzisiaj okazje przyjechać z Pelplina do Bydgoszczy Hond? Gold Wing Piękna maszyna i pęknie się tym jedzie. Typowy lans i turystykaz górnej półki Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Upiór,fajnie było się przejechać do Kowalewa.Dzięki za kawkę i ciasto.Droga powrotna była do?ć szybka,po drodze urwanie chmury na odcinku 5km. dalej słoneczko i wyschłem szybciej niż w wirówce !OK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam wszystkich Miałem dzisiaj okazje przyjechać z Pelplina do Bydgoszczy Hond? Gold Wing Piękna maszyna i pęknie się tym jedzie. Typowy lans i turystykaz górnej półki No wiadomo HONDA - ZACNA marka !OK !piwko !OK Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Fundi je?li gold wing to tylko taka wersja Honda GOLD WING 1800 ABS NAVI 2008 jak rozwijać skrzydła to na maxa Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Prezes ostatnio słabawy słyszałem !tut , dlatego stroni od , no chyba ze jaka? okazja to co innego . Mam tylko nadzieję ze zachowa się jak człowiek !happybth co by godnie reprezentował nasz region Dlaczego się ?miejesz z kolegi ja w tej Stegnie zostanę wyczynowcem !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi