Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2009 Tomku trzeba będzie złożyć Ci wizytę w większym gronie.
Klubowicze robson Opublikowano 28 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie?miało zapytam, czy w najbliższy weekend w Stegnie będ? jakie? kolejne go?cinne występy? !piwko Chyba najwyższy czas złożyć wizytację Prezesowi Stegny vel Don Corleone... tym bardziej jak czytam o jakim? regionalnym przejęciu władzy, finglach i innych !OKK !V No i Tomas doigrał się , Ojciec Dyrektor wpadnie na inspekcję !piwko !piwko , oj będzie się działo , nie żeby , ale gor?c jaka? w Stegnie . W zeszłym roku byłem w go?cinie u prezesa , przyjechałem jeszcze przed ?niadaniem , a już przed północ? poszli?my grzecznie spać !V , tak duszno jako? było !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2009 W zeszłym roku byłem w go?cinie u prezesa , przyjechałem jeszcze przed ?niadaniem , a już przed północ? poszli?my grzecznie spać !OKK , tak duszno jako? było Twardy jeste?. !piwko Te słońce nad morzem jest tak gor?ce że bierze mnie już po kilku godzinkach !piwko a na drugi dzień jako? mało pamiętam !OKK Dobrze że woda jest blisko i można główkę zmoczyć !piwko
Mareczek Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie?miało zapytam, czy w najbliższy weekend w Stegnie będ? jakie? kolejne go?cinne występy? !OKK Chyba najwyższy czas złożyć wizytację Prezesowi Stegny vel Don Corleone... tym bardziej jak czytam o jakim? regionalnym przejęciu władzy, finglach i innych No i Tomas doigrał się , Ojciec Dyrektor wpadnie na inspekcję !OKK !piwko , oj będzie się działo , nie żeby , ale gor?c jaka? w Stegnie . Z tego co wiem to Ojciec Dyrektor przyjeżdża z rutynow? kontrola i pyta o występy w Stegnie (co by się nie nudzić) !V !V !piwko !piwko
Mareczek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Tomku trzeba będzie złożyć Ci wizytę w większym gronie. Bardzo dobry pomysł. !OKK !OKK Większe grono więcej starogardzkiej a prezes j? bardzo lubi „smakosz” PS. Bardzo ?mieszne.
Tomekgdz Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 PS. Bardzo ?mieszne. !OKK !OKK HI HI HI
Klubowicze robson Opublikowano 29 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Nic tylko chlor i chlor , a przecież brzydzimy się , prawda ???
upiór Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ale duchota . Tomek jako prezes mam nadzieję że Ojca Dyrektora powitasz w Stegnie godnie . Ten z pod ma jakie? plany czy co? .
Tomekgdz Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ale duchota . Tomek jako prezes mam nadzieję że Ojca Dyrektora powitasz w Stegnie godnie . Ten z pod ma jakie? plany czy co? . Prawdę powiadasz kolego brzydzimy się tylko od czasu do czasu trzeba tak dla zdrowotno?ci Witek znasz mnie ja jestem otwarty na różne propozycje Mariusza przyjmę jak człowiek chlebem i w ……….. Jako? to było, ale będziesz Pan zadowolony
michu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ale się wszyscy rozmarzyli !YES !piwko ,a to dopiero połowa tygodnia
Tomekgdz Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 No dobra wła?nie wróciłem z lansowania się po Grudzi?dzu !placz Powiem wam, że ?migałem sobie całe 40 km h Lustrowałem i co widziałem !YES dziewczyny mdlały na widok mego sprzętu !piwko
Klubowicze robson Opublikowano 29 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Ciekaw jestem , czy ocuciłe? te niewiasty lub zaproponowałe? przejażdżkę dla ochłonięcia !piwko !YES
upiór Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Musowo jakie? chłodny napój podać !YES . No Tomek to jestem spokojny w temacie odwiedzin Ojca Dyrektora , ja niestety praca , sam jestem i latam jak poparzony , a jeszcze ten upał i duchota . Ale czas płynie kto wie co nam los jeszcze pokaże !piwko .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak tak to ja jutro jade do Grudzi?dza się lansować muszę to zobaczyć bo co? nie wierzę
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2009 dziewczyny mdlały na widok mego sprzętu !scooter !scooter !scooter Hi.Hi.Hi.Czyżby? ujeżdżał córeczki !scooter
Burgerman Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 No dobra wła?nie wróciłem z lansowania się po Grudzi?dzu Powiem wam, że ?migałem sobie całe 40 km h Lustrowałem i co widziałem !scooter dziewczyny mdlały na widok mego sprzętu ! OKK !scooter Potwierdzam. Ja dzisiaj też lansowałem się po Grudzi?du i dziewczyny naprawdę mdlały - ale chyba od słońca, a nie od sprzętu ( chociaż Tomek ma dwa cylindry, a ja jeden)? !OKK !scooter Chociaż dzięki słońcu miło było popatrzec na roznegliżowane dziewczyny. !scooter Szkoda tylko, że podczas lansowania nie wpadli?my z Prezesem na siebie. We dwóch - większa ilo?c omdlałych dziewczyn.
Mareczek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak tak to ja jutro jade do Grudzi?dza się lansować muszę to zobaczyć bo co? nie wierzę Fundi jak pojedziesz do Grudzi?dza się lansować to możesz się spodziewać że w domu z psem będziesz walczył o wycieraczkę lub Żonka co? Tobie urwie. !OKK !scooter !scooter !scooter !scooter
Tomekgdz Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Jak tak to ja jutro jade do Grudzi?dza się lansować muszę to zobaczyć bo co? nie wierzę !happybth Fundi jak pojedziesz do Grudzi?dza się lansować to możesz się spodziewać że w domu z psem będziesz walczył o wycieraczkę lub Żonka co? Tobie urwie. Prawda i fakt Włodek uważaj na klejnoty rodzinne Mareczek a co do wycieraczki to nie wiem czy Fundi wygra jego pies to Słoń !happybth !tut Włodek mi nie wierzysz, że dziewczyny mdlej? czytaj, co pisze Burgerman !happybth
krzys-68 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Wyszła koledze działeczka i taczka !tut . Ale co sezon to sezon !happybth , zdrowie przedewszystkim . Pozdrawiam i wracaj do zdrowia !happybth . Nie jest Ľle.Dohtory powiedzieli ze wstawili jak?? "siatkę-łatkę" i za tydzień moge wsi??ć rekreacyjnie na skuta i quada z zastrzeżeniem zeby sie nie szarpać ze stawianiem na centralny podnóżek.Na szczescie "kosa" jest a tzn że bedę żyl !happybth
dr.big Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 (...)Mariusza przyjmę jak człowiek chlebem i (...) Don Corleone, eee, jak to tylko Mariusza? A inni to co, eee? Cazzo! Ma che modi sono questi? eee?
Tomekgdz Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Don Corleone, eee, jak to tylko Mariusza? A inni to co, eee? Cazzo! Ma che modi sono questi? eee? Robercie czy to znaczy, że dałe? się przekonać !OKK !OKK !wchair !piwko Bardzo mnie to cieszy !w00t czekamy jutro będę w Stegnie o 15 + - !piwko
dr.big Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Tomciu, ktos musi w koncu sprawdzic temperature wody w Zatoce !wchair ... No to bede sie staral, zeby mi sie zachcialo spakowac i po pobycie w Szczecinie zachcialo ruszyc dalej !piwko ... Jutro w Szczecinie bede wiedzial wiecej (co, kiedy i jak) ...
michu Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Don Corleone To ci sie zapowiada super wypoczynek !piwko !piwko !wchair Miłej zabawy wam życzę
Klubowicze robson Opublikowano 30 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2009 Normalnie szykuje się biba po włosku w Stegnie , mewy gadaj? że Tomas stawia !wchair , prezes pełn? gęb? !w00t , szkoda że muszę pracować w ten weekend , przyjechałbym popatrzeć , bo przecież !piwko się brzydzę !piwko
Rekomendowane odpowiedzi