Tomekgdz Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Do wiadomo?ci !OKK od dzisiejszego dnia jestem dostępny w domu, ale tylko od poniedziałku do pi?tku !OKK Michał okulary się znalazły s? do odbioru
orcio Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Dzis nareszcie miałem z kim polansować sie po naszym mie?cie spotkałem sie z nowym koleg? .. OJOOJO tak go zw? skuter Xciting 500 i to nie byle jaki bo klubowy tylko zapomiałem kogo ...z Warszawki to pamietam ,miło było dzieki kolego za Ale naj było to ze on mieszka jedn? przecznice dałej a trzeba było forum żeby sie spotkać
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2009 Czasami najciemniej pod latarni? tak już jest Tomcio to jaka? propozycja czy co?? !OKK
oyooyo Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Internetowi i jego zasięgowi niech będzie chwała !!! Dzięki niemu mogłem spotkać kolegę, który mieszka w prostej - jakie? 200 metrów. Dzi? mnie czas troszkę gonił. Odbierałem rodzinkę z wakacji. No, ale już mamy kontakt. !OKK
upiór Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 No tak znowu do pracy , nie żeby mi się tam chciało !OKK . Czas płynie a koledzy też chcieli by chociaż na parę dni jechać .
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Lipca 2009 Siemka.Co takie smutne minki macie.Lato jeszcze się nie skończyło a do pracy,no cóż zawsze kiedy? kończy się przyjemno?ć i trzeba wrócić do codziennej rzeczywisto?ci. !OKK
michu Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Siemka Tomek , po tak wspaniałym przyjęciu mnie w Stegnie na pewno po okulary wpadnę .A może znowu się wyk?piemy w morzu........ !OKK bo gor?cz taka niesamowita Kilka fotek Stegna
Klubowicze robson Opublikowano 26 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2009 Tomas - prawdziwie prezesowski kapelusz "a'la Wilkowyje " !OKK , a Michu mafioso z pomorza przyjmowany na audiencji u prezesa
Tomekgdz Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Tomas - prawdziwie prezesowski kapelusz "a'la Wilkowyje " !piwko , a Michu mafioso z pomorza przyjmowany na audiencji u prezesa !OK Bardzo to miłe jak podobaj? się moje kapelusze Michale to fakt, że wygl?dasz w nim !YES Robson powiedz sam, że ten mój kapelusz to BAJKA !V wszystkim się podoba tylko nie Marzenie Powiem tak nawet chłopakom od Michała się podobał jak spytałem czy pójd? w nim na plaże za 100zł bez wahania odpowiedzieli zgodnie TAK
michu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Kapelusz to jedno Szkoda że na fotkach nie widać fingla , mam nadzieję ,że go masz !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2009 Szkoda że na fotkach nie widać fingla możesz nie pisać szyfrem
michu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Włodek- fingiel , to sygnet , który Tomek dostał od kolegów ze Sl?ska
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2009 Tomek,nie chwaliłe? się "finglem"no chyba że co? mi umknęło.
andi.nb Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 ,,Siemik,, szkoda że widzieli?my się tylko przez chwile w Malborku ale może następnym razem pozdrowienia dla żony !piwko ja już po wakacjach
upiór Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Kapelusik pierwsza klasa !piwko . Ciekawe czy tego wam starczyło . Michale mam nadzieję że dałe? prezesowi radę !YES . Fotki , szacun .
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2009 ,,Siemik,, szkoda że widzieli?my się tylko przez chwile w Malborku ale może następnym razem !YES pozdrowienia dla żony ja już po wakacjach Też żałuję ale co się odwlecze to nie uciecze.Pozdrawiam rodzinkę i do zobaczenia. !V
Tomekgdz Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Tomek,nie chwaliłe? się "finglem"no chyba że co? mi umknęło. !V Nie zd?żyłem, bo zacz?łe? od silnego wej?cia !YES
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie?miało zapytam, czy w najbliższy weekend w Stegnie będ? jakie? kolejne go?cinne występy? !V Chyba najwyższy czas złożyć wizytację Prezesowi Stegny vel Don Corleone... tym bardziej jak czytam o jakim? regionalnym przejęciu władzy, finglach i innych !YES
krzys-68 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Ups,bior? Tomka na "zmeczenie materiału" !V
Tomekgdz Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie?miało zapytam, czy w najbliższy weekend w Stegnie będ? jakie? kolejne go?cinne występy? Chyba najwyższy czas złożyć wizytację Prezesowi Stegny vel Don Corleone... tym bardziej jak czytam o jakim? regionalnym przejęciu władzy, finglach i innych Mariusz oczywi?cie, że cos zrobimy Co do fingla to pestka zobacz mój nowy kapelusz to jest dopiero Szacun Krzy? -68 spokojnie !YES dam radę mam dobrych nauczycieli !V z 3miast
michu Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Kapelusik pierwsza klasa !OKK . Ciekawe czy tego !piwko wam starczyło . Michale mam nadzieję że dałe? prezesowi radę !OKK . Fotki , szacun !V . Upiorku Powiem krótko Prezesowi nie jest łatwo kroku dotrzymać !piwko A ja cały czas się uczę !piwko !V
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie?miało zapytam, czy w najbliższy weekend w Stegnie będ? jakie? kolejne go?cinne występy? Nie zbadane s? losy ludzkie. !piwko !piwko
Rekomendowane odpowiedzi