jack daniels Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Taki to ma dobrze, smarzy się w słońcu i . A w kotlinie J.G. "Deszcz gubi ten kraj." Jak zwykle pozdrawiam wszystkich którzy jeżdż? oraz i SIDNEYA. J.D.
upiór Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam . Wła?nie dokładnie miałem to na my?li . Szkoda że ta Stegna nie jest dziesięć km od Kowalewa . Tylko kto by dał Ci radę !winkiss .
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2009 A ja nie narzekam,godzinka słońca,30?ci min.ulewy i tak przez cały dzień,i tak jest rewelka !winkiss bo temperatura 22 stopnie w plusie.Chyba że drink mnie trzyma
Burgerman Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 A ja nie narzekam,godzinka słońca,30?ci min.ulewy i tak przez cały dzień,i tak jest rewelka bo temperatura 22 stopnie w plusie.Chyba że drink mnie trzyma Dzisiaj w Lubawie złapała mnie hiper ulewa my?lałem, że mnie zmyje z asfaltu . 5 kilometrów dalej było sucho jak na pustyni i +28 stopni. Jak zmokłem, tak momentalnie wyschłem - chyba, że to ten drink tak mnie trzyma !winkiss
Tomekgdz Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 chyba, że to ten !OK drink tak mnie trzyma !w00t !OK Czy na tym forum wszyscy pisz? o jednym !piwko !piwko a ja biedak jak to czytam to zaraz mam ochotę Zobaczycie, że jestem silny !YES i wytrzymam do pi?tku
krzys-68 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 a potem bedziesz krzyczał "ratujcie bo trzeżwieję po ma?lance" !OK
Mareczek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zobaczycie, że jestem silny !OK i wytrzymam do pi?tku !OK Tomcio w stałej gotowo?ci czeka na kolejny pi?tek ??? !piwko !piwko !w00t !YES
dr.big Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jakie piekne ptaszki siedza w koronach drzew w tej Stegnie !OK . Poogladamy? No jasne !OK ... Chociaz godzina 12:01 wskazywalaby raczej na granie hejnalu !piwko ... Zamieszczam na wyrazna prosbe zainteresowanych.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lipca 2009 Administrator Opublikowano 8 Lipca 2009 Ale chlory... !OK Aaa... dzisiaj dzwonił Kefir i przypominał o sierpniowej Tratwie... Tam to dopiero będ? hejnały !OK
rudy_56 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Postaram się dopłyn?ć, tudzież dojechać !OK
michu Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jakie piekne ptaszki siedza w koronach drzew w tej Stegnie !w00t . Poogladamy? No jasne !YES ...Chociaz godzina 12:01 wskazywalaby raczej na granie hejnalu ... Zamieszczam na wyrazna prosbe zainteresowanych. Ale pięknie graj? !OK !OK !piwko !piwko
Tomekgdz Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ale pięknie graj? Człowiek ma talent do muzyki !OK To wszystko, co widać !piwko to nie jest to, !piwko co my?licie my przy ustach mamy ustniki do tr?bki Trenujemy, bo w Grudzi?dzu szukaj? trębaczy by zagrać hejnał na wieży Ratuszowej !OK Zobaczycie, jaka kasa z tego będzie tak, że wszyscy trenujcie !w00t !YES
upiór Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam . Tomek Ty chyba szam nie wież , że to można podci?gn?ć pod disco polo !piwko !piwko . Ja osobi?cie potańczyłem we wtorek !OK !OK . Oj na tym koncercie wypadłem bladziutko !YES !w00t .
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2009 Ważne że pomorskie i kujawskopomorskie potrafi? zgrać się tak aby orkiestra miała najlepszych solistów. !OK
Mareczek Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Może jakie? spotkanie w weekend przy grillu. !scooter !scooter
michu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ważne że pomorskie i kujawskopomorskie potrafi? zgrać się tak aby orkiestra miała najlepszych solistów. OdpowiedĽ jest prosta - trening , trening ,trening i jeszcze raz trening !scooter
Tomekgdz Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 To jest dobre tylko, kto będzie tego pilnował, bo w Stegnie jest dużo smakoszy
michu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Kto by pilnował?.. Toć by aparatura nie wytrzymała tępa
upiór Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Wygl?da mi na to że Stegna zostanie zagłębiem napoi w szklanych naczyniach . Bo duchota taka że nie wiem . !placz1 . Prezesa mamy to i o fabrykę nie trudno . P.S Wszak człek to zacny i zacnej postury a i trunki zacne spożywa przy takich czy innych biesiadach .
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2009 Siemka.Wczoraj odwiedziłem urlopowicza w Stegnie.Fajnie tam maj?.Mog? sobie odpocz?ć od trudów pracy codziennej,nie my?leć o niczym,tylko spacerować po plaży w blasku zachodz?cego słońca w towarzystwie żonki i córki,wdychać powietrze morskie i rozkoszować się przepiękn? jak na tę porę roku pogod?.
upiór Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Odpoczywać . Widzę prezesa !happybth . Jak znam Tomka to On nigdy nie odmawia , a pijakami się brzydzi . To fakt że temat Stegny i okolic , nic tylko odpoczywać . !happybth .
Klubowicze robson Opublikowano 11 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2009 Siemka.Wczoraj odwiedziłem urlopowicza w Stegnie.Fajnie tam maj?.Mog? sobie odpocz?ć od trudów pracy codziennej,nie my?leć o niczym,tylko spacerować po plaży w blasku zachodz?cego słońca w towarzystwie żonki i córki,wdychać powietrze morskie i rozkoszować się przepiękn? jak na tę porę roku pogod?. Po prostu sielanka !happybth !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2009 Siemka.Wczoraj odwiedziłem urlopowicza w Stegnie.Fajnie tam maj?.Mog? sobie odpocz?ć od trudów pracy codziennej,nie my?leć o niczym,tylko spacerować po plaży w blasku zachodz?cego słońca w towarzystwie żonki i córki,wdychać powietrze morskie i rozkoszować się przepiękn? jak na tę porę roku pogod?. Widze, że kolega chciałby się wkręcić na stałe do Stegny.Ciekawe komu chce się przypodobać??
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja wczoraj przejeżdżałam przez Stegnę do Krynicy Morskiej ale czasu na szukanie Tomka nie starczyło ... niestety nie byłam na 2oo ale też było fajnie ...wybieram sie w te okolice 25 lipca pozdrowionka !OKK
Tomekgdz Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja wczoraj przejeżdżałam przez Stegnę do Krynicy Morskiejale czasu na szukanie Tomka nie starczyło ... Tomka zawsze znajdziesz tam !OKK gdzie polewaj?
Rekomendowane odpowiedzi