michu Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Siemka Dlaczego sie tak dziwicie ,przecież Tomek zawsze jest grzeczny i lubi chodzić z Marzenk? na długie spacery !OK
upiór Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 NO NIE . Tylko Tomek i Tomek a mojej serdecznej oj naszej przesympatycznej koleżance na fotcce to nie ma co , ja Wam dam . Nie powiem kolega Tomek napisał jak widać 300 post i co może to okazja . Kiedy i gdzie jak sam pisze . Ty chudziutki i tak Cię lubię !OK i ten tego szacun beret i jak to było na zlocie zapomniałem . Do dam teraz , chłopaki normalnie dali mi kwiatki na dzień Ojca , szacun !OKK .
orcio Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Co do Maszynka obejrzana i w tym tygodniu jadę po Hondę Goldwing Wieloma motocyklami w swoim życiu jeĽdziłem ale te 0,5 t się czuje miedzy nogami Fundi czy ty przypadkiem po t? masznke do Grudzi?dza nie jedziesz?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jade po to cacko nad nasze morze
Klubowicze robson Opublikowano 23 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jade po to cacko nad nasze morze Czyżby zmiana orientacji ??? !OK
michu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wczoraj spotkałem się z Bobaskiem ,faje było znów się spotkać i chwilę pogadać Pozdro
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2009 Siemka.Wy się spotykacie a ja od kilku dni walczę z majstrami od robótek ręcznych i dorobiłem sobie do burgiego bagażnik na kufer i stelaż boczny aby żonka w czasie snu podczas jazdy nie wypadła na bok,bo szkoda byłoby !scooter !scooter
krzys-68 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 kto ma czas ten sie spotyka !scooter na razie to pozostaje tylko poczytac ewentualnie sie na quadzie wyzywam wieczorem w lesie !scooter
Tomekgdz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ale, o co chodzi jutro już pi?tek !OK i pan Tomeczek ?miga nad nasze piękne morze i tam Witek oczywi?cie, że pamiętam o prezencie, który czeka na mnie Koledzy powiem wam, że Witek to jest go?ć on, jako jedyny zadzwonił i zaproponował, że co? mi zrobił Wielki Mały Człowiek !V !piwko !OKK
krzys-68 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 zrobił i nie wiesz?tzn nie czujesz?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2009 Siemka.Wy się spotykacie a ja od kilku dni walczę z majstrami od robótek ręcznych Jak by? się spotykał to nie potrzebował by? kogo? od robótek ręcznych !piwko
upiór Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam . normalnie szacun dla Kolegi , Kolega nabył chyba cukrownie tak mi dał że się zaczerwieniłem . SŁOWO DROŻSZE PIENIĘDZY , taki jestem i tyle . Siemik jak możesz Ty nie dobry , sobie pogadamy !OK , Sylwia moja Koleżanka ma spać na . Widoki podziwiać i ten wiatr we włosach ACH . A zapomniałem Ci co nad balaton ?migaj? pogoda baja !V !OKK !piwko . Pozdrawiam całe grono maxi .
Bobas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Przygotowania do wyjazdu cał? par?. Tak trzymać chłopaki. Jeszcze tylko parę dni i ruszamy. !happybth
michu Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Przygotowania do wyjazdu cał? par?.Tak trzymać chłopaki. Jeszcze tylko parę dni i ruszamy. !happybth Mam nadzieję , że wszystko pójdzie gładko .... !happybth Tomu? - miłego wypoczynku nad naszym pięknym morzem..... !OKK
upiór Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dobrze że teraz pogada mało atrakcyjna , wszak to dopiero pocz?tek wakacji . Ale od 12 lipca pogoda ma dopisać bo Upiorek ma urlop . Nie wiem jak Koledzy ale ja z Szamanami Burgmani temat obcykałem !happybth . Wła?nie w dniu dzisiejszym kolega Tomek udał się w tej sprawie nad nasze morze . Mam nadzieję ze po powrocie będzie miał dobre wiadomo?ci w tym temacie . No chyba że !happybth pogoda nie dopisze .
Tomekgdz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Wła?nie w dniu dzisiejszym kolega Tomek udał się w tej sprawie nad nasze morze . Mam nadzieję ze po powrocie będzie miał dobre wiadomo?ci w tym temacie !happybth I tu jest problem !OK załatwiałem i nic z tego, bo !happybth nie z tymi osobami !OKK Ale obiecuję, że za tydzień załatwię sprawę pomy?lnie tylko jak ja to wszystko wytrzymam !happybth
michu Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witajcie Urlopy załatwione . Czyli w Niedziele !happybth !happybth i GITARA !OK !happybth !OKK Pogoda - ZAŁATWIONA
Klubowicze robson Opublikowano 28 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2009 WitajcieUrlopy załatwione . Czyli w Niedziele !happybth !happybth i GITARA !happybth !OK Pogoda - ZAŁATWIONA Załatwione , załatwione tylko k.... nie bardzo mogę w tym terminie !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2009 Robercie nie ?wirój Ten spod Kowalewa mówi, że słowo ?czy jako? tak . Orlop masz więc nie nad morze tylko na BIWAK!!!
upiór Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 !happybth !happybth !happybth . No i co ty z pod jedziesz . Robson chociaż na parę dni !OKK !OK . To może pojadę do Ciebie i z drug? połow? pogadam , albo na mówię co .
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Siemka,dzisiaj zrobiłem sobie przejażdżkę rozluĽniaj?c?.Pojechałem do Rowów koło Słupska odwiedzić kolegę który jest tam na wczasach a nie widziałem go dwa lata.Droga rewelka,pogoda,również tylko ta temperatura troszkę za wysoka,ale dałem radę.Licznik zamkn?ł się na 470 km.
Klubowicze robson Opublikowano 29 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2009 !happybth !happybth !happybth . No i co ty z pod jedziesz . Robson chociaż na parę dni . To może pojadę do Ciebie i z drug? połow? pogadam , albo na mówię co . Przecież wiecie , że bardzo chciałem i chcę nadal , ale nie jest jeszcze powiedziane że nie pojadę w ogóle , wszystko zależy tym razem nie ode mnie , czasami skuter i przyjemno?ci z tym zwi?zane trzeba przesun?ć na drugi plan !YES
Agnus Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Siemka,dzisiaj zrobiłem sobie przejażdżkę rozluĽniaj?c?.Pojechałem do Rowów koło Słupska odwiedzić kolegę który jest tam na wczasach a nie widziałem go dwa lata.Droga rewelka,pogoda,również tylko ta temperatura troszkę za wysoka,ale dałem radę.Licznik zamkn?ł się na 470 km. Witam! Siemik, ciężko było po drodze odwiedzić samotnego jeĽdĽca z Ł...? !happybth |mignęliby?my razem np. plaż? do Rowów. Mam układy z SG, MW i SPN !happybth A jakie wrażenia: piasek w oczach, piasek na zębach, piasek w d.... i na łańcuchu /tu chyba się zagalopowałem/ no i darmowa inhalacja soli morskiej czyli jodu. !happybth Kolegów z "suszarkami" tam nie u?wiadczysz !YES :D Normalnie dzicz! Chyba, że bałe? się o swoje filtry powietrza nieprzystosowane do Desert Storm Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi