Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomasz ja wiem że Ty inaczej nie pojedziesz ale pomorze może wybrać inn? traskę.

Takkkkkkkkkkkkkk. Fundi. Pomorze czyli ja prawdo podobnie pojadę „Królem skuterów” t? sam? tras? co „Zacne marki” :lol:

Dla jad?cych z północy proponuje spotkanie w czwartek o godz.12,oo przed zjazdem na |wiecie

( nie wiem może miedzy A1 a |wieciem jest jaka? stacja benzynowa) było by to idealne miejsce na spotkanie. :angry:

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

33

• fundi600

31

• robson

19

• Tomekgdz

19

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
( nie wiem może  miedzy A1 a |wieciem jest jaka? stacja benzynowa) było by to idealne miejsce na spotkanie. :lol:

Jest charakterystyczne miejsce między A1 a obwodnic? |wiecia - po prawej stronie, na górce stacja paliw Orlen z restauracj? Le?ne Runo z dużym parkingiem.

Edit pisali?my w tym samym czasie :D

Opublikowano

Jest ,jest stacja Orlen i wielki parking jutro jade do Swiecia to napisze jaki to kilometr. Ja wyruszam niestety dopiero w pi?tek lub co gorsza w sobote ale w czwartek o 12 tej napewno przyjadę zobaczyc was i jak formuje sie kolumna maxi- :lol:

Opublikowano

Dla jad?cych z północy proponuje spotkanie w czwartek o godz.12,oo przed zjazdem na |wiecie

( nie wiem może  miedzy A1 a |wieciem jest jaka? stacja benzynowa) było by to idealne miejsce na spotkanie. !OK

;)

Jest charakterystyczne miejsce między A1 a obwodnic? |wiecia - po prawej stronie, na górce stacja paliw Orlen z restauracj? Le?ne Runo z dużym parkingiem.

Więc spotkanie na stacji Orlen między A1 a |wieciem czwartek 2009/06/11 godzina 12.00

Kto przyjedzie to jedzie z t? grup? odjazd godz12.15, jeżeli kto? ma ochotę co? zje?ć- to niech przyjedzie wcze?niej żeby nie trzeba było na niego czekać. :lol:;) !happybth :););)

!TAZ Koledzy z Bydgoszczy mog? wyjechać nam na spotkanie lub czekać na naszej trasie. !scooter !scooter !scooter

Opublikowano
Jest ,jest stacja Orlen i wielki parking jutro jade do Swiecia to napisze jaki to kilometr. Ja wyruszam niestety dopiero w pi?tek lub co gorsza w sobote ale w czwartek o 12 tej napewno przyjadę zobaczyc was i jak formuje sie kolumna maxi- :(

127km,miejscowo?ć Wi?g :(

Opublikowano
(...)albo zróbmy tak jak Orzech już w ?rodę(...)

Nie tylko Orzech :( ...

• Sympatycy
Opublikowano

No to czuję, że wigilia Burgmanii będzie :( , dobrze że Orzechówka będzie dopiero w czwartek :(

Opublikowano

Michale głowa do góry B) odwiedzisz nas a ja się postaram by? zapomniał :) o tym, że byłe? na go?cinie :P tylko szukaj szofera mu mu B)

Tomciu z tym kierowc? to będzie gorzej :)

No mówi sie trudno :)

Opublikowano

Ja też będę z Wami duchem.

Szkooooda, ale nie mam wyj?cia :)

Opublikowano

Widzę, że na zlot do Stegny nikt nie jedzie :):)

Jutro startuje do Stegny !OK około 10 rano i jadę skuterem :P pogoda jest OK.

W Stegnie spotkam też kolegów z Pomorza i jednego z !w00t NRD !piwko !piwko

Przepraszam i oczywi?cie koleżanki !winkiss

Opublikowano

Tomek miłej zabawy w Stegnie !w00t , a na pewno będzie superrrrrrrrr :) !winkiss !piwko

Pozdrów !piwko kolegów z pomorza !OK

• Klubowicze
Opublikowano

No co Ty Michu nie pozdrowimy ich osobi?cie w sobotę lub w niedziele??

Opublikowano

Witam !piwko .

W końcu po paru próbach i braku odpowiedniego sprzętu !winkiss , chociaż krótki filmik z ogniska .

Pozdrawiam :) .

http://www.youtube.com/watch?v=3YCFQ1YKgLw .

• Klubowicze
Opublikowano

A gdzie się podziała reszta tego filmu??

Opublikowano

Filmik fajny, miło zobaczyć znajome twarze :) Pogoda dopisała i miejsce extra. Zazdroszczę Wam i pozdrawiam !winkiss

Opublikowano

Sprawa dotyczy filmu, o co chodziło :( Tomek i piwo czepiacie się nie pamiętam, kiedy to robiłem !OK

Następna rzecz, co się czepili?cie Koziej Wólki !piwko jest to bardzo ładna miejscowo?ć !w00t hi

A co do filmu to było widać jak wali…. Browary !piwko a ja tego dnia sok pomidorowy jak człowiek :( !winkiss

Opublikowano

|wietny filmik.

Szkoda, że nie mogłem być z Wami.

Upiorek, powiniene? pracować w TV :(

Opublikowano

ale która Kozia Wólka ?

s? dwie :(

Opublikowano
Widzę, że na zlot do Stegny nikt nie jedzie  :(  !OK

Ja będę w pi?tek, jak nie będzie deszczu, w godzinach przed- południowych jeżeli będzie lało to jak się zakończy deszcz- ulewa. :(

• Sympatycy
Opublikowano

A ja z Dizlem wyruszamy z Malborka o 9 tej rano 11.06. i je?li Fundi tak wcze?nie rano wstanie to chętnie pojedziemy razem do RogoĽna.

Opublikowano
A ja z Dizlem wyruszamy z Malborka o 9 tej rano 11.06. i je?li Fundi tak wcze?nie rano wstanie to chętnie pojedziemy razem do RogoĽna.

Siemik – z tego co napisali organizatorzy zlotu to start zaczyna się o godzinie 13,00 zbyt wczesny przyjazd może zrobić tylko zamieszanie. Może doł?czcie się do -

;) !OKK !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=7915&hl=

• Sympatycy
Opublikowano
Widzę, że na zlot do Stegny nikt nie jedzie  !scooter  !scooter

....Przepraszam i oczywi?cie koleżanki  !OKK

A już my?lałam że jaka? dyskryminacja nat?piła.

Do pi?tku. !scooter

Pogodę proszę zamówić , to może ;)

Opublikowano
Witam :D .

W końcu po paru próbach i braku odpowiedniego sprzętu :) , chociaż krótki filmik z ogniska .

Pozdrawiam :) .

http://www.youtube.com/watch?v=3YCFQ1YKgLw .

Upiorku ?wietny filmik ,zostałe? mianowany głównym operatorem kamery. !happybth !w00t pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano
je?li Fundi tak wcze?nie rano wstanie to chętnie pojedziemy razem do RogoĽna.

Jeste?cie zawsze mile widziani napewno tak wcze?nie wstane. Razem wypijemy kawe i wyruszymy na spotkanie grupy Pomorskiej

Opublikowano

A ja dopiero w pi?tek !w00t i tak cały czas pod górkę :D .