Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Bieszczady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zero sikania po drodze, zero zatrzymywania sie bo tylek boli. Planowany czas dojazdu 18:00.  ;)  :)

Kurcze tylko tam uważajcie na siebie po drodze bo jak to czytam to przypomina mi się scena z filmu "Głupi i głupszy" "...ciepełko" ;):);)

Pozdrawiam

Kasia

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

24

• MariuszBurgi

20

• Artix

18

• dacja

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano
Kurcze tylko tam uważajcie na siebie po drodze bo jak to czytam to przypomina mi się scena z filmu "Głupi i głupszy" "...ciepełko"  ;)   ;)  ;)

Fajne skojarzenie... też o tym sobie przypomniałem ;)

Zero sniadanek, zero herbatki. Tankowanie bez zdejmowania kasku, max 5 min straty na stacji, lycha 110 km/h co 250-300 km przerwa na tankowanie. Zero sikania po drodze, zero zatrzymywania sie bo tylek boli. Planowany czas dojazdu 18:00

Tylko jak masz taki rygor to żeby? nie zapomniał po expresowym tankowaniu odjechać na skuterze i nie pocwałował z buta :)

Tak poważnie Art to nie dacie rady w 5 godzin dojechać na miejsce... Pozatym wszystko zależy od pogody a ta może być o tej porze roku jak kobieta... strasznie fochasta :)

Jak ty Artix wyliczyłe? że Dealim S2 ma taki zasięg na zbiorniku? ;)

Opublikowano

Może robię się nudny,ale czy nikt nie jedzie przez Kraków? ;)

Opublikowano

Te niepewne 4 sztuki z s3m jad? !!

Tj. : Magda, Magda, Dee Jay i Mareczek

Wiec prosimy o pokój, jak nie ma 2-jek to trudno ;)

bedziemy wszyscy razem ;)

pozrawiam

Mareczek

Opublikowano
W pi?tek o godzinie 9. 30 jest ustawka w restauracji "U Mikulskich" w Wi?zownej pod Warszaw?.

Oj oj... a ja jeszcze urlopu w Matrixie nie wzielam , nie zapisalam sie i nie ustalilam zastepcy ( co oczywiscie zwiazane jest z odpowiednim nagraniem na sekr. telefonicznej ;) ) Ale pewnie bede u Mikulskich - gdyż z tym lokalem mam bardzo mile wspomnienia :D

Opublikowano

Witam

Na wstĂ"ÂTpie to nie mam informacji na temat kosztÄ,Ĺ,w wyĹźywienia i innych ekstrasÄ,Ĺ,w , ale miaÄąÂ,em kÄąÂ,opoty z internetem wiĂ"ÂTc jutro siĂ"ÂT upomnĂ"ÂT .

Co do drogi pierwszej grupy wawa to interesuje mnie wasza trasa po Lublinie , czy kierujecie siĂ"ÂT na RzeszÄ,Ĺ,w czy na JarosÄąÂ,aw-PrzemyÄąÂ>l ?

A teraz co do pokoi âÂ?Â" zrobiÄąÂ,o siĂ"ÂT troszeczkĂ"ÂT maÄąÂ,o miejsca , mamy juĹź tylko jedna 5 . Jutro spytam o inne opcje , ale zostanĂ"Â. chyba juĹź tylko pokoje bez sanitariatÄ,Ĺ,w ( o ile oczywiÄąÂ>cie wszyscy przyjadĂ"Â. ) .

A teraz tak dla porzĂ"Â.dku podaje listĂ"ÂT rezerwacji na pokoje

1-MariuszBurgi âÂ?Â" pok.2 os.

2-zibi âÂ?Â" 2

3-Maximus âÂ?Â" 2

4-Dacja âÂ?Â" 2

5-Ciochin âÂ?Â" 2

6-Artix âÂ?Â" 2

7-Pleban+Kasik âÂ?Â" 2

8-DrBig âÂ?Â" 2

9-Magda+Mareczek âÂ?Â" 5(niestety DeeJay z Magda odpadli wiec zrobilo sie miejsce , proponuje dolaczyc tu Shreka i Fione - co Wy na to ? )

10-Pidzam+Mirka+Jacek - 5

11-Shrek+Fiona (oczekuja na pokoj z lazienka) - 4

12-wolne - 4

OczywiÄąÂ>cie na miejscu okaĹźe siĂ"ÂT kto przyjechaÄąÂ, , kto zrezygnowaÄąÂ, i wtedy skorygujemy warunki noclegowe .

Pozdrawiam

Opublikowano

z nami z 3miasta jedzie jeszcze Pidżam z Mirk? i Jacek.

Jak widzę Piotr się nie odezwał, pewnie gdzie? po morzu się buja :D ,więc w jego imieniu rezerwuję dla nich pokoik.

Opublikowano

Witam

Do ostatniej (na razie ) piatki wpisuje Pidzam+Mirka+Jacek i konieczne dzwonie po kolejne miejsca bo wg listy zostalo jeszcze pare osob (min. Kris , Szuwarek , Murdek , Cappo , Qwaki ) .

Pozdrawiam

Opublikowano

Zabierzcie lepiej farelki ;) , bo dopiero teraz dojrzalem na zdjeciach owe "kaloryfery?" :D ...

dsc03124aresize5vp.jpg

Opublikowano

No i jestem oczywiscie potwierdzam rezerwacje tego pokoju.

Kasia dzieki za zaklepanie

• Administrator
Opublikowano
Jak ty Artix wyliczyłe? że Dealim S2 ma taki zasięg na zbiorniku?  ;)

Noga sie odepchne a zasieg taki uzyskam, tak serio nie wiem, ale skoro to jest 250-tka to mysle ze pali zdziebko mniej niz Burger, a skoro Burger ma zasieg 300 km to ten powinien miec 250 km :D niezle to sobie wymyslilem ;)

Opublikowano
(...)ale skoro to jest 250-tka to mysle ze pali zdziebko mniej niz Burger, a skoro Burger ma zasieg 300 km to ten powinien miec 250 km :D niezle to sobie wymyslilem ;)

No zebys sie nie zdziwil, ze wciagnie wiecej niz burg ;) ...

• Administrator
Opublikowano

A mi jest aż przyjemnie jak patrzę na prognozy ;)

Pi?tek

Sobota

Niedziela

W dzień od 17 st w pi?tek do 21 st w niedziele i do tego sucho jak w Always bez skrzydełek :D

Oby tylko nie zapeszyć tfu, tfu ;)

Opublikowano

Juz mnie zaczyna suszyc!

Opublikowano

Wła?nie jestem w Warszawie (pozdrawiam) i zastanawiam się czy opłaca mi się wracać do 3miasta skoro muszę tu znów jechać w drodze w Bieszczady? Może reszta grupy S3M przyjedzie tu i pojedziemy dalej razem? Byłbym wtedy na spotkaniu burganii w czwartek wieczorem.

Opublikowano

dla mnie ten weekend odpada.. moze gdyby troche blizej dalabym rade wyskoczyc na jeden wieczor ale 800 smigac w ta i z powrotem do tego sie jeszcze zabawic w miedzy czasie na miejscu jest niewykonalne :angry: w zwiazku z czym..

zycze wszystkim szerokiej drogi i bezpiecznej a na miejscu udanej zabawy! wypijcie moje zdrowko (chora jestem wiec tymbardziej toascik sie przyda:) ) i bawcie sie dobrze!!V)

Opublikowano

Witam

Dostalismy jeszcze dwa pokoje z 4 lozkami , ale juz bez sanitariatow.

Traktuje je jako rezerwa , zobaczymy co bedzie na miejscu .

Pozdrawiam

Opublikowano

Urlop na pi?tek - zaakceptowany,

Podpinka w spodniach - zamontowana

Naszywka Burgmanii - przyszyta ( wkońcu :angry: )

Bankomat - zaliczony

Tak naprawde ja już mogłabym jechać - a tu jeszcze trzeba pracować aż 2 dni :(

Dobrze , że jest Ogame :( !OKK

Opublikowano

Tak jak podejrzewałem !OKK szefostwo dba o to abym się nie nudził w weekendy. :angry:

Tak więc będę z wami duchem.

Opublikowano
To ja jeszcze dodam od siebie. O godzinie 13 rusza kolejna grupa goniaca pierwsza :P Zero sniadanek, zero herbatki. Tankowanie bez zdejmowania kasku, max 5 min straty na stacji, lycha 110 km/h co 250-300 km przerwa na tankowanie. Zero sikania po drodze, zero zatrzymywania sie bo tylek boli. Planowany czas dojazdu 18:00. ;):)

Artix, spodobał mi się twój plan. Mam naradę od 10.30 do 12.00 i może prosto z pracy wystrzeliłbym z wami? :(! Powiedz sk?d będziecie pomykać?

• Administrator
Opublikowano

Greg o godzinie 12 startuje ze znanego ci miejsca obok urzedu lotnictwa ;) i lece do Ursusa, przebieram ciuchy robocze czyli garnitur na ciuchy normalne czyli motocyklowe i okolo 13 startuje z Krisem z Ursusa. Jasne mozemy sie umowic gdzies po drodze, jetem otwarty na propozycje. Pamietaj tylko ze zero marudzenia ze dupsko boli :P masz chyba do mnie phona wiec dzwon, jakos sie umowimy. Pozdrawiam i ciesze sie ze jedziesz :)

Opublikowano

Łoł. O takiej mniej-więcej porze powinni?my przeciskać się przez Wawkę. Może się gdzie? obaczymy?

Opublikowano

Przypominam organizatorom,że BARAN PIECZONY jest dla WSZYSTKICH BARDZO WAŻNYM ELEMENTEM spotkania :D

Opublikowano

Witam

Potwierdzam – baran pieczony jest zamówiony na sobotni wieczór .

Co do samej miejscowo?ci to kierować się trzeba z Sanoka na Komańczę ( kierunek na Lesko ) i 20 km za Komańcz? jest Wola Michowa i tam po lewej stronie przy drodze jest Latarnia Wagabundy .

Można też jechać przez Lesko , Baligród do Cisnej , tam skręcić w prawo i po 15 km jeste?my w Woli Michowej , a Latarnię Wagabundy mamy po prawej stronie .

W razie jak by kto? zabł?dził to proszę o kontakt 0-607-922-002 ( tylko proszę mieć na uwadze , że mogę jechać na skuterze ) .

Pozdrawiam i czekam na przyjazd .

Opublikowano

Więc ja już spakowana ( no prawie :D ) i pędze na parking po Ypke :P

Pozdrowienia dla wszystkich Tych co nie mogli pojechać

!w00t