Kasieńka Opublikowano 17 Października 2005 Opublikowano 17 Października 2005 Zero sikania po drodze, zero zatrzymywania sie bo tylek boli. Planowany czas dojazdu 18:00. Kurcze tylko tam uważajcie na siebie po drodze bo jak to czytam to przypomina mi się scena z filmu "Głupi i głupszy" "...ciepełko" Pozdrawiam Kasia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Października 2005 Administrator Opublikowano 17 Października 2005 Kurcze tylko tam uważajcie na siebie po drodze bo jak to czytam to przypomina mi się scena z filmu "Głupi i głupszy" "...ciepełko" Fajne skojarzenie... też o tym sobie przypomniałem Zero sniadanek, zero herbatki. Tankowanie bez zdejmowania kasku, max 5 min straty na stacji, lycha 110 km/h co 250-300 km przerwa na tankowanie. Zero sikania po drodze, zero zatrzymywania sie bo tylek boli. Planowany czas dojazdu 18:00 Tylko jak masz taki rygor to żeby? nie zapomniał po expresowym tankowaniu odjechać na skuterze i nie pocwałował z buta Tak poważnie Art to nie dacie rady w 5 godzin dojechać na miejsce... Pozatym wszystko zależy od pogody a ta może być o tej porze roku jak kobieta... strasznie fochasta Jak ty Artix wyliczyłe? że Dealim S2 ma taki zasięg na zbiorniku?
zibi Opublikowano 17 Października 2005 Opublikowano 17 Października 2005 Może robię się nudny,ale czy nikt nie jedzie przez Kraków?
Mareczek Opublikowano 17 Października 2005 Opublikowano 17 Października 2005 Te niepewne 4 sztuki z s3m jad? !! Tj. : Magda, Magda, Dee Jay i Mareczek Wiec prosimy o pokój, jak nie ma 2-jek to trudno bedziemy wszyscy razem pozrawiam Mareczek
dacja Opublikowano 17 Października 2005 Opublikowano 17 Października 2005 W pi?tek o godzinie 9. 30 jest ustawka w restauracji "U Mikulskich" w Wi?zownej pod Warszaw?. Oj oj... a ja jeszcze urlopu w Matrixie nie wzielam , nie zapisalam sie i nie ustalilam zastepcy ( co oczywiscie zwiazane jest z odpowiednim nagraniem na sekr. telefonicznej ) Ale pewnie bede u Mikulskich - gdyż z tym lokalem mam bardzo mile wspomnienia
Gość SZPAK Opublikowano 17 Października 2005 Opublikowano 17 Października 2005 Witam Na wstĂ"ÂTpie to nie mam informacji na temat kosztÄ,Ĺ,w wyĹźywienia i innych ekstrasÄ,Ĺ,w , ale miaÄąÂ,em kÄąÂ,opoty z internetem wiĂ"ÂTc jutro siĂ"ÂT upomnĂ"ÂT . Co do drogi pierwszej grupy wawa to interesuje mnie wasza trasa po Lublinie , czy kierujecie siĂ"ÂT na RzeszÄ,Ĺ,w czy na JarosÄąÂ,aw-PrzemyÄąÂ>l ? A teraz co do pokoi âÂ?Â" zrobiÄąÂ,o siĂ"ÂT troszeczkĂ"ÂT maÄąÂ,o miejsca , mamy juĹź tylko jedna 5 . Jutro spytam o inne opcje , ale zostanĂ"Â. chyba juĹź tylko pokoje bez sanitariatÄ,Ĺ,w ( o ile oczywiÄąÂ>cie wszyscy przyjadĂ"Â. ) . A teraz tak dla porzĂ"Â.dku podaje listĂ"ÂT rezerwacji na pokoje 1-MariuszBurgi âÂ?Â" pok.2 os. 2-zibi âÂ?Â" 2 3-Maximus âÂ?Â" 2 4-Dacja âÂ?Â" 2 5-Ciochin âÂ?Â" 2 6-Artix âÂ?Â" 2 7-Pleban+Kasik âÂ?Â" 2 8-DrBig âÂ?Â" 2 9-Magda+Mareczek âÂ?Â" 5(niestety DeeJay z Magda odpadli wiec zrobilo sie miejsce , proponuje dolaczyc tu Shreka i Fione - co Wy na to ? ) 10-Pidzam+Mirka+Jacek - 5 11-Shrek+Fiona (oczekuja na pokoj z lazienka) - 4 12-wolne - 4 OczywiÄąÂ>cie na miejscu okaĹźe siĂ"ÂT kto przyjechaÄąÂ, , kto zrezygnowaÄąÂ, i wtedy skorygujemy warunki noclegowe . Pozdrawiam
Kasik Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 z nami z 3miasta jedzie jeszcze Pidżam z Mirk? i Jacek. Jak widzę Piotr się nie odezwał, pewnie gdzie? po morzu się buja ,więc w jego imieniu rezerwuję dla nich pokoik.
Gość SZPAK Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 Witam Do ostatniej (na razie ) piatki wpisuje Pidzam+Mirka+Jacek i konieczne dzwonie po kolejne miejsca bo wg listy zostalo jeszcze pare osob (min. Kris , Szuwarek , Murdek , Cappo , Qwaki ) . Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 Zabierzcie lepiej farelki , bo dopiero teraz dojrzalem na zdjeciach owe "kaloryfery?" ...
pidzam Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 No i jestem oczywiscie potwierdzam rezerwacje tego pokoju. Kasia dzieki za zaklepanie
Administrator Artix Opublikowano 18 Października 2005 Administrator Opublikowano 18 Października 2005 Jak ty Artix wyliczyłe? że Dealim S2 ma taki zasięg na zbiorniku? Noga sie odepchne a zasieg taki uzyskam, tak serio nie wiem, ale skoro to jest 250-tka to mysle ze pali zdziebko mniej niz Burger, a skoro Burger ma zasieg 300 km to ten powinien miec 250 km niezle to sobie wymyslilem
dr.big Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 (...)ale skoro to jest 250-tka to mysle ze pali zdziebko mniej niz Burger, a skoro Burger ma zasieg 300 km to ten powinien miec 250 km niezle to sobie wymyslilem No zebys sie nie zdziwil, ze wciagnie wiecej niz burg ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Października 2005 Administrator Opublikowano 18 Października 2005 A mi jest aż przyjemnie jak patrzę na prognozy Pi?tek Sobota Niedziela W dzień od 17 st w pi?tek do 21 st w niedziele i do tego sucho jak w Always bez skrzydełek Oby tylko nie zapeszyć tfu, tfu
Pleban Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 Wła?nie jestem w Warszawie (pozdrawiam) i zastanawiam się czy opłaca mi się wracać do 3miasta skoro muszę tu znów jechać w drodze w Bieszczady? Może reszta grupy S3M przyjedzie tu i pojedziemy dalej razem? Byłbym wtedy na spotkaniu burganii w czwartek wieczorem.
Gość gaga Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 dla mnie ten weekend odpada.. moze gdyby troche blizej dalabym rade wyskoczyc na jeden wieczor ale 800 smigac w ta i z powrotem do tego sie jeszcze zabawic w miedzy czasie na miejscu jest niewykonalne w zwiazku z czym.. zycze wszystkim szerokiej drogi i bezpiecznej a na miejscu udanej zabawy! wypijcie moje zdrowko (chora jestem wiec tymbardziej toascik sie przyda:) ) i bawcie sie dobrze!!V)
Gość SZPAK Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 Witam Dostalismy jeszcze dwa pokoje z 4 lozkami , ale juz bez sanitariatow. Traktuje je jako rezerwa , zobaczymy co bedzie na miejscu . Pozdrawiam
dacja Opublikowano 18 Października 2005 Opublikowano 18 Października 2005 Urlop na pi?tek - zaakceptowany, Podpinka w spodniach - zamontowana Naszywka Burgmanii - przyszyta ( wkońcu ) Bankomat - zaliczony Tak naprawde ja już mogłabym jechać - a tu jeszcze trzeba pracować aż 2 dni Dobrze , że jest Ogame !OKK
mudrek Opublikowano 19 Października 2005 Opublikowano 19 Października 2005 Tak jak podejrzewałem !OKK szefostwo dba o to abym się nie nudził w weekendy. Tak więc będę z wami duchem.
Gość greg Opublikowano 19 Października 2005 Opublikowano 19 Października 2005 To ja jeszcze dodam od siebie. O godzinie 13 rusza kolejna grupa goniaca pierwsza Zero sniadanek, zero herbatki. Tankowanie bez zdejmowania kasku, max 5 min straty na stacji, lycha 110 km/h co 250-300 km przerwa na tankowanie. Zero sikania po drodze, zero zatrzymywania sie bo tylek boli. Planowany czas dojazdu 18:00. Artix, spodobał mi się twój plan. Mam naradę od 10.30 do 12.00 i może prosto z pracy wystrzeliłbym z wami? ! Powiedz sk?d będziecie pomykać?
Administrator Artix Opublikowano 19 Października 2005 Administrator Opublikowano 19 Października 2005 Greg o godzinie 12 startuje ze znanego ci miejsca obok urzedu lotnictwa i lece do Ursusa, przebieram ciuchy robocze czyli garnitur na ciuchy normalne czyli motocyklowe i okolo 13 startuje z Krisem z Ursusa. Jasne mozemy sie umowic gdzies po drodze, jetem otwarty na propozycje. Pamietaj tylko ze zero marudzenia ze dupsko boli masz chyba do mnie phona wiec dzwon, jakos sie umowimy. Pozdrawiam i ciesze sie ze jedziesz
Pleban Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Łoł. O takiej mniej-więcej porze powinni?my przeciskać się przez Wawkę. Może się gdzie? obaczymy?
zibi Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Przypominam organizatorom,że BARAN PIECZONY jest dla WSZYSTKICH BARDZO WAŻNYM ELEMENTEM spotkania
Gość SZPAK Opublikowano 20 Października 2005 Opublikowano 20 Października 2005 Witam Potwierdzam – baran pieczony jest zamówiony na sobotni wieczór . Co do samej miejscowo?ci to kierować się trzeba z Sanoka na Komańczę ( kierunek na Lesko ) i 20 km za Komańcz? jest Wola Michowa i tam po lewej stronie przy drodze jest Latarnia Wagabundy . Można też jechać przez Lesko , Baligród do Cisnej , tam skręcić w prawo i po 15 km jeste?my w Woli Michowej , a Latarnię Wagabundy mamy po prawej stronie . W razie jak by kto? zabł?dził to proszę o kontakt 0-607-922-002 ( tylko proszę mieć na uwadze , że mogę jechać na skuterze ) . Pozdrawiam i czekam na przyjazd .
dacja Opublikowano 21 Października 2005 Opublikowano 21 Października 2005 Więc ja już spakowana ( no prawie ) i pędze na parking po Ypke Pozdrowienia dla wszystkich Tych co nie mogli pojechać !w00t
Rekomendowane odpowiedzi