Klubowicze robson Opublikowano 26 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2009 Ja też potwierdzam na 99,9%
Tomekgdz Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 To znaczy, że się kroi jaka? biba ilu dniowa
Klubowicze robson Opublikowano 27 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2009 To znaczy, że się kroi jaka? biba ilu dniowa A Tomas tylko o jednym . Spotkanie jednodniowe oddziału kuj - pom klubu AAS
Tomekgdz Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 . Spotkanie jednodniowe oddziału kuj - pom klubu AAS !w00t Powiadasz zebranie klubu AAS !yeah Mam bardzo dobre zaproszenie do kolegi Mareczka i tam impreza dwu dniowa !OKK oczywi?cie przy grillu !YES Chyba zapiszemy się kiedy? do waszego klubu
michu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Witajcie To gdzie robimy zbiórkę !yeah !w00t !OKK ?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2009 Ja też ja też pisać gdzie?
michu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Proponuje wyjazd z Bydgoszczy około 9.00 Na dzień dzisiejszy z Bydzi rusza Bobas , Rob, Fundi , Michu tylko powiedz nam Robsonku gdzie się spotykamy?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2009 Sławka zgłasza swoj? obecno?ć i biada Ci Robsonie jak zawiedziesz z tym ogniskiem. Jedz już dzi? do le?niczego i zakup t? polane na własno?ć co by potem nie było
upiór Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Witam . BOBASEK wali na niedziele . Oby nam pogoda pasiła , byle nie padało . Skoda tylko że Sylwia i ten kolega z Malborka nie dojad? . No to pozostało tylko czekać jak Robert da znać co i jak !sciana .
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2009 Sorki wielkie ale praca,praca ale jeszcze nic nie stracone !sciana może co? zakombinuję.Pozdrowionka.Gdyby co to udanego spotkanka i miłej zabawy.
Klubowicze robson Opublikowano 27 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2009 Siema ?rubowkręty . Jutro jak nie będzie padało zrobię zwiad na polanę i zobaczę co i jak. Godzina pasuje , czyli by?cie byli u mnie ok.10 w niedzielę . Fundiemu podam namiar na GPS - zobaczymy czy trafi . Im nas więcej będzie , tym weselej No a Tomas jak zwykle - interesuj? go tylko co najmniej 2- dniówki , ale do klubu AAS jest już zapisany , jest również jego kandydatura na prezesa tegoż klubu !sciana
Tomekgdz Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 No a Tomas jak zwykle - interesuj? go tylko co najmniej 2- dniówki , ale do klubu AAS jest już zapisany , jest również jego kandydatura na prezesa tegoż klubu Cwaniaczku z koziej wólki Jak bym mógł odmówić koledze Mareczkowi przecież on w klubie zostanie moj? praw? rękom mowa o AAS .Znajd? się wakaty i dla was
michu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Siemka Mam nadzieję ,że pogoda się wyklaruje chociaż prognoza na niedzielę -słaba Tomek ty na Prezesa AAS , a ja mogę by? skromnym zaopatrzeniowcem i skarbnikiem
krzys-68 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 jak na razie to sie nawet z domu nie chce wyj?ć a co dopiero garaż otworzyć
Kaśka Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Wczoraj w deszczu wracałam z pracy nie było tak Ľle tylko bardzo niebezpiecznie puszki wcale nie zwracaj? uwagi i nie patrza w lusterka Je?li chodzi o niedzięlę- je?li sie poprawi pogoda to też sie pisze na ognicho ale o 9.00 to gdzie? w bydzi?
michu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 No pogoda..pomału , pomału Ka?ka Ja i Jolka , będziemy ruszać z Zierlonki ,możemy się umówić w Zielonce na stacji (ZIELONA) po prawej stronie
upiór Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Witam . Szamani niestety nie s? łaskawi . Pogoda na niedziele jak na razie mało atrakcyjna ale kto wie jak będzie . Rozmawiałem wczoraj z Robsonem ustalili?my temat odno?nie niedzieli . Rano w niedziele zostanie podjęta decyzja odno?nie ogniska , każdy widzi co jest za oknem , pogoda typowa na . Tak więc rano będziemy dzwonić albo pisać na BURGMANI . Pozdrawiam i do niedzieli . Michał , tylko nie zapomnij .
michu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 B?dĽmy dobrej my?li - Szamani nie mogli by nam tego zrobić Będzie Słoneczko
Bobas Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 To fakt, że pogoda zapowiada się paskudna. No, ale trzeba być dobrej my?li !OK !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2009 No niewymiękajcie co tam pogoda. Zawsze można spotkać się w pabie !scooter !scooter
rob1969 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Pogoda na weekend !scooter . Zawsze można się pocieszyć że to tylko prognozy i niech szamani nas nie !scooter bo żle skończ? !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 29 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2009 O w mordę , jacy optymi?ci . W necie podaj? , że w niedzielę ma się troszku polepszyć. Ja sie staram jak mogę , nawet pozwolenie " na użycie ognia otwartego " od samego Gajowego Maruchy ( starsi wiedz? , to ten od Pana Sułka i Pani Elizy ) dostałem , tzn. od nadle?niczego, choć nie powiem że było łatwo !OKK .. Dla zainteresowanych podaję współrzędne : N 52*53'13.23" E 18*41'07.11" To tymczasem ludzie , mam nadzieję że do niedzieli !OKK !OK
Tomekgdz Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Robercie a co to za dziwadło !OK jakie? cyferki literki, co to znaczy Ok. życzę wam udanej pogody !OKK i oczywi?cie miłej zabawy . !OKK
michu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 No panowie i panie musimy być dobrej my?li,że pogoda nas nie zawiedzie i spotkamy się w tak zacnym gronie.Jestem dobrej my?li więc do zobaczenia jutro. !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 30 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2009 Dzi? do południa było względnie , od godziny leje !tut , normalnie jesień... i jak tu być optymist? !w00t
Rekomendowane odpowiedzi