Mareczek Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Marek, ten link z taczk? zaj......... Udało się wstawić.
Tomekgdz Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ma kto? ochote pomóc w przewiezieniu taczkami 6t kamieni? !scooter Ja do dĽwigania nie nadaję się sam ledwo chodzę a tego tez Ne lubię
krzys-68 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Marek, ten link z taczk? zaj......... Udało się wstawić. !OK link mega 1/3 roboty zrobiona co prawda plecy i nogi bol? po robocie bedzie za checi pomocy wg "pyrlandzkiej duszy" czyt."miły go?ciu jam Ci rad,co? se przywiozł bedziesz jadł" a tak na powaznie-obrobię ogrodek i pomyslimy co i jak !scooter Tomek z tego co czytam nie wiec bedzie za kierowce robił !tut
upiór Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam . Dzieki wszystkim za kawusię i ciacha . Robson żałuj chłopaku . Pozdrawiam serdecznie i do miłego !scooter .
Tomekgdz Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Tomek z tego co czytam nie wiec bedzie za kierowce robił Ja kierowca spróbuj mnie posadzić za sterami w sobotę hi kawał tygodnia
michu Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Upiorku Było miło, fajnie że znalazłe? czas ,żeby nas wszystkich odwiedzić
krzys-68 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Tomek z tego co czytam nie wiec bedzie za kierowce robił Ja kierowca spróbuj mnie posadzić za sterami w sobotę hi kawał tygodnia kto? wskazywał dzień tygodnia? najpoĽniej do srody wieczór musze temat zamkn?c potem juz z górki :składanie i czyszczenie Partnera po remoncie i przygotowania do urodzinowej 18 tej osóbki co to Zipp-ie pojezdza .Koniec miesi?ca sie zapowiada obiecuj?co
upiór Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Witam . Tak dla ci?gło?ci tematu a gdzie ten kierownik wywrotki ma beret . No chyba że go?ć pracuje w UE a to całkiem inna melodia . . BHP i jeszcze raz BHP . P.S Po prostu nie mogłem nic nie napisać , jak by to wygl?dało . Marek ale się nauczyłe? wklejać , a ja .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2009 Upiorku dzięki za spotkanko miło było do następnego razu !piwko !OKK
Abach Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ostatnio przynajmniej raz w tygodniu przejeżdżam przez Kowalewo Pomorskie i nic. Ani żadnego maxi, ani Upiora, ani Młodego..... A rozgl?dam się dokladnie, wszystkie ulice i chodniki zlustrowane Tak w ogóle, to nigdy nie widziałem tam żadnego maxiskutera JeĽdzi tam jeszcze kto? oprócz Ciebie Upiorku?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 Czasami po Kowalewie jeĽdzi tylko ten z pod Ciechocinka czyli Robson
upiór Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Fundi maż racje , wystawiam Robsonowi raz na miesi?c przepustkę . Adam maż rację zacnej marki mało w okolicy a w Kowalewie to ?migaj? same 50 . Najbliższy maxi to w Golubiu Burki 650 , a potem TomekGDZ , pozdrawiam !. OKK
Klubowicze robson Opublikowano 19 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2009 Cze?ć ?rubowkręty . Trochę się u mnie działo przez ostatnie dni , ale teraz już luzik . W najbliższ? niedzielę wreszcie nie pracuję i w zwi?zku z tym mam pytanie / propozycję - może zrobimy jakie? wspólne ognicho / grilla na moich terenach , jest takie jedno fajnie miejsce w lesie , co koleżanki koledzy na to ???
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Robsonku bardzo chetnie ale nie w t? niedzielę Ja wyjeżdzam juz w piatek o 5.00 a wracam niedziela 20.00 Miejsce podróży Przesieka ... jakies 400 km w jedn? stronę i to moja pierwsza taka trasa Nexusem
michu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Cze?ć ?rubowkręty . Trochę się u mnie działo przez ostatnie dni , ale teraz już luzik . W najbliższ? niedzielę wreszcie nie pracuję !YES i w zwi?zku z tym mam pytanie / propozycję - może zrobimy jakie? wspólne ognicho / grilla na moich terenach , jest takie jedno fajnie miejsce w lesie , co koleżanki koledzy na to ??? No. Czemu nie do 15 tej mam wolne !YES
Bobas Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Chęci to mam przeokropne, ale raczej nie dam rady !YES
Klubowicze robson Opublikowano 20 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2009 No to na razie jest nas dwóch !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2009 No to na razie jest nas dwóch !YES Jak jest nas dwóch? ma się rozumieć że to ognisko będzie trwało od 07,00 do 14,00 Proszę się okre?lić precyzyjniej !YES
Klubowicze robson Opublikowano 20 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2009 Zaczynamy jeszcze przed wschodem słońca , a kiedy skończymy - tego nie wie nikt . Padła propozycja i zobaczymy co z tego wyniknie , ale widzę że na spotkanie jednodniowe nie ma za dużo chętnych Michale co ma znaczyć " mam wolne do 15 " ????? Bobas - nie ?wiruj , zabieraj cał? familię i dawaj na Kujawy , może przetestujemy Twoj? ch....ę ( tzn. zacn? markę ) w warunkach le?nych Ten z pod Kowala też niech nie ?ciemnia Ten z pod Grudzi?dza brzydzi się ponoć , też mógłby zawitać Kulajcie berety
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2009 Propozycja ciekawa,jednak w sobotę komunia córki a przydało by mi się odstresowanie od kilku dni roboty.Ostatnie miałem pecha na przejażdżkę dwa tygodnie temu wybrali?my a raczej chcieli?my wybrać się z burgermanem i jego plecaczkiem do Krynicy Morskiej jednak dojechali?my tylko do Stegny ze względu na deszcz nawet do?ć rzęsisty a że byłem z córeczk? więc w Stegnie ciepł? herbatkę i do domku,dwa dni temu do południa pogoda na motor rewelka po południu wybrałem się z siostr? na przejażdżkę nad morze i znów dojazd do Stegny i powrót do domu oczywi?cie w deszczu.
Tomekgdz Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ten z pod Grudzi?dza brzydzi się ponoć !scooter , też mógłby zawitać Kulajcie berety !piwko Powiem tak czepiasz się hi Bardzo chętnie wybrałbym się z wami, ale w niedziele rano jest Msza za te?cia. A gdzie ta impreza i o której a czy co? !scooter
michu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Robsonek nie ma sprawy możemy sie spotkać ,ale najlepiej do południa
upiór Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 No wła?nie może kto? poda godzinę , co by nas noc nie zastała !happybth . No i gdzie , na posiadło?ci u Tego z pod ........... !happybth .
Rekomendowane odpowiedzi