krzys-68 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 czego szukasz? zawsze mozemy pomóc w p[oszukiwaniach decyzje podejmiesz jednak sam Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ale cóż czasami siła wyższa !OKK Robercie wiadomo żonce nie wolno odmawiać !bicz a co takiego szukasz !piwko A co do spotkania w niedziele to jak tam się sprawił ziomal? Michale a jak tam mu mu !piwko ty co? mi podpadasz pamiętaj ćwiczenia czyni? mistrza !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Spontaniczne spotkanka zawsze się udaj?.W końcu trafiłem na ładn? pogodę !happybth Kolega ORCIO zaskoczył nas mile.Najpierw pojawił się znik?d i doł?czył do nas a potem zaprosił nad jezioro i poczęstował kawk?. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witajcie Potwierdzam spotkanko nad jeziorkiem(Grudzi?dz) , było bardzo miłe (Upiór, Siemik,Orcio , Fundi , Michu) Orcio - dzięki za kawkę Tomek - ostatnio mm , mm -słabo , trza będzie jaki? trening zorganizować Pare fotek:Rudnik Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Tomek - ostatnio mm , mm -słabo , trza będzie jaki? trening zorganizować To jak Michale, kiedy !piwko jak Jolka robi ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 To jak Michale, kiedy !piwko jak Jolka robi ? Nie dobrze -Sobota 6-14 tej , niedziela wolne !tut Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 CHWALE SIĘ.... Przesieka zdobyta .... w weekend zrobiłam moja niuni? ponad 800 km i jestem bardzo zadowolona i z siebie i z niej: nie zawiodła, mało spaliła, a na dodatek ten komfort jazdy !tut niektórzy bardzo zazdro?cili !piwko prędko?ć przelotowa ok.130 km/h żaden winkielek nie odpuszczony, a było ich trochę może więcej niż trochę..... aż uszy zatykało od zmian ci?nienia podjazdy i zjazdy 15% -we pozdrawiam Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 No Ka?ka !tut !piwko !tut Cieszę się ,że maszynka się spisuje - Szacun !tut Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Cieszę sie że kawa smakowała, miło mi było zobaczyć was w końcu w realu. Mam nadzieje ,że reszte szacownego grona też niebawem zobaczę !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ka?ka pełen szacun a reszta niech kula beret Orcio dzieki za spotkanko i kawusie Ci co byli nad jeziorkiem to wiedz?. Super i dzięki Do następnego razu !piwko !tut !tut A ten stamt?d niech żałuje jego strata. Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Cytu?c Ka?kę. Chwalcie się ( to już moje) k****. Ja cał? niedzielę spędziłem na "najciekawszej" imprezie rodzinnej czyli..... Kto zgadnie? Dla ułatwienia podam że z !happybth raczej cieńko było !happybth Dzi? za to nie wytrzymałem i mimo że wróciłem o 20 nie wytrzymałem i objechałem okolicę !happybth Jakby co koledzy planowali na niedzielę to nieskromnie zgłaszam swoj? obecno?ć !happybth Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam . Od czego zacz?ć . Kasiu jak powiadaj? ludzie szacun dla Pań !happybth , 800 , ciekawy jestem jak tyłeczek , mowa o ?miganiu na !happybth , co by kto? sobie czego nie dobrego nie pomy?lał . Orcio jak koledzy miło było Cię poznać , dzięki za kawę . No a mój serdeczny kolega z pod Ciechocinka niech tylko pomarzy jak nam było fajnie w niedziele . A pogoda !happybth , a kolega w 4oo się gotował . Dzięki za spotkanie i do miłego , może w niedziele u tego z A . Niech nie my?li że tak łatwo i po cichu ta niedziela Mu minie o nie Robsonku , na raziłe? nas na stres i zostałe? kolektywnie ukarany . Kare zaproponował kolega T.... !happybth , głosowanie o każe było jedno gło?ne , tak więc blado widzę szanownego Kolege oj blado . Winy i stresowe maj? być od kupione w terminie jak najbliższym , no prawie natychmiast !tut . P.S Ja tam nie degustuję !happybth , tak więc moj? działeczkę oddaję Michałowi . Michał tylko nie zapomnij o kolegach bo !happybth !tut !piwko . Pozdrawiam !OK . Rob ta impreza to Komunia !happybth . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 25 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 No to teraz banda Silverowców mi nie odpu?ci !happybth !happybth , raz człowiekowi się przydarzyło . A tak poważnie to jak mogę się pokazywać swoj? skromn? majk? w?ród ujeżdżaczy "zacnej marki" , no jak ??? !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ka?ka wielki szacun za tak? przejażdżkę,podziwiam Cię WIELCE.Jako skromny i malutkiej postury facet nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się choć dorównać Twojej niewielkiej przejażdżce.Nie Dawaj się dalej "biegowc?" a będziemy mieli wzór dla kobiet na !happybth .Sylwia już jest w szoku po przeczytaniu.Pozdrawiam Siemik i mój słodki plecaczek. !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 .Sylwia już jest w szoku po przeczytaniu. Czy ten szok się zakończy na zakupie !scooter oczywi?cie dla Sylwi Robson nie przesadzaj jaka banda?? !tut !tut Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam . Od czego zacz?ć . Kasiu jak powiadaj? ludzie szacun dla Pań !tut , 800 , ciekawy jestem jak tyłeczek , mowa o ?miganiu na !scooter , co by kto? sobie czego nie dobrego nie pomy?lał .... Mój tyłeczek ma się dobrze, Upiorku najważniejsze żeby robić odpoczynki, rozprostować gnaty, wypić co? wzmacniaj?cego ... bo bez tego ani rusz !tut no i koncentracja nie taka jak być powinna bardzo dziękuje Wam wszystkim chłopaki za szacun to co kiedy spotkanko .. może jakie? piwko? !OK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ka?ka nie wierze że musiała? Ty się zatrzymywać. Wiem za to jedno, że to koleżeństwo nie pozwalało Ci jechać dalej jak Bractwo musiało się zatrzymać. Po tak długim dystansie to by nie zeszli ze swych biegowców. A Ty oczywi?cie jak ten skowronek !scooter gór?. Co do !tut mówisz i masz !tut Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witajcie To co? spotykamy się w niedzielę ? na małe !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Michu nie mam małego !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Fundi ok ja twojego..... !scooter !tut !tut nie widziałem Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Michu co Ty piszesz mi chodziło o małe squty Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam . W niedziele w A..... na ognisku pogode zapowiadaj? . Może w końcu wszyscy się spotkamy !OK !scooter !tut !tut !OK . No i Temu z A..... damy za niedziele , załapał bonusa za zacn? . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 weekend mamy zajety niestety.Monia wyprawia pierwsze "dorosłe" !OKKa Tomek mógłby zawalczyć o poprawienie swego "podwórka przed garazami" !tut jakis rów Mu wykopali i dzisiaj prawie połozem skuta przy hamowaniu !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Kasia, ja też oczywi?cie składam wielki szacun na Twoje damskie motocyklowe dłonie !scooter 800 km to już wypasiony wynik. Jak będzie pogoda w niedzielę to może też dam radę przyjechać na to ognicho w ogrodzie u Robsona i na kawę do jego te?ciowej !tut Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 No to ja tylko potwierdzam gotowo?ć na niedzielę !scooter Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi