phil Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To żeś sobie Bigu pogodę wybrał Szerokości na drodze !!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To żeś sobie Bigu pogodę wybrał Spokojnie, będzie jechał z "wysoką" szybą
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zn.inspekcja będzie?
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja już mam nawet gotowe fotki ale nie będę zamieszczał przed spotem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zn.inspekcja będzie? Ta, polerka sandałów wskazana...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ląduję za pięć dziewiętnasta, to jak oddam samolot, przejdę cło i dojadę, to już pewnie nikogo nie będzie, co nie?
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A cholera wie Grzesiu. Ja się wybieram, pod warunkiem, że odbiorę... pewną niespodziankę, na temat której chciałbym żeby Grupa Mazowiecka się wypowiedziała po tzw. oglądzie. Jak nie dam rady, to prezentacja odbędzie się w Rynii.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ląduję za pięć dziewiętnasta, to jak oddam samolot, przejdę cło i dojadę, to już pewnie nikogo nie będzie, co nie? Fly, przyjeżdżaj, do 21ej będzie wizytacja z DE
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Się z kolegom wizytatorem dawno nie widziałem więc podjadę
Gość woytekpo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Fly, przyjeżdżaj, do 21ej będzie wizytacja z DE Kurde to trzeba gdzies goździki kupić jak delegacja będzie
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja już świąteczne odzienie na tę okazję przygotowałem.
Jerry_R Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dzieki, milo bylo zobaczyc Szkoda tylko, ze tak malo ludzi na 2oo było
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Arturas miotał się z aparatem, ale coś milczy...
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki za miłe spotkanko. w zasadzie wigilia jutrzejszego otwarcia sezonu w Ryni. Tym razem było nas mało. Plac świecił pustkami, a o 19-tej rolę gospodarza piastowała TYLKO piękna Beverly. Jednak w środku atmosfera przytulna i rodzinna. i jakże zacne towarzystwo... i dyskusja o małej niespodziance jaką zgotował pgizi .. .. co to będzie??? - mało kto widział .. i dowiemy się dopiero na spotkaniu w Ryni.
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mało brakowało i bym przyjechał ale po gradobiciu miałem troszkę roboty na włościach. W związku z powyższym bardzo Ci "artur-AS" dziękuje za foto-relations. Paweł wielkie gratki za ogarnięcie niespodzianki, kawał dobrej roboty
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mało brakowało i bym przyjechał ale po gradobiciu miałem troszkę roboty na włościach. W związku z powyższym bardzo Ci "artur-AS" dziękuje za foto-relations. Paweł wielkie gratki za ogarnięcie niespodzianki, kawał dobrej roboty Nie ma sprawy PINu, cała przyjemność po mojej stronie. Widzę, że mój nick-AS się rozwija.
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2014 artur-AS (!) - dzięki, fajne zrobiłeś intro dla "niespodzianki". Jestem bardzo pozytywnie zdziwiony jednomyślnością koleżeństwa odnośnie jej. Dla nieobecnych wczoraj odrobina wyjaśnienia: - kto będzie w Rynii, niech spojrzy na mój wątły tors - może zobaczy na nim coś, co powinno zainteresować Zjednoczonych w Mazowieckiej Burgmanii, - kto nie przybędzie musi się uzbroić w cierpliwość i poczekać do niedzieli, najwyżej poniedziałku i wszystko się wyjaśni. To nie jest żadna dyskryminacja z mojej strony tylko taki mały... suspens .
padre Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Cześć pgizi! Niedługo się zobaczymy w czwartek:) Silverek New śmiga jak burza:):)
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A witam dawno nie widzianego Kolegę! Rozumiem że wszystko już jest o.k. - to dobrze. Jak nie będzie lało to widzimy się w czwartek.
Gieńka Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Cześć Padre miło wiedzieć że jesteś w formie. Jeśli będzie pogoda to i my postaramy się pojawić. Do zobaczenia
Norbert Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 dobrze Padre że juz wróciłeś i to w wielkim stylu - na skuterze
Skała Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jeśli pogoda dopisze i wszystko mi się poukłada do i "Skała" zawita
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja jutro również planuję zawitać na spota.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Przyjadę co by spotkać się z kolegom Padre Ciesze się że wracasz w pełni sił, będzie o czym rozmawiać po tak długim czasie.
Rekomendowane odpowiedzi