Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2014 Administrator Opublikowano 28 Marca 2014 Możemy już oficjalnie napisać, że w I Ogólnopolskiej Sztafecie Burgmanii będą jeździły 3 fanty... a każdy ma inne zadanie: 1. Księga Klubowa w której wyodrębnione zostało miejsce dla Sztafety. Każdy z odcinków ma swoją stronę na której uczestnicy Sztafety winni pozostawiać swoje wpisy, wrażenia, złote myśli. 2. Logo Klubu wykonane/wypalone na specjalnym przeźroczystym materiale. 3. Maskotka Klubu - Zając, który posiada wszczepionego GPS'a i dzięki specjalnej aplikacji, będzie dawał nam podgląd na to gdzie aktualnie znajduje się peleton Sztafety (proszę mu nie grzebać pod futrem!!) Dodatkowo ważne fakty: Na okoliczność Sztafety, dzięki Makiemu, Wrzoniowi i Ewikowi , zostały wykonane specjalne kamizelki z logo wydarzenia. Jest ich 10 sztuk. W kamizelkach będą oczywiście jeździli uczestnicy Sztafety. Przed przekazaniem osoba jadąca w Kamizelce proszona jest o pozostawienie swojej sygnatury/podpisu. Po zakończeniu wydarzenia wszystkie kamizelki, nie prane, przesiąknięte 3500 km wiatrem i historycznym zapachem Sztafety , trafią na aukcje... a środki z nich uzyskane zasilą konta osób poszkodowanych w wypadkach motocyklowych. 5 kamizelek trafi na aukcje prowadzoną bezpośrednio na X Zlocie Maxi Skuterów *Burgmania 2014*. Pozostałe 5 będzie można licytować na specjalnych aukcjach charytatywnych allegro. Kolejne szczegóły odnośnie startu Sztafety już niebawem...
Bosy Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Mariusz, Jakieś wieści w temacie niedzieli? Warszawa i okolice przebierają zapewne niecierpliwie kopytkami
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2014 Administrator Opublikowano 28 Marca 2014 Mariusz, Jakieś wieści w temacie niedzieli? Warszawa i okolice przebierają zapewne niecierpliwie kopytkami Proszę o cierpliwość... Czekam na potwierdzenie 100%. Info powinno być jeszcze dziś.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Czy w tym tygodniu spot na jajeczku w piątek?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tak, zważywszy na okoliczności świąteczne spot czwartkowy pod C66 wyjątkowo przenosimy na piątek. Szczegóły tutaj> http://www.forum.burgmania.net/topic/19482-jajco-mazowieckie-040414/
Gość woytekpo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A co z tymi co nie mogą dotrzeć w piątek ? Czy ktoś jednak zamierza jutro pojawić się pod Caffe ?
veljarek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A co z tymi co nie mogą dotrzeć w piątek ? Czy ktoś jednak zamierza jutro pojawić się pod Caffe ? Ja nie mogę w piątek, pojdjadę sobie zatem w czwartek symbolicznie.
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Chiba i ja podjadę, bo mamy z Senatorem deal do zrobienia
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Też u mnie piątek odpada wiec dla zachowania tradycji podjadę sobie w czwartek spotkac się z tymi ktorzy się deklarują :-)
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A ja może i w czwartek i jajkowo w piątek.
Gość woytekpo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no widzę że zainteresowanie spore więc i ja będę
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 O.k. Jak tak się bawimy to i ja będę dziś - pod warunkiem sprzyjającej aury. Jack, zrobimy interes?
ALFI Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzisiaj wyjątkowo nie mogę więc jest mi na rękę ten piątek...
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No to i ja podjadę na czarnej
Norbert Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no to i ja podjadę na niebieskim, o ile pogoda się nie zepsuje
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jack, zrobimy interes? He, he, deal z Senatorem, deal z Pegiziorem... Czwartek to dobry dzień Może jeszcze ktoś coś chce kupić? Mam jeszcze do przehandlowania Szajsung Omnia 2 z Automapą.
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Z racji, ze jutro być nie mogę, podjadę dzisiaj choć na chwilę. !scooter
Norbert Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dzieki za fajnego spota. Wreszcie dotarłem w tym sezonie.
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Właśnie dotarłem do domu, dzięki za spotkanie latanie, jedzenie itp.
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Fajny ten dzisiejszy spocik. Kto nie był niech żałuję. Aha, gdzie te foty się pytam ? Do zobaczenia … jutro na "jajcu".
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mało tego że było miło to i pożytecznie - lista poparcia dla inicjatywy udostępnienia buspasów dla motocykli podpisana.
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sorry, Piotruś, miało być zdjęcie pod tytułem: "Oj, jakie ładne reflektorki" ale jak zwykle z lampą wyszły same świcące kamizele, a bez lampy zdjęcie rozmazane. Słaby sprzęt Zdjęć nie ma co wklejać. Sam napisz, co tam było grane z tymi reflektorkami.
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Było bardzo miło i jakże inaczej i troszkę nas było. Dzięki Wszystkim za Super atmosferę , a Miętusowi za dostojne towarzystwo do domu . Reflektorków nie zdążyłem złapać, ale kilka fotek zamieszczam. Sorry za jakość komórkową. Tym co dzisiaj mogą być życzę udanego JAJECZKA. .. troszkę nas było .. .. był wczesnowiosenny kebab.. .. i w zacnej sprawie wizyta w Cafe pod Mostkiem.. .. bo podpisaliśmy się w sprawie dopuszczenia 2oo na BUS-pasy w W-wie.. :wink3: .. jak będziecie w pobliżu to też zatrzymajcie się na podpis.. im nas więcej tym większe prawdopodobieństwo, że sprawa przejdzie. ... i jeszcze jedno - przekazuję info: Dostaliśmy słowne, ale focjalne Zaproszenie od gościa ze sklepu scootracer na ich świętowanie - GRILL, PROMOCJE z zapowiedzią rabatów dla Burgmanii, więc można się dopominać. Start: Sobota, 5 kwietnia od g. 10-ej
dr.big Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No to powoli trzeba będzie zacząć pakować się na odwiedziny jutrzejszego spota ...
Rekomendowane odpowiedzi