monk Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tak, było bardzo miło ..i bardzo dobrze, że dałem się namówić na tę trasę, bo byłem już bliski bezpo?redniego powrotu na Tarchomin, a wrócić z R66 na Tarchomin przez Modlin, to zdecydowanie co? ciekawszego. Bardzo ładna trasa No i te na?cie skuterów na 3 pasach w dwóch rzędach na ?wiatłach I zdobyłem też nowe do?wiadczenie: da się 125k? wyprzedzać w trasie, tylko przed zmian? pasa trzeba się jeszcze odepchn?ć nogami !scooter P.S. chylę czoła przed Areckim i Ptaku za wyczucie czasu pod ratuszem
pisklak Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 unmaterial napisał(a): I zdobyłem też nowe do?wiadczenie: da się 125k? wyprzedzać w trasie, tylko przed zmian? pasa trzeba się jeszcze odepchn?ć nogami !scooter Potwierdzam, bo obserwowałem t? walkę (z TIR-ami i nie tylko) na trasie w lusterku i unmaterial był naprawdę dzielny Pozdr. Pisklak
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wreszcie jakie? pozytywne oceny wspólnego kulania. . Za tydzień nie będzie tak fajnie . Ja na urlopie, a z urlopu ''chyba '' wraca szorstki. !scooter Będzie nuda
Marynarz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No i mnie też nie będzie... @ Work tym razem do 21.00 !scooter Więc faktycznie będzie wiało nud?
Wookash Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ja w czwartek w końcu przyjadę... Vesp? !scooter Rado?ć z jazdy jest nie do opisania
pisklak Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kto? był wczoraj ? Co się ciekawego działo ? Co? cicho w w?tku dlatego zapytuje !OKK Ja wczoraj niestety utkn?łem do póĽnych godzin wieczornych w pracy i nie zajechałem ... Pozdr. Pisklak
Gość stoney Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ja byłem... ci?gle z tak? pewn? nie?miało?ci?, bo to dopiero 4 moje spotkanie z Wami, ale jest coraz lepiej- coraz więcej znanych twarzy z ciekawostek... jeden z kierowników Ducati dał się "garn?ć" swemu znajomemu, choć na pocz?tku nic nie wskazywało, by "znajomy" był w stanie ruszyć !OK gasła mu maszyna kilka razy... do dupy ta włoszczyzna !OKK niestety musiałem sie ewakuować o 19:40 więc nie wiem jak zakończyło się spotkanie... mam nadzieję, że nikogo nie postrzelono i wszyscy przeżyli
monk Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Też nie dobyłem (odstawiałem autko do warsztatu, bo pan TIRowiec postanowił zaparkować na samochodzie żony, na Grocie.. ech..) ale, podobno: smok.wawelski napisał(a): PS. Tak jak przewidywałe?, na spocie nuda, chociaż Szorstkiego nie było...
Wookash Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 stoney napisał(a): do dupy ta włoszczyzna !OK IdĽ się z Burgmanem oleju napij !OKK
Mario Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wookash napisał(a): stoney napisał(a): do dupy ta włoszczyzna !OK IdĽ się z Burgmanem oleju napij !OKK do dupy to s? ...... Ducati było zajebiste
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Taaa było zajebiste !OKK Tylko mu troche ?rub chyba do cylindra powpadało, dzięki czemu miało taki przenikliwy odgłos klekocz?cych butelek. Brrr !OK
dr.big Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 "Pobrzekiwanie butelek" !OK ... Suche sprzeglo Duca !OKK ?
Gość stoney Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam! Co szanowne grono mazowieckie (i przyjezdni go?cie) na to, by w ten czwartek w ramach cotygodniowego spotkania wyskoczyć na tor gokartowy (TUTAJ będzie blisko) celem po?cigania się?? Jak by zebrało się więcej osób to i zawody można by przeprowadzić !OKK
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja bardzo chętnie, lubię tam pojeĽdzić, ale chyba będzie baaaaaardzo dużo chętnych a troche mniej gokartów - maksymalnie na torze jeĽdzi ich chyba 5 sztuk = 10 minut/rajd = 30 osób na godzinę pojeĽdzi... Nie będzie tłoku?
Gość stoney Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 jak na razie, jest dwóch chętnych tłoku bym się nie obawiał- jest tam sporo miejsca a co do Twoich kalkulacji, to rzeczywi?cie tak to wygl?da: w ci?gu godziny może wystartować 30 osób (po 10 min)
phil Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Na gokarty bardzo chetnie Jedyne co dodam to, że zazwyczaj gdy jest taka zorganizowana akcja lepiej zarezerwować tor !!
Gość stoney Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 phil napisał(a): Jedyne co dodam to, że zazwyczaj gdy jest taka zorganizowana akcja lepiej zarezerwować tor !! dlategoż zapodałem temat wcze?niej !happybth zapraszam zatem chętnych do wyrażenie woli udziału w wy?cigu- im wcze?niej tym lepiej my?lę, że można brać ?miało na godzinę- proponuję od 20, co Wy na to??
monk Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Bardzo chętnie. I popieram dokonanie rezerwacji, jak będziemy znali konkretn? godzinę to i szybciej (w ogóle ) się zbierzemy spod R66.
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W takim razie ja też się piszę z moim synem
Gość stoney Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 lista: 1 smok.wawelski 2 phil 3 unmaterial 4,5 krzytro 6 stoney edit mam rezerwację od 20:00 do 21:20 w przypadku mniejszej ilo?ci chętnych, nie ma problemu- nie płacimy za niewykorzystany czas zapraszam
pisklak Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Je?li by kto? nie chciał i?ć na karty tylko się gdzie? przejechać, to też zbieramy grupę (jest nas 2 na ta chwilę). Propozycja trasy (miejsca) jest jeszcze nie została ustalona. Decyzje będzie można podj?ć w ostatniej chwili bo spotykamy się tak czy inaczej w R66. Pozdr. Pisklak
sebulba1971 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 To i ja bym się załapał na karty dawno już tam nie byłem no i faktycznie można by się ?cign?ć
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Je?li się wyrobię z powrotem do domu, to tez piszę się na karting, może od razu podjadę na miejsce.
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Było gites, troszkę sobie po?migali?my. Mam nadzieję, że jeszcze kiedy? zaliczymy tor kartyngowy !OK
Rekomendowane odpowiedzi