Geni Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Jak napisałem - nie mam z tym problemów, ja po prostu stwierdziłem fakt, który mak potwierdziłe? w swoim po?cie, za co dziękuję.
Jurek_mwo Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Tommi? podaj swoj znak? tak na wszelki wypadek jesli bysmy kiedys mieli QSO.. SP4JLC
Administrator Artix Opublikowano 22 Maja 2009 Administrator Opublikowano 22 Maja 2009 Przypominam ze temat dotyczy hobby innego niz maxi skutery dosyc juz OT
Gość tommi Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Jurku bardzo prosze mój znak sp9wlc, qth Rybnik, szefuję klubowi SP9kjt równiez w Rybniku, dodatkowo członek klubu Sp9pro. co do kamperów to wakacyjnie lub wyprawowo poruszam się z przyczep? Burstner a wcze?niej jak wielu z nas N126 która teraz jest na stanie klubu krótkofalarskiego troszkę zajmuję się obeserwowaniem ptaków, taka mała ornitologia
Gość zegar5 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Wraccaj?c do tematu.... skydiving, snowboard, piłeczka i ... trasa... Szczecin-Bydgoszcz-Szczecin:)...
Gość Kuci@r Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 To i ja cos dodam od siebie Lotnictwo na pierwszym miejscu, teraz to juz zawod. Modelarstwo RC, smiglak. Fotografia. Troche strzelam w wolnym czasie ktorego jest jak na lekarstwo..
Dzięgiel Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 A ja głównie sporty walki i typowo amatorsko akwarystyka. Pozdro
iQ! Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nurkowanie, narty, paintball i oczywiscie to czym sie zajmuje zawodowo, czyli montaz (final cut) i realizacja materialow filmowych. A najlepiej jakby dalo rade to ostatnie polaczyc z pierwszymi pozycjami !piwko
kmodzele Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Też bym chciał coś tu napisać, ale .... chyba nie mam co :-( Na dawne pasje albo zabrakło czasu (zbieranie płyt, słuchanie muzyki, taniec towarzyski, żeglowanie i narty), albo zamieniły się w zawód (fotografia i elektroakustyka, która przeewoluowała w telekomunikację). ... ale mam! Uwielbiam chodzić do kina! Pamięć mam koszmarną, więc po wyjściu z seansu, mogę iść na ten film znowu i znowu się emocjonować :-)
Gość tommi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 podobnie ja mam z pamięci?, potrafie ogl?dać ten sam film po poł roku z tym samym zainteresowaniem, co innego żona, ona potrafi rozpoznać czy ten film ogl?dała juz po kilku sekundach,
zyzio Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nurkowanie, narty, paintball i oczywiscie to czym sie zajmuje zawodowo, czyli montaz (final cut) i realizacja materialow filmowych. A najlepiej jakby dalo rade to ostatnie polaczyc z pierwszymi pozycjami To może Bonda nakręć jakiego?...?
Marcin S. Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 A ja ?piewam. W chórze i w kwintecie/kwartecie. Głównie muzykę renesansow? i barokow?. Pozdrawiam Marcin S.
Gość KoDy_PL Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Muza i fajne koncerty (jak Bóg da to zobacze Mylene Farmer we wrzesniu - koncert w Genewie), widziałem Pink Floyd w Pradze (ależ to bylo dawno ) Majsterkowanie - rozkręcanie pojazdów silnikowych i ich skrecanie cieniutko jak jakas ?rubka zostanie , dłubanie w domu ...
iQ! Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Marcin, a gdzie i kiedy mozna Ciebie posluchac?
Marcin S. Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Marcin, a gdzie i kiedy mozna Ciebie posluchac? 5. lipca planujemy koncert w ko?ciele w |widrze (nasz kwintet + chór Via Musica). Będzie ?piewany Tallis, Byrd, Victoria et consortes !OKK Godzinę podam, kiedy będzie znana. Pozdrawiam Marcin S.
djquest2 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Moimi innymi hobby s? : - tyrystyka i rekreacja w szerokim tego słowa znaczeniu ( studiuję Turystykę i Rekreację na Uniwerku Łódzkim ) - dekorowanie/projektowanie wnętrz - budowlanka w prawie całym spectrum ( ostatnio wyremontowałem piwnicę ) - elektronika - DJ-ka - fotografowanie Tak więc jest na co wydawać pieni?dze i co robić w wolnym czasie .
adams Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja lubię jeżdzić na rowerze. Ostatnio licznik pokazał mi co? takiego :
Administrator Tetsuo Opublikowano 17 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 17 Czerwca 2009 Licznik jak licznik , czyzby sie zgrzał??? Za to dzwonek , ehh, klasyka ! ! !
Gość Mircajs Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 No to widzę przewagę niektórych rodzai hobby , moje jest spokojniejsze - rybki czyli akwarystyka a w nim pyszczaki przemiłe stworzenia - fotografia - film (p2p robi swoje)
Artemis Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jeżeli chodzi o mnie to: - przyroda im bardziej dzika tym lepiej: Bieszczady, Biebrza - wypady rowerowe i piesze, kanapki, termos z herbatk? ahhh wspaniałe klimaty! - wszelakie zwierzaki w końcu kierunek zootechnika zobowi?zuje: konie (instruktor i papierki sędziowskie) -ostatnio mało mam na to czasu, uwielbiam także psy więc w wolnym czasie asystuję mojej Gosi w groomingu czyli strzyżeniu psów (mała reklama dla zainteresowanych: show-dog.pl , na hasło burgmania RABAT ) -fantastyka: seria Forgotten Realms, Sapkowski, Grzędowicz, Piekara, Canavan itp. -motoryzacja, kupuję gazety od czasu kiedy mogłem już sam chodzić do kiosku: kiedy? Motomagazyn teraz A|, Motor, Topgear itp. Auta o których marzę to Saab 900 zwany krokodylem, Opel GT i kilka takich.... Oczywi?cie maxiskutery najlepiej na 16 calowych kołach! Marzenie - Aprilia Scarabeo 500/ Piaggio Beverly 500 A ostatnio wszelkie zdobyte dzięgi ładuję w ... a popatrzcie sami (serdeczne pozdrowienia dla p. Pawła, który w jaki? nadprzyrodzony sposób stara się t? maszynę złożyć tak by jeĽdziła )
Gość Nervas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jednym moim hobby od bardzo bardzo dawna jest tworzenie muzyki elektronicznej jak i dj-ka ! Gram na imprezach domowych !piwko (kiedy? w klubach) Obecnie brak czasu na cokolwiek (siadam po pracy za konsol? i zasypiam hehehe) Drug? moj? wielk? pasj? jest motoryzacja !piwko . Samochody jak i wła?nie motocykle (tu skutery) ! No i to by chyba było hehehe :-)
mariusz8180 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mam wiele zainteresowań przede wszystkim moja żona, syn i córeczka dopiero skutery oprócz nich interesuję się wspinaczk?, sztukami walki, biała broni? i wszystkim po trochu
Mors Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Fotografia. Po latach przeszło mi na szczę?cie video - choc wyczyny chłopaków od Bulgarskiego Po?cikku (http://www.skurcz.robbo.pl/) podziwiam i ... kolekcjonuję. Służę kopiami, jak co? Łezka się w oku kręci, chodziłem z nimi (Bartoszem i Krzy?kiem) do tej samej klasy w liceum. Pamiętam, jak na zajęciach z informatyki każdy miał zrobić prost? animację. Bartosz przeszedł samego siebie - pełno krwi, trupów, spadaj?ce samoloty i masakra pił? mechaniczn?. Cała klasa o mało nie padła ze ?miechu. Strasznie żałuję, że zaginęły mi gdzie? kasety z ich muzyk?. Były tam tak wspaniałe tytuły jak: "Sołtysowe kury", "Koniec mocy", czy "Zasrałem kibel". To były młodzieńcze lata, które jakże przyjemnie wspominam Je?li chodzi o moje zainteresowania, to na pierwszym miejscu jest informatyka (to bardzo miłe gdy hobby pokrywa się z prac?), na drugim skutery, potem przyrz?dzanie kawy i masaż. Czasami jeszcze pogrzebię sobie trochę w elektronice, ale już coraz rzadziej. Na przyszły rok szykuje się do kursu na motolotnie a za dwa lata na łódki. Będę mógł powiedzieć, że potrafię się poruszać na morzu, l?dzie i w powietrzu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2009 to może nie moje hobby ale zauroczenie, a moim marzeniem jest zobaczyć to co stworzył Antonio Gaudi "na żywo" wczoraj ogladałam na którym? programie TV film o tym kontrowersyjnym architekcie i marzenie odżyło na nowo, polecam zapoznanie się z tym artyst? i jego twórczo?ci? http://pl.wikipedia.org/wiki/Antoni_Gaud%C3%AD http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gaud%C3%AD_buildings http://commons.wikimedia.org/wiki/Antoni_P...%C3%AD_i_Cornet
GrzechoCnik Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Plucha za oknem, a mi wpadło w ręce zdjęcie z urlopu, więc odświeżę kotleta. No więc to jest moje wakacyjne hobby - ujeżdżanie Surf Winga: ale raczej spacerowo niż szaleńczo. W zimie narty. Poza tym informatyka, prowadzenie rodzinnego drzewa genealogicznego, turystyka wszelaka, filmy sci-fi oraz lubię spacerować z psem mojej córki.
Rekomendowane odpowiedzi