Klubowicze robson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2009 To tylko takie przekomarzanie się z t? "zacno?ci?" i "majestatem" najważniejsze , że !guns służ? Nam dobrze i niech tak pozostanie , bo w nieskończono?ć można by rozprawiać nad wyższo?ci? |wi?t Bożegonarodzenia nad |więtami Wielkanocnymi i vice versa
melmacie Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dobrze macie. Pojezdzilem sobie i przykrylem skuterek Za godzine wyjezdzam niestety. Dam znac jak wrócę. Fundi..daj znać czy poczta podesłała płytkę. Bilety ma wiecej i pewnie podrzuci poczas najblizszego spotkania jesli potrzeba. Pozdrawiam
jack daniels Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ci?g dalszy nast?pi. Do zobaczenia w Raci?skim Młynie! !OKK !OK !OK !OK !OK !V !V !V !OKK !OKK . J.D.
jack daniels Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Do Raci?żskiego Młyna przyjeżdżam już w pi?tek 28.08 więc jak kto chętny na przyjazd dzień wcze?niej to serdecznie zapraszam (wolne miejsca pewne). Pozdrawiam J.D. !OK !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dla zainteresowanych serdeczne pozdrowienia a zarazem podziękowania za życzenia od Jolki i dzieci z Czarnej Góry.Dla dwóch panów w szczególności od Gabrysi i Ewelinki.Upiór i Bobas to dla Was
upiór Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ale ja ja , dzięki wielkie . Jak to było hej panocku i szacun , ale wspomnienia fantastyczne !OKK .
michu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 My też ściskamy Jolkę z Gór oby ten rok był dla Nich łaskawy !scooter
Bobas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pozdrów dziewczyny tez od nas. To był dla nas zaszczyt, że mogliśmy wozić na swoich rumakach takie laski
upiór Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bobasku Zacna do dzisiaj jest uśmiechnięta . Tak na marginesie tylko wspomnę że Gabrysia czuła się świetnie na Zacnej i stwierdzam że mógłbym śmigac z Nią wszędzie tak dobrze na 2 oo śmigała tylko moja koleżanka która niestety jest już zamężna . Pozdrawiam serdecznie . Pogoda teraz w Białce , po prostu szacun .
Glub Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cholera.. przez remont tyle mnie ominęło !OK Panowie jakby się dało to może w obecnym 2010 jakiś biwak się uskuteczni?
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Siemka tak dla przypomnienia kilka fotek z miejsca w którym się kąpaliśmy i skakaliśmy ze skoczni,której teraz już nie ma. Czarna Góra zimą - potok
Rekomendowane odpowiedzi