KUCHARZ Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam! Proszę o rezerwację pokoju 2-os w domku szeregowym. Opłatę naniosę po NR. POZDRAWIAM KUCHARZ !holiday
tomektt Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam Trochę poĽno, ale lepiej póĽno niż wcale. !piwko zd?żyłem między, ubieraniem choinki !piwko , a przygotowaniem gęsi. Proszę organizatorów o rezerwację dwójki, dla mnie i dla mojej połówki. Opłatę wniosę po całym ?wi?tecznym rozgardiaszu. !piwko Bożonarodzeniowo i noworocznie pozdrawiam !piwko wszystkich skuterzystów z WLKP i całej PL. tomektt
ja-rek Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witajcie, Uruchomiłem przelew dla dwóch osób od pi?tku do niedzieli [4x95+2x65]. Będzie jutro na koncie. Proszę o rezerwacje pokoju 2-osobowego np. 212A lub 214A lub 215A. ja-rek.
Bobas Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Cze?ć , zrobiłem dzi? przelew opłaty zlotowej za Robsona, Upiora i Bobasa. Proszę o rezerwację dla nas pokoju 3- osobowego. Pozdrowionka z zaszronionych Chojnic
mak Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Bardzo proszę o rezerwację pokoju 2os w hotelu Mak+Makówka !piwko. Zaraz robię przelew... ZROBIONY. Kurka - jeszcze pół roku!!! !piwko !holiday !piwko !piwko
Klubowicze oakowsky Opublikowano 12 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2009 Poprosze o rezerwacje pokoju dla 2 osob w hotelu.
GRinKU Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witajcie, lista rezerwacji z pierwszego posta jest aktualna, czy istnieje jaka? nowsza wersja? Ups.... dałem sobie radę Potwierdzam obecno?ć na zlocie GRinKU i PadiQ
Klaud Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam, prosze o rezerwację - je?li jeszcze s? - pokoju w hotelu dla 2 osób. Czekam jeszcze na potwierdzenie od dwóch nowych "napalonych", ale nie wiem, czy i co zd?ż? kupić, więc na razie nie rezerwuję. Kaska wpłynie w przyszłym tygodniu, jak sobie ustawię przypominajkę (ostatnio płaciłem w Sycowej Hucie gotówk? ) Klaud
Glub Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Je?li wszyskie zloty będ? w czerwcu to nie mam szansy się pojawić na żadnym.
dr.big Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zapowiada sie, ze wszystkie .... czyli jeden, beda w czerwcu ...
Glub Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 co rok wszystkie jeden będ? w czerwcu czyli dla mnie wypadaj? przed urlopem. urlop dostaję 1 lipca do 31 sierpnia.
MISIEK Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 co rok wszystkie jeden będ? w czerwcu czyli dla mnie wypadaj? przed urlopem.urlop dostaję 1 lipca do 31 sierpnia. Zlot "Burgmania 2009" odbędzie się w "?wi?teczny" weekend czerwcowy -wielu z nas będzie mieć, jak co roku, te dni wolne od pracy... ewentualnie jest szansa na dzień urlopu (pi?tek)...
Siodel Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 kasa poszła nie widze czy s? jeszcze jakie? 2 jak s? to poprosze jedna dla Marynarza i mnie
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Stycznia 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witajcie, lista rezerwacji z pierwszego posta jest aktualna, czy istnieje jaka? nowsza wersja? Ups.... dałem sobie radę !happybth Potwierdzam obecno?ć na zlocie GRinKU i PadiQ grinku no wreszcie ! co tak długo ? !happybth
KUCHARZ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam proszę o rezerwację (DOMKU SZEREGOWEGO nr23 z mini kuchni?) DLA KUCHARZA I KUCHARYNY (PRZELEW ZROBIONY 6*95zł i 2*65zł od Czwartku do Niedzieli ) !OKK
Gość Dragon Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Nie pisałem nic wcze?niej bo planowanie na pół roku do przodu nie jest moj? mocn? stron?... W tym roku, moja absencja bedzie zdecydowanie zależała od stanu zdrowia... z tym jak wiecie jest lipowato... "Zazdraszczam" Wam możliwo?ci planowania czego? na pół roku do przodu... mistrzostwo!!
Glub Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 co rok wszystkie jeden będ? w czerwcu czyli dla mnie wypadaj? przed urlopem.urlop dostaję 1 lipca do 31 sierpnia. Zlot "Burgmania 2009" odbędzie się w "?wi?teczny" weekend czerwcowy -wielu z nas będzie mieć, jak co roku, te dni wolne od pracy... ewentualnie jest szansa na dzień urlopu (pi?tek)... !OKK nie w teatrze. W trakcie sezonu teatralnego jakiekolwiek urlopy s? wykluczone. aaa i pracuję zazwyczaj w ?więta.
GRinKU Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dzięki Roni, fajnie że kto? nas pamięta !OKK Chciałem zmienić pojazd gdyż na moj? Majkę mam już kupca i nie wiedziałem czy będę miał na czym przyjechać, lecz chyba z planów nici więc "walnę" Majce nowy lakier i na niej się z żonk? zjawimy na zlocie
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2009 Przelew za noclegi i papu zlecony więc pewno w poniedziałek dopłynie do Poznania Orzech 3x95 Pln czw-niedz. Orzechówka 3x95 Pln czw-niedz. Proszę studio 4 osobowe z łazienk?, firanki, lodówka, barek pełny oczywi?cie. Łóżko wodne i klima w opcji. Pozostałe 2 miejsca dla Emiksiorów (jak zapłac? ) W ich w pokoju tylko firanki !OKK
Mamuśka Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Pozostałe 2 miejsca dla Emiksiorów (jak zapłac? laugh.gif )W ich w pokoju tylko firanki whistling1.gif Emiksiory zapłac? na dniach. A nam nawet firanki nie s? potrzebne do szczę?cia Jeste?my samowystarczalni !OKK Ale oczywi?cie je?li Rozłupańce tego wymagaj? to scedujemy na nich te dodatki. My przyjedziemy jak zawsze ze swoj? walizk? do zadań specjalnych Pozdrawiamy Mamu?ka z Emiksiorem
Sympatycy spinka Opublikowano 18 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kasa wpłacona i na sankach ?miga do Pyrlandii !OKK Je?li dobrze widze to na dzień dzisiejszy 217 na pierwszym pietrze jeszcze nie jest zajęte, więc bardzo proszę o te numerki. Z zimowym pozdrowieniem spinka.
GRinKU Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kasa wpłacona i na sankach ?miga do Pyrlandii Je?li dobrze widze to na dzień dzisiejszy 217 na pierwszym pietrze jeszcze nie jest zajęte, więc bardzo proszę o te numerki. Z zimowym pozdrowieniem spinka. Hej Spinka. Kilka dni temu zrobiłem wpłatę i rezerwację na 217 i 218 lecz jak na razie jeszcze nie "odnotowano" mnie na li?cie, więc to 217 jakby zajęte już !OKK
Sympatycy spinka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hej Spinka. Kilka dni temu zrobiłem wpłatę i rezerwację na 217 i 218 lecz jak na razie jeszcze nie "odnotowano" mnie na li?cie, więc to 217 jakby zajęte już Czyli jakie? po?lizgi zimowe mamy !OKK Mnie tam nie przeszkadza ja mogę mieć i 4 lub 3/tylko bez sublokatorów/, będzie przestrzeń życiowa Jako że kobieta zmienn? jest, to niech będzie szeregowiec czyli 3 z kuchni? to może jakiego? wróbla ugotuje
Gość Cappo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wszytsko pod kontrol?! !OKK Pi?tkowy wyci?g dzisiaj znajdzie się na li?cie. pozdrawiam Cappo
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam Wszystkich po długiej nieobecno?ci. Cieszę się, że tak zacni V zlotem Burgmania się zajeli. Miło mi będzie go?cić w Waszych stronach, tym bardziej, że wielu z Was znam osobi?cie na stopie przyjacielskiej jak i skuterowo-biznesowej. Nie rezerwuję niczego, oprócz pogody. Dostosuję się do zaleceń organizatorów, a na kilkadziesi?t minut snu wystarczy kawałek podłogi lub sterta siana. Oczywi?cie w kosztach osobozlotowicza w pełni uczestniczyć będę. W chwili obecnej w kalendarzu dni te wolne byłu więc zapisałem "Burgmania 2009". Tak więc uniżenie proszę o doł?czenie mnie do listy chc?cych być na V zlocie w RogoĽnie.
Rekomendowane odpowiedzi