dacja Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przelew zrobiony - m?ż poinformowany ( zaakceptował wyjazd ) synek też nie marudzi zabardzo - więc chyba może jechac - no i najważniejsze !scooter prawdopodobnie będziemy mieli też ,,niańkę '' dla Piotrusia - no ale to jeszcze w trakcie omawiania
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przelew poszedł !scooter , jeszcze raz prosimy pokój 2-osobowy w hotelu Migu z Halink?.
MISIEK Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Może by jaki? plan kto z kim i gdzie... no sami wiecie cosik ala Burgmania 2k8 ?? Pierwsze przelewy podocierały -lista rezerwacji będzie sporz?dzana wła?nie w kolejno?ci docieraj?cych przelewów. Z tego co mi wiadome trwaj? wła?nie prace nad rozlokowaniem uczestników zlotu. Pozdrawiam MISIEK. edit: MISIEK, ULKA i Natalka: poprosimy pokoik 3-osobowy w budynku hotelowym
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2008 moneta poleciała na konto burgmanii gwoli wyja?nienia rezerwacja dwóch pokoi dwuosobowych w hotelu. ps. jak jest z łazienkami , mam nadzieję że w pokojach s? , bo jakos nie mogłem ich wypatrzeć
eMKa Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Na PM już pro?bę zarzuciłem, więc zgodnie z "now? ?wieck? tradycj?" kleję też posta: usilnie proszę o umieszczenie mnie w Plebanii, czyli Plebany & eMKa do 3-osobówki hotelowej. A czy ten pokoik będziemy nazywać plebani?, czy klasztorem, to zostanie uzgodnione na spotkaniu bilateralnym. Mamy nadzieję na osi?gnięcie kompromisu.
Agnus Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 My również zgłaszamy chęć uczestnictwa w imprezie pt. "BURGMANIA 2009" Agnus + Marta od pi?tku do niedzieli. Pro?ba o pokój 2-os. w hotelu. Pieni?żki już wysłane. Pozdrawiamy.
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2008 poproszę o aktualizację wpłat , bo zaczynam się niepokoić , zwłaszcza po ostatniej sprawie z kontem cappo. !OKK
MISIEK Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 edit: cappo wszystko wyja?nił, kasuję...
Gość Cappo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Została stworzona lista rezerwacji kwater - LINK - Liczba w () przy nicku oznacza ilo?ć opłaconych noclegów. Studia maj? jedno wspólne wej?cie z korytarza, przedsionek ze wspóln? łazienk? i szaf?. Bardzo dziękujemy za dotychczasowe wpłaty!
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2008 rozumiem że moja rezerwacja pokoju 211A i 212A traktowane jest jako studio dwóch pokoi dwuosobowych z jednym głównym wej?ciem ?czy każdy pokój dwuosobowy ma swoje oddzielne wej?cie z korytarza ? jako? nie mogę się połapać w opisie !OKK ps. osoby które sa dopięte do mnie to - RYBCIA - JACK'U (czyt dżaku ) - ANDZIA
Abach Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Z tego co widzę każde studio to dwa pokoje. Jeden 2 os. a drugi 4 os.. Ty masz rezerwacje w dwóch pokojach 2 os. ale w oddzielnych studiach.
MISIEK Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 rozumiem że moja rezerwacja pokoju 211A i 212A traktowane jest jako studio dwóch pokoi dwuosobowych z jednym głównym wej?ciem ?czy każdy pokój dwuosobowy ma swoje oddzielne wej?cie z korytarza ? jako? nie mogę się połapać w opisie !OKK Studio ma jedno wspólne wej?cie do przedsionka z korytarza głównego. Do pokoi wchodzi się poprzez wspólny przedsionek w którym zabudowana jest szafa i wej?cie do łazienki.
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2008 rozumiem że moja rezerwacja pokoju 211A i 212A traktowane jest jako studio dwóch pokoi dwuosobowych z jednym głównym wej?ciem ?czy każdy pokój dwuosobowy ma swoje oddzielne wej?cie z korytarza ? jako? nie mogę się połapać w opisie !OKK Studio ma jedno wspólne wej?cie do przedsionka z korytarza głównego. Do pokoi wchodzi się poprzez wspólny przedsionek w którym zabudowana jest szafa i wej?cie do łazienki. misiek mógłby? wyczerpać temat ? pytanie brzmi czy w studio s? 2 x dwuosobowe , czy dwójka i czwórka jak to uj?ł abach. jest to dla mnie ważne , bo nie wiem jak się ustosunkowac do sprawy. dzięki i pzdr
Gość Cappo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Studio składa się z dwóch pokoji 1x2os. i 1x4os. . Roni, jeżeli jeste?cie w 4 swoj? paczk?, polecam 4os. szeregowiec. pozdrawiam Cappo
MISIEK Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 rozumiem że moja rezerwacja pokoju 211A i 212A traktowane jest jako studio dwóch pokoi dwuosobowych z jednym głównym wej?ciem ?czy każdy pokój dwuosobowy ma swoje oddzielne wej?cie z korytarza ? jako? nie mogę się połapać w opisie !OKK Studio ma jedno wspólne wej?cie do przedsionka z korytarza głównego. Do pokoi wchodzi się poprzez wspólny przedsionek w którym zabudowana jest szafa i wej?cie do łazienki. misiek mógłby? wyczerpać temat ? pytanie brzmi czy w studio s? 2 x dwuosobowe , czy dwójka i czwórka jak to uj?ł abach. jest to dla mnie ważne , bo nie wiem jak się ustosunkowac do sprawy. dzięki i pzdr O.K. tak jak uj?ł Abach: dwójka i czwórka. Rezerwacje: KLIK Np: pokój 211 (lub 212) typ studio: A -pokój dwuosobowy B -pokój czteroosobowy Roni. Patrz?c na twoje wpisy w linku powyżej to masz zarezerwowane: - dwa miejsca w pokoju dwuosobowym ( A ) w studiu nr 211 i - dwa miejsca w pokoju dwuosobowym ( A ) w studiu nr 212 W nawiasie podana liczba opłaconych noclegów. Pokoje czteroosobowe ( B ) w studiach 211 i 212 sa na razie wolne.
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2008 Studio składa się z dwóch pokoji 1x2os. i 1x4os. .Roni, jeżeli jeste?cie w 4 swoj? paczk?, polecam 4os. szeregowiec. pozdrawiam Cappo cappo to byłby dobry pomysł pod warunkiem żeby w szeregowcach nie były łóżka piętrowe ja i moi znajomi to nie okruszki i niebiezpieczeństwo !OKK wisiałoby na włosku , dlatego je?li masz do dyspozycji pokój w szeregowcu na pojedyńczych łóżkach ( czytaj czterech łóżkach stoj?cych oddzielnie ) to proszę mnie przepisac
Gość Cappo Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 cappo to byłby dobry pomysł pod warunkiem żeby w szeregowcach nie były łóżka piętrowe ja i moi znajomi to nie okruszki i niebiezpieczeństwo wisiałoby na włosku , dlatego je?li masz do dyspozycji pokój w szeregowcu na pojedyńczych łóżkach ( czytaj czterech łóżkach stoj?cych oddzielnie ) to proszę mnie przepisac piętrowe jak piętrowe ale rozumiem co się będzie działo jak nie będ? po?cielone i Okruszki zaczn? działać... !piwko kurcze, 4os. maj? piętrusy (jutro jeszcze zadzwonie do o?rodka i się upewnię) jak nie będzie innej opcji to pozostaj? 2os. ze studia albo 2 x 3os. + jakie? koleżanki dokwaterować pozdro,
MISIEK Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 I jeszcze kilka zdjęć o?rodka w jesiennej scenerii: KLIK zdjęcia
Klubowicze Karolina Opublikowano 15 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bardzo by?my prosili o rezerwację 4-osobowego pokoju w studio 107 ( B ) na parterze - żeby było łatwo wózkiem wjechać. Będziemy w stałym składzie: ja, Ogryzek, Bacha i Tomek + oczywi?cie Wyszek (będzie miał wtedy 7 miesięcy !piwko ) od czwartku do niedzieli. Pieni?żki wy?lemy dzisiaj.
Niunio Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam Uprzejmie informuję Organizatorów, że pieni?żki wysłałem. Do zobaczenia
Gość Cappo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Poszukujemy Władysława Cz........ W opisie przelewu nie pojawił się nick i nie wiemy kto to? Proszę o informacje do końca tygodnia (PM, mail). pozdrawiam Cappo EDIT : Karolina - zgodnie z życzeniem 107B RONI - rozmawiałem z kierownikiem, w drodze wyj?tku przerobi jedn? 4 i będ? standartowe łoża (musimy mu tylko przypomnieć 2 tyg. przed imprez? - proszę pamiętaj o tym)
MISIEK Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 pierwsza 50 już za nami, ci?gle ro?nie !piwko !tut !OKLISTA REZERWACJI MIEJSC NOCLEGOWYCH - LINK - Ooooo... hmm... znalazłem się w pierwszej pięćdziesi?tce. edit: ze wzgledu na male zmiany w liscie reszte posta skasowalem
Klubowicze Roni Opublikowano 17 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2008 RONI - rozmawiałem z kierownikiem, w drodze wyj?tku przerobi jedn? 4 i będ? standartowe łoża (musimy mu tylko przypomnieć 2 tyg. przed imprez? - proszę pamiętaj o tym) dzięki za zainteresowanie cappo ! damy radę i dlatego proszę o zmianę . wrzuć mnie i moich znajomków do jednego studia 211A i 211B ,a dodatkowe dwie osoby jako? się dokoptuje . pzdr !piwko
Rekomendowane odpowiedzi