Gość jj23 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja także proszę o rezerwację noclegow? z opcj? opłaty na miejscu,zlotowy przelew opłacony,1 osoba,przyjazd w czwartek.
kfcent Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja będe na pewno, razem z moim przujacielem ...prosze o rezerwacje noclegu z pi?tku na sobo. dla dwóch osób. kfcent enre opłata zlotowa zaraz zostanie puszczona.
Gość Cappo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 48h do doby otwieraj?cej zlot! jeste?cie gotowi? czas się pakować czy?cić kufry Bardzo proszę, aby wszelkie płatno?ci od tej pory dokonywać na zlocie. Przelewy mog? już nie dotrzeć na czas (w czwartek ?więto). SZEROKIEJ DROGI BURGMANIACY !
Agnus Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam! Wreszcie skończyłem ręczne (!!!) polerowanie plastików do Majki. Dzisiaj montaż i jak się wyrobię to może zd?żę na zlot... Fotoreporterzy szykujcie aparaty, bo będzie co ogl?dać /je?li dojadę w cało?ci/! Pozdrawiam Agnus
Klubowicze Jordan Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 Może się wtr?cam ale tak by unikn?ć błędów i zamieszania z poprzedniego zlotu ( a było chyba co? takiego) to może osoby które dokonały wpłat do 06.06 przelewami przez internet przyjad? z wydrukowan? informacj? przelewu. Chyba we wszystkich bankach gdzie jest obsługa przez net jest możliwo?ć wydrukowania przelewu na którym jest potwierdzenie (data) dokonania transakcji przez bank. To powinno chyba uspokoić organizatorów. A mnie nie ma na żadnej li?cie.... Pomimo tego i tak będę od czwartku na zlocie Qw@ki jak by na to nie patrzeć taki kto? jak ty nie musi być na li?cie (w pozytywnym znaczeniu) - powody jakie na szybko mi przychodz? 1. Najważnie chyba dla większo?ci osób to to że stawiasz piwo zlotowe!piwko 2. jeste? na tyle znan? osob?, może nie aż tak na forum, ale na żywo w?ród przyjaciół, kolegów, znajomych i braci skuterowej (i nie tylko), że nie trzeba Cię wpisywać na listę (a jak masz być wpisany to jest tylko formalno?ć) Ale chyba wybaczysz chłopakom wkońcu lista nie jest najważniejsza. Ja bynajmniej czekam Jarku na spotkanie z Tob? !tut !tut pozdrawiam serdecznie
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 Bardzo prosimy o zapoznanie się z regulaminem zlotu : 1. Organizatorem "V Zlotu Maxi-Skuterowego BURGMANIA" jest Poznańska Elita Skuterowa. 2. Uczestnicy zlotu bior? udział w zlocie, jego atrakcjach i w paradzie skuterowej z własnej woli i na własne ryzyko oraz o?wiadczaj?, że ponosz? wszelkie konsekwencje prawne w przypadku spowodowania wypadków, kradzieży lub uszkodzeń materialnych na terenie o?rodka lub w czasie przejazdu parady. 3. Organizator nie bierze odpowiedzialno?ci za wypadki, kradzieże oraz zniszczenia materialne na terenie o?rodka i w czasie przejazdu parady. 4. Na terenie o?rodka mog? przebywać tylko osoby zarejestrowane i posiadaj?ce, odpowiedni na dany dzień, identyfikator zlotowy, który jest potwierdzeniem prawa do udziału w atrakcjach zlotowych i posiłkach. 5. Identyfikator musi być noszony przez cały czas trwania zlotu oraz powinien być przymocowany w sposób widoczny. Przekazywanie identyfikatora innym osobom jest zabronione. 6. Zakazuje się wnoszenia na teren o?rodka ?rodków odurzaj?cych, przedmiotów niebezpiecznych, broni 7. Na terenie o?rodka zakazuje się ruchu pojazdami, za wyj?tkiem wjazdu i wyjazdu z parkingu o?rodka. 8. Zakazuje się ruchu pojazdami kierowcom pod wpływem alkoholu. 9. Uczestnicy zlotu zobowi?zuj? się do zachowania porz?dku na terenie osrodka. 10. Uczestnicy zlotu maj? obowi?zek podporz?dkować się poleceniom organizatorów. 11. Po dokonaniu rejestracji i opłat za pobyt na zlocie, uczestnik otrzymuje dpowiedni identyfikator oraz deklaruje iż zapoznał się z regulaminem zlotu i o?wiadcza, ze będzie szanował zasady organizatorów. REGULAMIN PARADY: 1. Skutery uczestnicz?ce w paradzie musz? być zatankowane przed parad?. 2. Pojazdy i skutery bior?ce udział w zlocie i paradzie musz? być sprawne techniczne, musz? posiadać ważne okresowe badanie techniczne oraz ubezpieczenie OC. 3. Parada skuterowa odbędzie się w sobotę 13/06/2009 -zbiórka do parady godz. 9:00 -ze względów organizacyjnych proszę o punktualno?ć. 4. Paradę prowadzi specjalnie oznakowane auto -Smart, którego wyprzedzanie jest zabronione. 5. Skutery w paradzie poruszaj? się na tzw zakładkę - suwak, z zachowaniem bezpiecznej odległo?ci od pojazdu poprzedzaj?cego. 6. Zabrania się wyprzedzania innych pojazdów oraz zmiany miejsca w kolumnie. 7. Uczestnicy parady zajmuj? ten sam pas ruchu po którym porusza się auto prowadz?ce. 8. Zwraca się szczególn? uwagę na używanie kierunkowskazów. 9. Uczestnicy parady proszeni s? o podporz?dkowanie się poleceniom organizatorów.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zapoznałem się z regulaminem i akceptuje jego warunki. Orzech Co zaliczmy do ?rodków odurzj?cych, % też?????????????
Administrator Artix Opublikowano 9 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2009 Parada o 9 rano !happybth czyli co w piatek nie pijemy
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pijemy...pijemy ... ale jak zawsze z umiarem! ?wiadomi swoich sił.
Więcek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Parada o 9 rano !happybth czyli co w piatek nie pijemy !happybth W sobotę też nie pijemy bo w niedzielę powrót do domu !piwko tylko czwartek pozostaje !happybth pozostaje Kurde pierwszy zlot bez % !piwko
MISIEK Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pijemy...pijemy ... ale jak zawsze z umiarem! ?wiadomi swoich sił. I o to chodzi !happybth !happybth 48h do doby otwieraj?cej zlot!jeste?cie gotowi? czas się pakować !piwko czy?cić kufry !happybth SZEROKIEJ DROGI BURGMANIACY ! Co do pakowania... otrzymuję telefony z różnymi-różniastymi zapytaniami więc przypominam o zapakowaniu np. recznika. Z tego co pamiętam, to ręcznikow nie było na wyposażeniu pokoi i lazienek. Rowniez życzę SZEROKIEJ DROGI. Prosimy o rozwazn? jazdę ze wzgledu na wzmożony ruch w przedłużony weekend. REGULAMIN PARADY:1. Skutery uczestnicz?ce w paradzie musz? być zatankowane przed parad?. Do przejechania, w sobotni ranek, mamy w jedn? stronę 40 km plus drugie tyle na powrót. Ze względu na napięty program parady nie bedzie możliwo?ci wjazdu na tankowanie w czasie parady, prosimy więc o zatankowanie swoich maszyn dzień wcze?niej. Położenie o?rodka zaznaczone jest na mapce czerwon? strzałk?. STACJE PALIW: RogoĽno: -Stacja paliw "HIL-GAZ", ul. Rolna 8, tel. 0-67 26 17 800 Możliwo?ć płatno?ci kart? płatnicz?. -Stacja paliw, ul. Fabryczna 7, tel. 0-67 26 14 120 Cie?le: -Stacja paliw, Cie?le 14a, tel. 0-67 26 19 371 Możliwo?ć płatno?ci kart? płatnicz?. Garbatka: -Stacja paliw, Garbatka, przy drodze krajowej E-11, tel. 0-67 26 19 021 Możliwo?ć płatno?ci kart? płatnicz?.
Klubowicze Jordan Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 zlot bez % nie przypominam sobie żeby kto? nie spożywał a teraz w formie żartu (nie brać tego do siebie !happybth ) Może tak jak na Burgmani w Ryni - Alkomat w rękę i dmuchanie przed parad? tylko przyj?ć większ? skalę 1,75-2,5 promila albo jak si?dzie na skuter i go utrzyma to niech jedzie !happybth !happybth !piwko !piwko !OKK a tak na poważnie - pijemy z głow? u nie przez głowę Podejrzewam że będzie alkomat i będzie można sprawdzić zawarto?ć alkoholu przed parad?. Decyzja o udziale w paradzie powinna należeć do organizatorów i tej osoby.
Administrator Artix Opublikowano 9 Czerwca 2009 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2009 Alkomat zawsze ze soba taszcze, w niedziele nie trzeba wyjezdzac z rana, wiec sobota luzik, ale naprawde uwazam ze 9 rano w weekend parada to nie jest najlepszy pomysl. Takie tam moje przemyslenia.
Gość jj23 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Przypadkowa publiczno?c na pewno o tej porze nie zakłóci paradowiczom wzajemnego ogl?du,a jeżeli będzie dobrze to parady nie obejrzy prawie nikt.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 Alkomat to tylko głupie urz?dzenie które może wprowadzić tylko poczucie pewno?ci a nie na tym polega - Ty jeste? kierowc?, to Ty musisz wiedzieć czy możesz jechać! - możesz nie mieć wcale promili ale Twoja nie dyspozycyjno?ć (np. senno?ć) może być tak samo niebezpieczna jak przysłowiowy promil. Państwo rozwagi i własnego rozs?dku a zobaczycie że godzina o której startuje parada nie ma znaczenia.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 Regulamin akceptuję. Regulamin musi straszyc taka jego rola !happybth . Co do % to chyba każdy wie ile może . W każdej sytuacji trzeba zachować umiar i zdrowy rozs?dek. Bardzo dobrze, że podano informację o ręcznikach. S?dzę, że parada jest tak wcze?nie, żeby był czas na wycieczkę po Poznaniu. Jako? to przeżyjemy.
Tomekgdz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 6. Zakazuje się wnoszenia na teren o?rodka ?rodków odurzaj?cych, A takie małe % to raz a je?li kto? ma receptę od lekarza !happybth
KUCHARZ Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Większego (jakby to uj?ć delikatnie) BAŁAGANU to my dawno nie widzieli?my!!! nie wiemy co się jeszcze może zdarzyć, aż strach się bać!!! !OKK NIE ŻYCZYMY SOBIE ZMIANY PÓŁ ROKU PO REZERWACJI TYM BARDZIEJ BEZ KONSULTACJI DOMEK SZEREGOWY 23!!! pozdrawiam
Darek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Większego (jakby to uj?ć delikatnie) BAŁAGANU to my dawno nie widzieli?my!!! nie wiemy co się jeszcze może zdarzyć, aż strach się bać!!! NIE ŻYCZYMY SOBIE ZMIANY PÓŁ ROKU PO REZERWACJI TYM BARDZIEJ BEZ KONSULTACJI DOMEK SZEREGOWY 23!!! pozdrawiam Miało być lepiej... Oczywi?cie dla spokoju ducha i dobrej zabawy zrobimy przemeldunek w pierwotne miejsce. pozdrawiam
Klubowicze robson Opublikowano 9 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2009 6. Zakazuje się wnoszenia na teren o?rodka ?rodków odurzaj?cych,A takie małe % !OKK to raz a je?li kto? ma receptę od lekarza Tomas - nie zapominaj że ludzie z kuj - pom brzydz? się %
Misiek_500V Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Możę głupie pytanie, ale je zadam - po?ciel jest w pokojach?? więcej do szczę?cia poza małym !OKK mi nie potrzeba
MISIEK Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ad 1) oczywi?cie, że jest ! ad 2) pełnia szczę?cia -będzie i małe... !OKK
Sympatycy Kubo Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2009 A czy jest opcja uzyskania namiarów GPS na o?rodek? Byłoby to pomocne, coby bez dzwonienia i specjalnego rozgl?dania się dojechac do samego celu Resztę już mam opracowan?, więc o więcej nie pytam :] Pozdrówki i DoZoBa !OK
Mareczek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 A czy jest opcja uzyskania namiarów GPS na o?rodek?Byłoby to pomocne, coby bez dzwonienia i specjalnego rozgl?dania się dojechac do samego celu No nie Kubo !OKK [ Współrzędne na GPS] na pewno gdzie? s? napisane, wystarczy poszukać, na stronie zlotu W obecnych czasach to podstawa. Ja mam pytanie ? czy w na wyposażeniu mini- kuchni jest czajnik / szklani / kieliszki czy targać z domu. !OK
Gość deleted1 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 OOO wła?nie! Ja też mam takie pytanie odno?nie czajnika bo nie wiem czy kawusię i kisielki pakować (bez obrazy). !OK
Rekomendowane odpowiedzi