Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2008 Robson- to rozumiem, ale Andrea na SW ? Na zlocie bieszczadzkim Andrea przymierzał się do różnych skuterów: SW, B650, Tmax, może na wiosnę nas czym? zaskoczy ???? A że, to Wasz ziomal pewnie będzie rozważał SW.
michu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 muszę powiedzieć , że Andrea jak sie przejechał na SW Bobasa , to oczka mu sie za?wieciły
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2008 muszę powiedzieć , że Andrea jak sie przejechał na SW Bobasa , to oczka mu sie za?wieciły Bobas oddał swoj? miło?ć w obce ręce , nie wierzę. A ja miałem o nim takie dobre zdanie
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2008 Michu, jak nie możesz spać, to dawaj tu jakie? foty tej ch.., chciałem napisać ?licznotki.
Bobas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 muszę powiedzieć , że Andrea jak sie przejechał na SW Bobasa , to oczka mu sie za?wieciły Bobas oddał swoj? miło?ć w obce ręce , nie wierzę. A ja miałem o nim takie dobre zdanie Andrea przejechal się tylko przy stacji benzynowej, ale i tak prawie skończyło sie to tragicznie. Nigdy więcej.........
Mareczek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jolka -Michu Wielkie Gratulacje. Marysia i ja bardzo się cieszymy z Waszego zakupu Michu niech Tobie i plecaczkowi służy jak najlepiej i bez awaryjnie oraz zawsze dowiezie szczę?liwie do domeczku.
Tomekgdz Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Panie Michale wielkie gratulacje nich maszyna was wozi bezpiecznie i do celu Kulaj beret foty OK Robson to prawda co czytam szacun
Kaśka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Gratuluję ,ale Was nakręciło na te SW. Normalnie epidemia To jeszcze został Robson, Andrea ...... A Ka?ka się wyłamie i kupi Tmaxa Masz rację cały czas rozważam markę, ale Tmax to jest to co barrrdzo bym chciała kupić pozdrawiam
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 muszę powiedzieć , że Andrea jak sie przejechał na SW Bobasa , to oczka mu sie za?wieciły Bobas oddał swoj? miło?ć w obce ręce , nie wierzę. A ja miałem o nim takie dobre zdanie Andrea przejechal się tylko przy stacji benzynowej, ale i tak prawie skończyło sie to tragicznie. Nigdy więcej......... Worlanie, nie wiem jak Szuwarek, ale ja "pieknego Tmaxa" do jazdy nie udostepnilem . Moze inaczej ... nie wszystkim udostepnilem ... PS. Michu -> gratki .
Sympatycy spinka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2008 GRATULACJE z zakupu Niech ?miga dzielnie po drogach i .......bezdrożach kujawskich i nie tylko. p.s Jolka tam z tyłu jest całkiem wygodnie
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jaki? klan SW. Gratki dla wszystkich nowych posiadaczy 2oo
Burgerman Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Gratuluję udanego zakupu , bo jak stary szman mówił gdy chciał kogo? przekl?c "oby? musiał kupic kolejny pojazd ". A tak poważnie to rado?ci po pachy, cysterny wachy, kulania po szosach i niech wszystkim gra na nosach , tego życzy szczę?liwemu nabywcy i jego maszynie nowo zalogowany, Pozytywnie Zakręcony.
Abach Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 To się porobiło, kolejny SW Michu gratuluję Niedługo będzie trzeba zamówić koszulki klubowe z ze skrzydłem
michu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dzięki wszystkim , Bardzo miło czytać te posty Tomeczku tobie bym chciał osobno podziękować za namiary na moj? ?licznotkę A wła?ciwie to wszystkim za zaangażowanie i pomoc !OKK Jestem dumny ,że należę do takiego klubu !OK Adas- pomysł z koszulkami !OK Dzisiaj mnie nie będzie na forum - impreza z pracy !TAZ
Więcek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nie którzy kupuj? AN 650, nie którzy kupuj? SW, ważny jest ruch w interesie Gratulacje Michu, niech ?miga po drogach i.............bezdrożach.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2008 Michale cieszymy się wszyscy z Twego szczę?cia i nie wypij za dużo dzi? bo jutro po?migamy na tym sprzęcie
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jestem dumny ,że należę do takiego klubu !OK A ja jestem też dumny, że Ty jeste? dumny Adam, z tymi koszulkami to ?wietny pomysł. Moge temat zrealizować. Proponuję koszulki z najwyższej półki jako?ciowej tak samo jak nasze SW A tak na poważnie proponuję takie koszulki, które z jednej strony na piersi będ? miały logo Burgmanii, a z drugiej logo i nazwę modelu skuta, na którym każdy z nas ?miga. Na całe plecy można też waln?ć logo Burgmanii. Czy będ? chętni na tak? inwestycję ? Je?li tak to proszę o rozmiarówki do końca roku
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Oj tam dumny . Niech postawi male co nie co to dobiero będzie !OK .
rob1969 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dopiero mam dostęp do kompa i mogę Michu też doł?czyć się do gratulacji
Burgerman Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Proponuję koszulki z najwyższej półki jako?ciowej tak samo jak nasze SW A tak na poważnie proponuję takie koszulki, które z jednej strony na piersi będ? miały logo Burgmanii, a z drugiej logo i nazwę modelu skuta, na którym każdy z nas ?miga. Na całe plecy można też waln?ć logo Burgmanii. Czy będ? chętni na tak? inwestycję ? Je?li tak to proszę o rozmiarówki do końca roku Pomysł z koszulkami podoba mi się !OK . Piszę się na 4 sztuki w rozmiarze M, podaj tylko jaki jest koszt takiej inwestycji i czy jest możliwo?c zrobienia koszulek w rozmiarze dziecięcym, bo moje b?ble nie dadz? mi życ .
Klubowicze robson Opublikowano 5 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jaki? klan SW. Gratki dla wszystkich nowych posiadaczy 2oo !OK tak jak piszesz Orzech - klan sie utworzył w kuj - pom. , a co z klanem posiadaczy potrójnego kamertonu ??? masz podpis , że brak Ci drugiego cylindra - to kiedy Ty zmienisz sprzęta ??? Ja jestem w posiadaniu dwóch Yamah - jedna to , a druga całkiem niezły Hi Fi
michu Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam wszystkich Bobasku pewnie ,że się pisze na koszulki oczywi?cie 2 sztuki , dla mnie i Jolki Fundi - dzisiaj nie jestem wstanie prowadzić żadnego pojazdu ( !OK 4-rano)
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2008 A ja trochę z innej beczki Zapoznajcie się z planami Burgmanii 2009 - już s? . Można by powoli ustalać np. kto z kim mieszka/?pi i dlaczego !OK , kto się wybiera a kto nie , czy jedziemy w grupach podzielonych np. ze względu na markę skutera np. SW oddzielnie ( ze względu na przyspieszenia i rozwijane prędko?ci ) a reszta z pewnym wyprzedzeniem czasowym etc. Czekam na jakie? propozycje
upiór Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam . Robercie nic się nie stanie , tyle razy ?migałe? za mn? to teraz ja pojade za Tob? . Tylko ta maszyna ten kolor . Nie ma jak Silver w promieniach słonecznych , to jest to !OKK . Nic się nie stanie jak ?migniesz dwie godziny przed nami !piwko . Pozdro UPIÓR .
Bobas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 My?lę, że wszyscy Kujawiacy powinni jechać w jednej grupie. Spotkamy sie gdzie? jak zwykle i ?migamy na Poznań. I żeby nikt nie narzekał, że musi jechać, np. 20 km dalej żeby spotkać się razem. Kto nie przyjedzie ten sknera !piwko Robson, przecież Twoja Yamaha leci jak strzała. Dasz radę ze wszystkimi SW. Problem może mieć tylko Fundas ze swoj? Aprill? Fundi, żartuję oczywi?cie !OKK
Rekomendowane odpowiedzi