Bobas Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No to jedziemy z koksem !V Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No to jedziemy z koksem !V Co, zimno w Chojnicach? Ja wolę drzewo do kominka !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 30 Listopada 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Co Wy piszecie !V , zaraz jadę trochę po?migać !V , trzeba leczyć depresję zimow? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Robsonek- jak po?migać? , leczyć trzeba się !V !V !happybth Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 leczyć trzeba się !V !happybth !happybth Jeżeli chodzi o leczenie się !happybth to ja dzisiaj !happybth co? na ten temat mogę powiedzieć toć to szok !happybth Wódko pozwól żyć !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Listopada 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tomaszu ł?czymy się z Tob? w żalu "wódko daj żyć"mam nadzieje iż delegacja pampersów wyjechała od Ciebie zadowolona !V i jeszcze raz !V Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wódko pozwól żyć !V Tomcio co z Tob? , zaniemogłe?, !V pisz?c (Wódko pozwól żyć) widzę że to pierwszy krok do wst?pienia do klubu „AA” !happybth Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak Mareczku to prawda klub AA to poczeka !V , ale obiecuje ,że do soboty nie ruszę !V !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Tak to już jest po urodzinach !V , ale jestem pewien, że jak staniesz z wódk? do boju to wygrasz Marka twardziela też nic nie rusza. !V Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam !V . Tak jak widać dziesięć postów na siedem godzin . To ile będzie na 31 . 12 . 2008 !V . Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 OKi, doki! Żyję jeszcze... i będę Wam zatruwał życie Wszyscy na K-P zachorowali na chorobę zwan? w skrócie SaMa... sorry SiWi! Pandemia jaka?, cy cu?? Jako Starzec Pospolity - mówię Wam - EWOLUCJA a nie REWOLUCJA!!! !V trzeba pie?cić jak... kobietę a nie zmieniać jak oleum , wtedy da wam to, czego od niej oczekujecie Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Siemanko W końcu się zacz?ł tydzień praca.....itd. Ale już w pi?tek !V Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ale już w pi?tek !V Michał ja pracuję z ludĽmi i byłem na paru szkoleniach, je?li ciebie ci?gnie do tego w poniedziałek zgło? się do fachowca !OK Zobacz kolega Tomek powiedziałem że nie dotknę tego do soboty twardziel co Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tomciu W pi?tek ide na imprezę z firmy ,szef stawia. !V Masz rację nie dotknę alkoholu Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam . Sami popaprańcy jak powiada Tomek . Jak nie SW , To inne sprawy !V . Michał jak będ? polewać to daj dyla do Jolki . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Czy to forum AA czy burgmaniaków pij...? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Chłopaki co sie czepiacie !V kulać beret Tomciu przypomnimy im nałogom Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Gdyby?my mieli często spotkania regionów to za jaki? czas musieliby?my założyć klub skuterowych AA z hasłem przewodnim *alkomat- twój wróg* !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 1 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Gdyby?my mieli często spotkania regionów to za jaki? czas musieliby?my założyć klub skuterowych AA z hasłem przewodnim *alkomat- twój wróg* !V Ale o ssooo chodziiii Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 o alkopulemiot! Rosyjski przyż?d do scinania z nóg! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No dobra To kiedy jakie? spotkanko? !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No dobra To kiedy jakie? spotkanko? Je?li chodzi o moj? osobę jestem otwarty oczywi?cie !scooter ale 6 grudnia odpada, bo jestem zaproszony na wybrzeże na Mikołaja !scooter !piwko !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Tomcio czyżby? jechał na wybrzeże dopilnować udziałów STAROG...? A tak poważnie miłej zabawy !scooter !piwko !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam na wszelkie propozycje jestem otwarty. Tomek powodzenia na wybrzeżu tylko na Mikołaja to delikatnie bo głupio będzie wygl?dał namulony czerwony z brod? !scooter Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A wy znowu o jednym.... niedługo założycie własne forum dla AA !scooter pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi