Klubowicze robson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2008 No dobra To kiedy jakie? spotkanko? Je?li chodzi o moj? osobę jestem otwarty oczywi?cie !scooter ale 6 grudnia odpada, bo jestem zaproszony na wybrzeże na Mikołaja !scooter !piwko !scooter Tomas czyżby? wybierał się na akcje "mikołaje na motocyklach" w 3-mie?cie swoim SW ???
Mareczek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Je?li chodzi o moj? osobę jestem otwarty oczywi?cie ale 6 grudnia odpada, bo jestem zaproszony na wybrzeże na Mikołaja !OK Tomcio wiadomo co będziesz robił na wybrzeżu 6-7 grudnia ,będziesz robił za Elfa. !guns Przył?czam się do słów Tomka również jestem bardzo otwarty na wszelkie propozycje. !OK Proponuje zorganizowanie imprezy- zimow? por? w styczniu. Może spadnie ?nieg , jakie? igraszki na powietrzu. !OK !TAZ
Tomekgdz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 niedługo założycie własne forum dla AA !guns pozdrowionka Wła?nie zakładamy sondę, kto na prezesa
michu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Siemanko Tomcio -Ciekawe kto by był tym prezesem ? Wła?ciwie mógł by być każdy z nas , bo my się oczywi?cie alkoholem brzydzimy !guns
upiór Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam . Dobrze że ja jak widze !happybth to mam !happybth . Ale prezesem , AA co by kolego wontroby ratować to moge zostać . Zakładam sonde . Bo kto nie pije i tak dalej !happybth . Mam w barku małe co nie co , to kulam beret !happybth !happybth .
Bobas Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tomas na prezesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tomas na prezesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile masz w końcu tych udziałów w Starogardzie, bo różne plotki po kraju chodz? !happybth Ja mogę być ewentualnie księgowym !happybth Moja w?troba nie nadaje się na prezesure !happybth
Mareczek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tomcio -Ciekawe kto by był tym prezesem ? Wła?ciwie mógł by być każdy z nas , bo my się oczywi?cie alkoholem brzydzimy !happybth Widzę że Prezesur? jest zainteresowane kilka osób BRAWO !OK i jest nawet kandydat na księgowego jest SUPER !OK Ja mógłbym zostać-być „Kiper – degustator” kto? musi przecież sprawdzić co pijecie żeby wam czasem nie zaszkodziło. !happybth !tut !happybth Tylko kto jeszcze składki będzie wpłacał !happybth !happybth !happybth na cele klubowe AA
Agnus Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Alhhohhholiki jedneee! A hto oooo tttaak póĽneeej porzee sam do siiiieeebie gadaaa po ssssssssiódym browarzeeeeeeee i po 16 hhhhhhhhhhhh prasyyyyyyyyyyyy? Mięęęęęęęęęętkie jesteeeeee????scie Koooledzzzzzzzzy... ddddooobranossssssss! !happybth Poż !happybth drawiaaaaaaaam ! !happybth !happybth !happybth Klaabbbbbbbbb AAAAAAAAAAAA! PP.SSSSS. JUtroooooooooo jaaaaaaaaaaaadęęęęęęęę ubezzzzoieszyććććććććććcccc siebiieeeeeeeeeee i móóójjj !happybth odeeeeeeeeeee złegoooooooooo. BYEEEEEEeee, byyyyyeeeeeeeeee.
Bobas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dzi? zmieniłem filtr powietrza przy SW. Stary wygl?dał jak nieogolone nogi 80-letniej cyganki !happybth Ciekawe, czy wymiana będzie miała jaki? wpływ na chód silnika. Może dojdzie mu ze 20 KM !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czołgiem Burgmaniaki napiszę wam w tajemnicy iż w Kujawsko Pomorskim przybył squter zpod skrzydła HONDA SW 600 ale nie napisze kto jest jej wła?cicielem niech sam się chwali a ma czym !happybth
Mareczek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Pomorskim przybył squter zpod skrzydła HONDA SW 600 ale nie napisze kto jest jej wła?cicielem niech sam się chwali a ma czym !happybth Podejrzewam że stoi już w garażu, !happybth bo do tego czasu jeszcze nic do końca nie jest pewne. !happybth
Tomekgdz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Czołgiem Burgmaniaki napiszę wam w tajemnicy iż w Kujawsko Pomorskim przybył squter zpod skrzydła HONDA SW 600 ale nie napisze kto jest jej wła?cicielem niech sam się chwali a ma czym !happybth !happybth Widzę, że co? się będzie działo !happybth Michał podaj termin, co zaznaczę ciebie w grafiku !OK dawaj foty !happybth szacun i kulaj beret Co do prezesury to sam nie wiem ja w Starogardzie mam tylko 76% ale cały czas ro?nie !OK Bobas księgowy !tut Mareczek Kiper !happybth Oczywi?cie POMORZE też !happybth wystawia kandydatów a jest tam paru z 1 ligi Co to jest nic? - Pół litra na dwóch!
upiór Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 No Michał szacun i kulaj beret !happybth . Michale niech Ci SW pomyka na drogach EU . Niech chodzi i nigdy nie zabraknie etelinki , pomykaj tak , żeby banan nigdy nie schodził Ci z u?miechu . Tego życzy Tobie UPIÓR !happybth . Zacna marka , no i kolor !happybth !happybth !happybth .
Klubowicze robson Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2008 Na razie nie ma komu gratulować , nikt sie nie chwali - kto, co jak i dlaczego???
michu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mam , mam Moj? ?liczn? SW , już jest w garażu Miło?ć od pierwszego wejrzenia Dzięki bardzo Fudaskowi , był wczoraj ze mn? na oględzinach Bobasku dzieki bardzo - Jak się okazało Bobasek specjalnie dzisiaj przyjechał do mnie żeby towarzyszyć mi w transporcie mojej pięknej SZACUN
Kaśka Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Michu niech Cię bezpiecznie i bezawaryjnie wozi --gratulacje to kiedy
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2008 Gratuluję , ale Was nakręciło na te SW. Normalnie epidemia To jeszcze został Robson, Andrea ...... A Ka?ka się wyłamie i kupi Tmaxa
Klubowicze robson Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2008 Następny SW to już nie było nic godnego uwagi A tak na marginesie - niech Ci służy jak najlepiej
krzys-68 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 A Ka?ka się wyłamie i kupi Tmaxa Wydaje mi się że raczej wieksza Suzi to bedzie
Bobas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja wła?nie wróciłem do domku. SW Micha chodzi jak zegareczek Kiedy będzie ta wiosna????????????????? Jak się zrobi ciepło to chyba na cały tydzień gdzie? pojedziemy, co ?????? A na razie trzeba kulać beret A może w grudniu zapowiadaj? jakie? ciepłe dni ?
michu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Bobas jak nie, jak tak pewnie że pojedziemy
Bobas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 To jeszcze został Robson, Andrea ...... Robson- to rozumiem, ale Andrea na SW ?
michu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Robson na pewno się przełamie już nie długo sie przesi?dzie na SW
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2008 Michu moje gratki fura jest wypasiona i ma kopa tego było Ci trzeba pełen szacun i kulaj beret
michu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Panowie Normalnie chyba dzisiaj nie zasnę Jolce też się podoba moja ?liczna i chyba jest troszkę o ni? zazdrosna
Rekomendowane odpowiedzi