Sympatycy orzech Opublikowano 14 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2008 Pomimo szczerych chęci nie dam rady dotrzeć do Was. Bawcie się dobrze. Jedzcie, pijcie a po stołach nie rzygajcie !piwko
Kaśka Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Życzę Wam wszystkim baaardzo miłej zabawy!!! !piwko !V Może następnym razem i mi sie uda do Was doł?czyć.....
rob1969 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Życzę udanego pobytu , dbajcie o zdrowie !piwko . Następnym razem smigam z Wami!!!
Gość Radman Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Witajcie lokalni rodacy, Jakoze w koncu aktywowano mi konto, moge troche poskrobac na forum. Wszystkim wybierajacym sie na zlot/spotkanie zycze udanej zabawy i niezapomnianych wrazen. Mam nadzieje, ze pogoda rowniez dopisze. Do zobaczenia na scieżce. Pzdr. Radek
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2008 Siemka wszystkim nie obecnym na spotkanku Imprezka się rozkręca,przybywa coraz więcej "pozytywnie zakręconych" !V Na razie wszyscy trzymaj? się OK. Nie wiem jak ale udało się znaleĽć sygnał choć brak zasięgu w Tel.Kom.Pozdrowionka dla tych co nie mogli do nas doł?czyć. !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2008 Miłej zabawy życzę, mało brakowało, ale się nie udało. Może innym razem. !piwko
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2008 Wielki SZACUN dla AGNUSA, przyjechał na !piwko z plecaczkiem 170 km. we mgle,deszczu i temperaturze ok.4 stopni i teraz razem z nami bawi? się
Abach Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja żyję !OK ale nie wiem jak inni, bo jeszcze nikogo nie widać
krzys-68 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja żyję !OK ale nie wiem jak inni, bo jeszcze nikogo nie widać !tut w srodku nocy
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja i żonka żyjemy,inni też wstali ale chyba nie wszyscy Chyba co niektórym sałatka zaszkodziła !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Listopada 2008 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2008 Chyba co niektórym sałatka zaszkodziła To i sałatka była???? Full wypas impreza !OK
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2008 Chyba co niektórym sałatka zaszkodziła To i sałatka była???? Full wypas impreza może była za zimna ? trzeba było j? na ciepło podać !tut ps. miłej dalszej zabawy !OK
Gość Cappo Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzięki za udan? imprezę. Super miejscówka. Dotarli?my cało. Majkel roztrzęsiony (mówi, że przez smarta, ale ja bym stawiał na %%%) !OK bezpiecznych powrotów!
Tomekgdz Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Dotarłem do domu cały i zdrowy ????? dzięki wszystkim za spędzenie miło czasu
Mareczek Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 My również dotarli?my cało i zdrowo do domeczku. Wielkie dzięki dla wszystkich uczestników spotkania za wspóln? zabawę, gadanie i małe co nieco.
pidzam Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Ale sie dzialo. Przednia imprezka. Dzieki wszystkim za wspolne zrobieni kilku,kilkunastu,kilkudziesieciu* flaszek. Dojechalismy cali,Pijawka pedzila jak szalona,ja znieczulalem sie browarkiem. Do nastepnego spotkania. * niepotrzebne skreslic
Pleban Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 I my dotarli?my do domu cali i zdrowi. Dziękujemy za wspoln? zabawę i za przyjęcie bo przyjechali?my w zasadzie nieplanowani. Do zobaczenia gdzie? kiedy?.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2008 My również dotarli?my cało i zdrowo impreza przednia kto nie był niech żałuje jego strata a działa się oj działo.
Abach Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 My również trafili?my do domku Dziękuję za miło spędzony czas w super towarzystwie. Nie spodziewałem się takiej ilo?ci uczestników i takiej sympatycznej atmosfery Miło było poznać nowych Burgmaniaków: Siemika zwanego Sernikiem , jego urocz? żonę Sylwię i córeczkę Anię. Wielki szacun dla Agnusa i Marty, jedyni przyjechali na skuterze Kujawiakom należy podziękować za super pomysł z burgmaniowym tortem, to dopiero była niespodzianka Fajnie było Was wszystkich widzieć, no może po za Plebanem !happybth Tego to nie lubię !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2008 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2008 Super imprezka, super towarzystwo i super atmosfera Tort był naprawdę mił? niespodzianka Aha... czy udało się złapac kota? Jakby co to w naszym pokoju zostało na podłodze żarełko dla sier?cia !happybth No coż... podróż powrotna bez najmniejszych problemów a teraz czekam na jakie? ciekawe fotki Do zobaczenia na kolejnych spędach. Ps. Czekam na fotke Pidżama z schnyzel gruben i Agat? !happybth Mirka--- a dzi? znów noc a kozy brak... !happybth !happybth Ps2> Po tej imprezce wypadałoby zmienić zasady dopuszczania nowych do strefy pampers... Grupa Kujawska podniosła znacz?co poprzeczkę Jak to było? Szacun i kulaj... !happybth
pidzam Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Jak to było? Szacun i kulaj... ....kulaj beret... Mariuszku. Dawac foty z Agatka... bo juz tesknie
Administrator Artix Opublikowano 16 Listopada 2008 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2008 No i my z Gosia dotoczylismy sie do domku. Dzieki za imprezke, bylo zajebiaszczo, fajnie bylo sie spotkac pogadac i poznac np Agatke A poprzeczka bardzo bardzo wysoko podniesiona
michu Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Siemano My też dojechali?my , ale z przygodami ...... Dzięki wszystkim za mił? imprezę i kulać ber..
Pleban Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Dawac foty z Agatka... bo juz tesknie Agatka poszła wła?nie na wieczorowy kurs gotowania w kole gospodyń wiejskich w Raci?żu. Specjalnie dla Ciebie Piotrze Je?li chcesz powspominać to jest TUTAJ I jeszcze jedno. Proponuję założyć sondę- Agatka na pampersa !happybth !happybth Było miło, to prawda. Szkoda tylko że musiałem znosić towarzystwo Abacha, bo tego go?cia to nie cierpię !happybth !happybth !happybth Pal narty Abach !happybth !happybth !vampire
dr.big Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 No, ja tez juz na chacie . Dokulalem beret ...
Rekomendowane odpowiedzi