Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ej skejpowcy ;) Jak nic nie będziecie pisać, zgrzej? się Wam mikrofony i kamerki  ;)

Adam ma racje :D sam przegadałem nie jedna godzinę z Wami jako konferencja i indywidualnie.( zawsze nasze pogaduszki były super) a w tym czasie prawie nikt nic nie pisał.

Podejrzewam że niektóre wypowiedzi kilku użytkowników forum s? czasami denerwuj?ce i z tego powodu często sobie odpuszczacie pisanie ----------- i następuje cisza.

PS. Pozostało 8-m dni. !OKK ;) !TAZ :( !bicz !OKK :(

Ciekawe kogo masz na my?li?

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

121

• fundi600

107

• upiór

97

• Bobas

81

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka!Bobas czy jest jaka? lista z której wynika ile będzie dzieci w wieku ok.8 lat 14-16go.Córka mnie męczy.

Opublikowano
Siemka!Bobas czy jest jaka? lista z której wynika ile będzie dzieci w wieku ok.8 lat 14-16go.Córka mnie męczy.

Domy?lam się, że takiej listy nie ma. Moje "Laski" maja 12 i 15 lat i na pewno Twoj? córk? się zaopiekuj? !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

Abachu i wszyscy czytaj?cy musimy się pozbyć z naszego regionu "ZAWALIDROGI " więc musimy przegadać sprawy osobi?cie niestety jeste?my wszyscy troszkę rozsiani po okolicy i stad ten skype co wcale nie ?wiadczy o tym że nie obserwujemy nasze wspaniałe forum.Piszemy może mniej ale wszystko do nadrobienia

Mareczku co? w tym jest co piszesz

Sprzęt upatrzony co dalej czas pokaże !wchair :lol:

Narka

• Sympatycy
Opublikowano

Teraz chciałabym poznać swoich przyjaciół, mam 8 lat, tatu? poszedł spać z mamusiom.

• Klubowicze
Opublikowano
Teraz chciałabym poznać swoich przyjaciół, mam 8 lat, tatu? poszedł spać z mamusiom.

To tatu? spi z mamusi?? Cze?ć przyjacielu!

Opublikowano

Okazalo sie ,ze Pidzam jednak przyjedzie (ale niestety , cale szczescie/ bez Rudej )*.

*niepotrzebne skreslic

Opublikowano
Abachu i wszyscy czytaj?cy musimy się pozbyć z naszego regionu "ZAWALIDROGI " więc musimy przegadać sprawy osobi?cie niestety jeste?my wszyscy troszkę rozsiani po okolicy i stad ten skype co wcale nie ?wiadczy o tym że nie obserwujemy nasze wspaniałe forum.Piszemy może mniej ale wszystko do nadrobienia

Mareczku co? w tym jest co piszesz

Sprzęt upatrzony co dalej czas pokaże  !wchair  :angry:

Narka

Szczerze mówi?c nie chcę tego pisać ale cytuj?c sławnego człowieka zostałem "... zmuszony...".

Szanowny Mareczku i Fundi, czy przypadkiem w tym momencie nie przekroczyli?cie granicy tzw. "dobrego obyczaju"?

Je?li Wam się nie podobam: optycznie, słownie lub "organoleptycznie", to czy musicie to zaraz rozgłaszać "Wszem i Wobec"!? Jest co? takiego jak PM tu i ówdzie i po sprawie :ph34r:

Z Mareczkiem nie miałem (chyba) kontaktu wzrokowego ani słownego więc się nie wypowiadam. W pewnym momencie miał prawo bronić swojego ziomala. No comments.

Ale..., Fundi??? Możesz dokładniej powiedzieć o co Ci wła?ciwie chodzi?

Wyst?piłe? w sprawie Padiq i GRinKU w roli "przyzwoitki"? Pytanie tylko: po co?

Obaj: zastanówcie się trochę, zanim co? napiszecie. :angry:

Ja, je?li już kogo? (nieopatrznie) "obrażam", potrafię za swój "nietakt" przeprosić i zawsze staram się to czynić. Wszak człek omyln? istot? jest (czytaj: nikt nie jest doskonały).

Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy rozumiej? moje wypowiedzi ale czasem... wystarczy odrobina dobrej woli.

Pozdrawiam Was osobi?cie i Cał? Brać Burgmaniow?!

• Klubowicze
Opublikowano

Agnus a kto Ci mówił że tyczy się to Twojej osoby przykro mi że tak to odbierasz

Opublikowano

Nareszcie udało mi się dopa?ć komputer.

Dzi? jadę do Raci?ża uzgodnić szczegóły naszej imprezy.

Siemik, bierz córę i się nie zastanawiaj :ph34r:

Zaklepię dla Ciebie pokoik rodzinny.

Panowie, może przestaniecie już się czubić na Forum, co? :lol:

Proszę o przesłanie na PM imienia i nazwiska oraz serii dowodu osobistego wszystkich pełnoletnich uczestników spotkania.Pozdrawiam wszystkich Maxi !wchair

Byłem w Raci?skim Młynie.

Zaczynamy w pi?tek za tydzień!!!!!

O godz. 20.00 będzie przygotowany szwedzki stół i mamy do dyspozycji fajne pomieszczenie z kominkiem. Proszę, żeby ktos zabrał ze sob? jaki? sprzęt graj?cy, bo na miejscu nie ma nic takiego. Laptop, mały wzmacniacz załatwi sprawę. Gło?niki s? :angry:

W sobotę jak będziemy mieli ochotę i formę :angry: to możemy za dopłat? 10 zł/ osobę postrzelać z łuku, po?migać konno itp.

Można przyjeżdżać oczywi?cie wcze?niej nie sugeruj?c się godz. 20- st?.

Oddzielne pokoje s? dla Abacha z rodzink?, dla Siemika z rodzink?, a Mareczek i Tomas ze swoimi dziewczynami maj? wspólny pokój. Reszta naszej ekipy podzieli pokoje na miejscu według uznania i tego kto z kim bedzie chciał dzielić komnatę whist

Do niedzieli wieczorem nie będę miał znowu dostępu do internetu. W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny 601595965.

Opublikowano
:) Bardzo dziękuję :) za zajęcie komnaty ;) dla nas i naszych gwiazdeczek :) szacun
  • Klubowicze
Opublikowano

Jeszcze tylko tydzień i mam przekonanie granicz?ce z pewno?ci? , że będzie się tam trochę działo :):) . Jednak najbardziej nie mogę się doczekać do soboty , a co za tym idzie strzelania z łuku i jazdy konnej :) lub obie czynno?ci jednocze?nie :)

Tomas - liczę na Ciebie , podobno jeste? mistrzem w obu konkurencjach ;) !OKK

Opublikowano
Okazalo sie ,ze Pidzam jednak przyjedzie (ale niestety , cale szczescie/ bez Rudej )*.

*niepotrzebne skreslic

Piotru?, czy Ty czasem nie chcesz przył?czyć się do moich sarenek ;) obiecanych w bonusie od Tomeczka? Zapowiadam Ci, że nic z tego. Już Upiorek próbował się przykleić, ale z nikim się nie dzielę :)

Panowie PeeMy do Bobasa wysłane? :)

Opublikowano

Witam .

Adam mam nadzieje że ten temat ;) , zostanie załagodzony , no niedaj się prosić :) .

Opublikowano

Siemanko

No..... to nie długo sie spotkamy :);)

Fajnie będzie sobie troszkę porozmawiać... !tank !w00t :):)

Bobasku spisałe? sie na medal -do zobaczyska

Opublikowano
Hmmmm...

Bigu chcesz do nas doł?czyć? whist

Jeżeli tak to się nie martw, doprowadzimy Ciebie na miejsce whist !OKK

Opublikowano

Gdybym musial sie tylko takim rzeczami "martwic", to bylbym szczesliwym czlowiekiem whist .

A to "hmmmm" mialo jedynie oznaczac zastanowienie nad jazda 4oo !OKK . Hmmm, 400 km ...

hmm...

hm...

Opublikowano

Jak tam "skejpowcy" już tylko 4 dni i będzie Real whist !OKK whist

Opublikowano
Gdybym musial sie tylko takim rzeczami "martwic", to bylbym szczesliwym czlowiekiem whist .

A to "hmmmm" mialo jedynie oznaczac zastanowienie nad jazda 4oo B) . Hmmm, 400 km ...

hmm...

hm...

Kolego ty się nie zastanawiaj !OKK tylko pakuj walizę + :D napoje, co to 400 km whist warto zobaczyć towarzystwo :D

:D Adam widzę, że czekasz za tymi sarenkami ;)

A tu co? dla Pidzama http://www.plener.wizja.net/beskidzki4/lech/koza.jpg koza powiadasz :)

Opublikowano

Big-u, posłuchaj rady Tomka i pakuj walizy ;)

Czekamy na Ciebie na odludziu Raci?skiego Młyna ;)

Może wypoczęty to do domu nie wrócisz, ale co Twoje to nikt Ci tego nie odbierze.

Musisz tylko uważać, żeby jaki? Wiking nie ustrzelił Cię z łuku albo koniem nie rozjechał B)

Panie i Panowie, zostało nam do spotkania tylko 3 dni.

Proponuję zastosować na te ostatki dietę w?trobow? ;)B)

Opublikowano

Robson ty grubasie :D co? się czepiasz pogadamy 14 my ci damy za te powitanie whist tylko silvery i silvery !scooter Upiór zrobił się taki whist !vampire

:D A ty się zastanowiłe?, czym ty przyjedziesz na spotkanie !wchair

Opublikowano

Tak jak pisał Tomek , Robercie blado Cię widze !scooter oj blado .

Ciekawe jak teraz temat załagodzisz !vampire .

Opublikowano
Robson ty grubasie :D co? się czepiasz pogadamy 14 my ci damy za te powitanie !wchair tylko silvery i silvery !scooter Upiór zrobił się taki whist !vampire

Robson na bież?co przegl?da ogłoszenia na Allegro a w wyszukiwarkę wpisuje "Silver" whist:D:D