dr.big Opublikowano 7 Czerwca 2005 Opublikowano 7 Czerwca 2005 !!!Achtung!!!Achtung!!! Gaga ulatwila nam zycie i postawila specjalnie strone dotyczaca samego zlotu. Na stronie opisany jest osrodek(ze zdjeciami), atrakcje zlotowe jak rowniez jest mozliwosc rejestracji uczestnictwa, a sadzac po ankiecie, zapowiadaja sie naprawde ciekawe nagrody . Zlotu tak blisko morza jeszcze nie bylo ! Premiera: POKAZ FAJERWERKOW NA PLAZY by Maximus. Zreszta zerknijcie sami: Strona zlotowa Ogolnopolskiego Zlotu Skuterowego s3m Stegna 26- 28.08.2005 Dla leniwych polozenie miejscowosci zlotowej: Pozycja GPS: N 54°19'42" E 19°06'33" Mapka-> tu spotykamy sie na zlocie !!!
Gość gaga Opublikowano 7 Czerwca 2005 Opublikowano 7 Czerwca 2005 ooo.. widze ze juz Wiecie o stronie.. dzieki Bigu, sama lepiej bym nie napisala .. nic mi wiec nie pozostaje jak tylko potwierdzic powyzsze oraz zaprosic na strone a w sierpniu do stegny !)
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Administrator Opublikowano 7 Czerwca 2005 Temat "podpi?łem" tak, żeby był zawsze widoczny TOP. Fajnie gaga, że wrzuciła? dokładny opis. Wiele, to wyja?nia a jakiekolwiek pytania będ? zbędne . No to odliczamy teraz dni do Stegny...
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 9 Czerwca 2005 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jeżeli przewidujecie jakie? pokazy ogni sztucznych to możecie wstępnie mnie zapisać oczywi?cie z arsenałem własnym .
dr.big Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jeżeli przewidujecie jakie? pokazy ogni sztucznych to możecie wstępnie mnie zapisać oczywi?cie z arsenałem własnym . WOW, sztuczne ognie na plazy? Super pomysl!
Gość gaga Opublikowano 13 Czerwca 2005 Opublikowano 13 Czerwca 2005 dzieki Maximus, teraz juz przewidujemy wyslalam Ci w tej sprawie wiadomosc prywatna (tak wiem rozpisalam sie ).
Gość gaga Opublikowano 19 Czerwca 2005 Opublikowano 19 Czerwca 2005 jesli jestescie zainetresowani, zerknijcie na plan osrodka na terenie ktorego odbywac sie bedzie zlot.. dostalam od wlasciciela.. edit: dostalam od Ssylwi regulamin Burgmanii.. czy moge sie nim wesprzec przy pisaniu naszego?
dr.big Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Opublikowano 6 Lipca 2005 A tu propozycja muzyczna(?!) zespolu AFDE : Music 1 Music 2 To chyba cos dla Kefira ?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 6 Lipca 2005 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2005 A tu propozycja muzyczna(?!) zespolu AFDE :Music 1 Music 2 To chyba cos dla Kefira ? Ratunku... co za dzwięki Je?li mam być szczery to wole już jazzu posłuchać niż takiej pseudo muzyki... bleeee
Klubowicze Ravenka Opublikowano 6 Lipca 2005 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2005 dostalam od Ssylwi regulamin Burgmanii.. czy moge sie nim wesprzec przy pisaniu naszego? No nie wiem tyle piwa poszło przy jego pisaniu;) Udostępnianie praw autorskich bez ww. płynu się nie uda . Prawda Artix - współautorze?
Administrator Artix Opublikowano 6 Lipca 2005 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2005 Ale o so chozi Nie przypominam sobie zebym pisal jakis regulamin, a jedynie dawalem wskazowki jak zrobic zeby malym druczkiem kazdy uczestnik np odpowiadal za zbombardowanie Hiroshimy i potwierdzil to autografem W kazdym razie przekazuje wszelkie prawa autorskie organizatorowi Stegny w zamian za pifko . Pozdrawiam
Gość gaga Opublikowano 7 Lipca 2005 Opublikowano 7 Lipca 2005 alez oczywiscie.. cala przyjemnosc po mojej stronie:)) pifko ladne piekne duze jasne pelne jak sie patrzy stanie na stegnowskim stole czy tez kilka..) dziekuje
dr.big Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Opublikowano 18 Lipca 2005 Zespol punkowy chyba udalo sie "pogonic" i bedzie, mam nadzieje, przyzwoite karaoke przeplatane normalna muza ?
ERMI Opublikowano 18 Lipca 2005 Opublikowano 18 Lipca 2005 Kamień z serca Choć podejrzewam, że nasze "ryczenie" do mikrofonu będzie porównywalne do etiud serwowanych przez w/w kapele. Przynajmniej Ci, którzy nastawiali się na punk rokowe klimaty nie będ? zawiedzeni. Swoj? drog? to szkoda, że nie będzie żadnej kapeli - tej w Lęborku dało się posłuchać na przykład.
Administrator Artix Opublikowano 18 Lipca 2005 Administrator Opublikowano 18 Lipca 2005 Gaga nie poddawaj sie, to ze paru dziadkom nie podoba sie muza nie znaczy ze chlopaki nie maja sobie pograc. Mi tam sie podobaja, Kefir tez bedzie zachwycony Przynajmniej zawsze cos bedzie gralo na ostro, samo brzmienie muzyki bardzo mi sie podoba, a nad wokalem jeszcze popracuja Pozdrawiam
RYSZARD Opublikowano 30 Lipca 2005 Opublikowano 30 Lipca 2005 Witam. Jako? tak mi się smuto zrobiło, że |więtokrzyski Rajd Maxi to ostatnie w tym roku spotkanie z przyjaciółmi. Wprawdzie Stegnę widziałem już kilka razy, jednak nigdy zza szybki kasku. Dlatego zarezerwowałem już jakie? lokum. Pewnie jak zwykle przyjadę z Marcinem i Pavsonem, a może Jolanta też zechce przyjechać. Bo niby czemu nie skorzystać z okazji aby jeszcze raz zobaczyć podobnie zakręconych . Pozdrawiam i do zobaczenia
ŻABA Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam, Mam pytanie natury logistycznej - czy kto? jedzie do Stegny autem? Mam 2 małe ?piworki do podrzucenia szczę?liwemu kierowcy:-)
Mario Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zaba moj zółtek jest pojemny, tyle ze czy jade okaze sie w ostatnim tygodniu narazie na 99% jade.
Maciek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Szkoda szkoda ża to wypada w wek tak dla Mnie waży żenię się wła?nie 27 .08.2005. Szkoda bo już miałem nadzieję na pierwszy zlot Maxi skuterowy w moim życiu no cuż bend? inne .Życzę wszystkim uczestnikom i uczestniczkom miłej zabawy .
dr.big Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Szkoda szkoda ża to wypada w wek tak dla Mnie waży żenię się wła?nie 27 .08.2005. Szkoda bo już miałem nadzieję na pierwszy zlot Maxi skuterowy w moim życiu no cuż bend? inne .Życzę wszystkim uczestnikom i uczestniczkom miłej zabawy . Stary, slub i przyszla zona moga poczekac . Zlot nie .
Maciek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Może i to jest wyj?cie Pewnie się nie uda ale sprubować można !
Gość Cappo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Hejka! Czy kto? wybiera się do Stegny z wielkopolski? Razem będzie ciekawiej.
ERMI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 no mozesz lecieć przez Toruń to podjedziemy razem. Tylko że ja swoje biwakowanie zaczynam od czwartku
Hoffi Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Niestety wizyta na rodzinnym ?lubie wyklucza mój przyjazd do Stegny (pomijam już względy finansowe), ale mam takie pytanko Cappo: jeste? z samego Poznania może, czy gdzie? z "głębi" województwa wielkopolskiego? Byłoby fajno, gdyby? mógł uzupełnić swoje dane w profilu - oczywi?cie nr konta bankowego podawać nie musisz Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi