Klubowicze Karolina Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Proszę o zgłaszanie na forum swojej chęci przyjazdu celem zalatwienia noclegu dla tych którzy chc? uczestniczyc w Mszy w Warszawie. Możesz mnie Pilocie wpisać na listę, przy czym prawdopodobnie do Częstochowy pojadę już w sobotę. !OKK
Gość didie Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Niestety nie będę mógł być 19.04 w Warszawie,... może nie telefon, ale siła wyższa zatrzymuje mnie w Częstochowie, gdzie będę po raz pierwszy na zlocie 20.04. Jako ten, który wierzy w "Siły Wyższe" doł?czę do Mszy o 12 i spojrzę wszystkim w Oczy!
Dzięgiel Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Niestety ja i żoneczka nie damy rady przyjechać do Wa.-wy.Będziemy w niedziele w Częstochowie, a jak damy radę to może i w sobotę.Tak więc do zobaczenia w Cz-wie
Administrator Artix Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Po mszy w Wawie proponuje ognisko w Roztoce tam gdzie czasem wpadalismy na nasze skromne skuterowe otwarcie sezonu. Zaleta jest taka, ze po drodze tam jest sklep gdzie mozna kupic wszystkie produkty potrzebne na ognisko, a drewno na ognisko i kije sa na miejscu za oplata. Oczywiscie czekam tez na inne propozycje z malym dojazdem co by troche skutery rozruszac !OK
Artemis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ehh.. a ja do 16:00 mam nauki na studiach: 3 kolosy. Ani nie zabiorę się na Bemowo ani na modły do ko?ciółka. Może ta Roztoka, drogę na skuterku mam już opanowan?. Byłbym z moj? lub? ok 17:20, dajcie znać jakby?cie planowali wyjazd w okolice Kampinosu !OK
Gość LUFCIK Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 czy chodzi o Roztoke w puszczy kampinoskiej? Proponuję pełne opisanie weekendu - rozpoczynaj?c od spotkania w starym młynie - (czwartek czy piatek - o której?) aż po wyjazd do Częstochowy. pozdrawiam i do zobaczenia
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Lufciku bo widzę, że nie czytasz nas regularnie: - w Starym Młynie spotykamy się do weekendu majowego w pi?tki o 19:00 - Msza odbędzie się w sobotę 19.04.2008 w Warszawie, ko?ciół ?w. Franciszka przy ul. Zakroczymskiej 1 o godzinie 12.00. Czy przed msz? zbiórka ustalimy prawdopodobnie w Młynie w pi?tek - Roztoka jest w kampinosie na drodze Leszno - Kazuń - Do Częstochowy w "mazowieckich" zbieraj? się chętni ale jeszcze nic nie wiadomo co do godziny wyjazdu oraz miejsca zbiórki PrzyjedĽ w Pi?tek do Młyna to wszystkiego się dowiesz PS. Dlaczego nie chwalisz się, że kupiłe? mojej Ypce siostrzyczkę !OK
eMKa Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czy przed msz? zbiórka ustalimy prawdopodobnie w Młynie w pi?tekPS. Dlaczego nie chwalisz się, że kupiłe? mojej Ypce siostrzyczkę Wła?nie miałem pisać o wcze?niejszym przybyciu pod ko?ciół, tak żeby?my mogli się przywitać, słowo zamienić, maszyny ładnie ustawić (lans przede wszystkim ). Mam zatem propozycję - przegadajcie j? we "Młynie": dojazd na Zakroczymsk? między 11.15, a 11.30. PS. Wła?nie. I mojej
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Po mszy w Wawie proponuje ognisko w Roztoce tam gdzie czasem wpadalismy na nasze skromne skuterowe otwarcie sezonu. Oczywiscie czekam tez na inne propozycje z malym dojazdem co by troche skutery rozruszac Ja bym nie chciała krakać, ale pogodę to mało optymistyczn? zapowiadaj?.......... Czy jaka? alternatywa dla ogniska????
pilot Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Po mszy w Wawie proponuje ognisko w Roztoce tam gdzie czasem wpadalismy na nasze skromne skuterowe otwarcie sezonu. Oczywiscie czekam tez na inne propozycje z malym dojazdem co by troche skutery rozruszac Ja bym nie chciała krakać, ale pogodę to mało optymistyczn? zapowiadaj?.......... Czy jaka? alternatywa dla ogniska???? Tak ognisko po parasolami Nie po to jadę z Krakowa że Smoczyc? żeby mnie deszcz wystraszył. Będę twardy nie miętki. PS. Jak Smoczyca to przeczyta to mnie
Gość LUFCIK Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Lufciku bo widzę, że nie czytasz nas regularnie:- w Starym Młynie spotykamy się do weekendu majowego w pi?tki o 19:00 - Msza odbędzie się w sobotę 19.04.2008 w Warszawie, ko?ciół ?w. Franciszka przy ul. Zakroczymskiej 1 o godzinie 12.00. Czy przed msz? zbiórka ustalimy prawdopodobnie w Młynie w pi?tek - Roztoka jest w kampinosie na drodze Leszno - Kazuń - Do Częstochowy w "mazowieckich" zbieraj? się chętni ale jeszcze nic nie wiadomo co do godziny wyjazdu oraz miejsca zbiórki PS. Dlaczego nie chwalisz się, że kupiłe? mojej Ypce siostrzyczkę Dzięki Orzechu! Wła?nie o taka informację mi chodziło A kupiłem, kupiłem - przyjadę ni? w pi?tek.
Administrator Artix Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Miejsce w Roztoce jak dojechac W przypadku gdyby padalo proponuje knajpe Dzik, Pilot wie gdzie to jest reszta Wawa Zone tez. Sa tam miejsca pod daszkiem na zewnatrz.
Sympatycy Arecki Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Post edytuję gdyż wyraziłem się nie do końca precyzyjnie. Moja propozycja miejsca spotkania po Mszy |w. na wypadek wyjatkowo niesprzyjaj?cej pogody dotyczy gotowej imprezy która odbędzie się trochę bliżej niż Roztoka: otwarcie sezonu w Scooterlandzie. Z tego co pamiętam w poprzenich latach Burgmania była tam obecna. Marek i Artur, nie zamierzam jednak ingerować w dotychczasowe plany organizacyjne i sam bardzo chętnie przejadę się do Roztoki. Przepraszam za zamieszanie.
eMKa Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 POST EDYTOWANY 2008.04.18 Post przeedytowałem, bo Ľle zrozumiałem Areckiego. Propozycja Arka dotyczy zmiany Roztoki na Wawę w zwi?zku z prognozowanymi opadami. Przepraszam za zamieszanie.
Sympatycy Arecki Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Podobno pogada na sobotę ma być nie najlepsza, ale miejmy nadzieję, że i tym razem wróżbici od prognoz się myl?.
kopajt Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nienajlepsza ? Z tego co widzę to ma prawie nie padać i temp. jest zapowiadana powyżej 6 stopni... tak więc nie ma co narzekać !V Jutro ok. 9:00 wyjeżdżam z Radomia (je?li nie będzie opadów ci?głych) !V
Administrator Artix Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To moze faktycznie plan B nalezy zamienic na plan A czyli grill jak co roku w scooterlandzie. Zupelnie mi to ze lba wylecialo.
Administrator Artix Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jutro zbiórka w Starym Młynie o godzinie 11, potem ruszamy na msze.
kopajt Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja odpadam... od rana w Radomiu cały czas pada...
RobB. Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja odpadam... od rana w Radomiu cały czas pada... Taa, a trza być twardym ewent "sztywnym" Tym bardziej doceniam Tych, ktorzy w tak paskudna pogode dotarli na mszę Szczególne dzięki dla eMKa za zorganizowanie i przeprowadzenie !YES Homilia dała nam na pewno wiele do przemyslenia Dobrze, że odważyłe? się na tę odrobinę ewangelizacji w?ród nas !OK No i te ciekawostki - jak to sie to połaczenie pomiedzy manuałami nazywało, cos tak na ko...... Współczuję, że musieli?cie wracać w taka zimnicę i deszcz, aż mnie ciarki przechodz?! Życzę Wam spokojnego i w miarę suchego powrotu !OK Dzięki również O. Franciszkanom za goscinę i umozliwienie naszego spotkania. Bardzo sie cieszę, że mogłem się z Wami spotkać Szkoda, że pogoda nieco popsuła szyki. Pozdrawiam RobB. Zołza dziekuje WSZYSTKIM, którzy za moim po?rednictwem przekazali Jej pozdrowienia !YES !piwko i też Was pozdrawia
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wielkie podziękowanie dla eMKi za przyjazd do Warszawy, odprawienie mszy, (zostan? w pamięci Twoje słowa, i my?lę, że nie tylko w mojej ). Pogoda co prawda nam nie dopisała ale jako? dali?my radę. Go?ci mieli?my prawie z całej Polski , Gdańsk, Kraków, Wrocław, Toruń, ŁódĽ !YES przepraszam jak nie wszystkie miasta wymieniłem . Miło było Was wszystkich ponownie zobaczyc, i nowe twarze też !piwko A tu kilka fotek: Msza na rozpoczęcie sezonu 2008
Wojtecki Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Fajnie bylo pomimo kiepskiej pogody ale milo bylo was wszystkich zobaczyc teraz ze wzgledow zawodowych kontakt mi sie troche urwie z wami ale jak sie gdzies w oklicy pojawimy to znajdziemy troche czasu na"PP"czyli ploty piwne Pozdrawiam Wojtecki
Sympatycy Arecki Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Dzięki z spotkanie i wspólne symboliczne rozpoczęcie sezonu. EMKa dzięki za dobre słowo i go?cinę u braci franciszkańskiej. Szczególne uznanie dla go?ci którzy przemierzyli sporo kilometrów żeby?my mogli się spotkać w jak największym gronie !piwko . Rob, mam nadzieję że Twoja wróżba, że jakie rozpoczęcie taki i sezon spełni się pod każdym względem z wyj?tkiem pogody !YES .
RobB. Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Dzięki z spotkanie i wspólne symboliczne rozpoczęcie sezonu. EMKa dzięki za dobre słowo i go?cinę u braci franciszkańskiej. Szczególne uznanie dla go?ci którzy przemierzyli sporo kilometrów żeby?my mogli się spotkać w jak największym gronie . Rob, mam nadzieję że Twoja wróżba, że jakie rozpoczęcie taki i sezon spełni się pod każdym względem z wyj?tkiem pogody !YES . Oj no pewnie, tak tylko sobie krakałem !OK górale mówi? że dla nich będzie "pikny długi sezon"- bo bedzie mnóstwo...?niegu No, ale w zimie:P !guns Pozdrawiam RobB.
Rekomendowane odpowiedzi