eMKa Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Pojawiaj? się coraz czę?ciej tematy zwi?zane z Otwarciem 2008/2009. Zatem zgodnie z obietnic? złożon? w tym temacie wracam do zawarto?ci powyższych postów i proponuję spotkanie w który? z czwartków kończ?cych marzec / stanowi?cych kwiecień / rozpoczynaj?cych maj. S?dzę, że rozs?dnie byłoby planować (choć to jeszcze szmat czasu i wiele może się zdarzyć) między 27 marca i 24 kwietnia. Miejsce naszego pierwszego spotkania (przymknięcia sezonu 2007/2008 ) wydaje się być odpowiednie i jeste?my tam mile widzianymi go?ćmi, czego wyraz został nam dany przez nieformalne zaproszenie. Faktem jest, że dla wielu z nas sezon się nie kończy i jest "uchylony" przez 12 m-cy w roku, ale "otwarcie" to dobra okazja do spotkania - zdecydowanie lepsza niż "brak okazji" . Zatem czekam na nie?miało podsuwane terminy zdaj?c sobie sprawę, że nie da rady zadowolić każdego, ale... vox populi - vox dei . Szczegóły ustalimy bliżej wybranej daty.
Pleban Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Już drugi raz dzi? czytasz w moich my?lach. Widzę że obietnicy dotrzymujesz. Mam rozumieć że i ?więcenie maszyn przy okazji będzie. Kurcze, daleko ciut.
dr.big Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Jesli bede mogl, to sie chetnie dostosuje i powdycham troche kadzidla ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2008 Tak wła?nie my?lałem co by nie przypomnieć Jestem za Termin, miejsce Postaram się być obecnym.
Administrator Artix Opublikowano 8 Lutego 2008 Administrator Opublikowano 8 Lutego 2008 Jestem za, w okolicy s? 4 kesze
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2008 Może i ja się wybiorę. "Przes?dny" nie jestem ale spotkania nie ominę.
Klubowicze robson Opublikowano 8 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2008 a w jakiej miejscowo?ci planujecie mszę ? może by tak w okolicy centralnej Polski , co by wszystkim jednakowo blisko było ?
Radio Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Proponuję z duż? doz? nie?miało?ci miejscowo?ci takie jak ....... Słupsk.....Koszalin....Szczecin !V Oczywi?cie wiem że i tak będzie w Wa-wie....ale co...nie można pomarzyć?
Pleban Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Dla eMKi najlepsza lokalizacja to Darłówko, ale ja proponuję Gdynię. Czyż to nie jest miejsce dogodne dla wszystkich?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Lutego 2008 Administrator Opublikowano 9 Lutego 2008 Proszę o info gdzie i kiedy odbędzię się ceremonia a na 99% się stawiam Dzięki eMKa za inicjatywę .
Sympatycy spinka Opublikowano 9 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2008 Jestem za, w okolicy s? 4 kesze A wczorajszy wydobyty???? A wracaj?c do tematu, stawiam się i na kadzidła i na inne takie.....
eMKa Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Szybciuteńko tnę marzenia i pragnienia dotycz?ce lokalizacji: bez zmian, zgodnie z pradawnym zwyczajem, aby nie zmieniać tradycji !V : Warszawa, ko?ciół ?w. Franciszka na Zakroczymskiej (róg Franciszkańskiej) nieopodal PWPW, blisko "Starego Młyna". Dokładna data to jeszcze mglisto?ć, ale w "widełkach" z pierwszego postu (nie mylić z Wielkim Postem ). S?dzę, że wybierzemy jaki? czwartek - dzień Burgmaniaka .
Radio Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zawiodłem się eMKa,oj zawiodłem !V A już my?lałem że powstanie nowa tradycja odno?nie lokalizacji,a co tam....niech jad? do nas Lecz skoro starodawnym oraz pradawnym zwyczajem nic nie zmieniasz to .....
pilot Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Je?li termin będzie ustalony a ja i Smoczyca będziemy mieli czas to chętnie weĽmiemy w tym udział.
Gość Borówka Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam, ja z Irem chętnie się zjawimy na Mszy ?w. rozpoczynaj?cej sezon. Mam tylko mał? propozycję czy nie mógłby to być piatek albo sobota? Pozdrawiamy Aga vel BORówka i Iro
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 9 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2008 Też się podpisuje pod propzocyj? Borówki w sprawie terminu pi?tkowego lub sobotniego...
Gość Kauli Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak termin spasuje to czemu by nie Inicjatywa warta rozważenia. postaram sie Lupaka wyci?gn?ć jak będzie to sobota.
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2008 Koniec tygodnia byłby może rozs?dniejszy, może więcej burgmaniaków mogłoby sie stawić. Godzinę też może udała się dopasować aby zd?żyć przyjechać i wrócić .
eMKa Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Opublikowano 9 Lutego 2008 Jasne - zapamiętuję sugestie. Godziny raczej wieczorowe (w okolicach 18.00).
Ssylwia Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 My też chętnie się zjawimy I mamy mał? pro?bę, żeby jednak to był kwiecień. W Marcu mamy bardzo napiety plan... :-) pozdrawiamy... Sylwia, Przemek i Olaf.
brzoza Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 A może by tak Opactwo w Sulejowie widoki i atmosfera . A i baza gastronomiczna na miejscu.
Klubowicze Karolina Opublikowano 14 Lutego 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2008 Bardzo bym chciała przyjechać. Dajcie szansę przyjezdnym, którzy ucz? się/pracuj? w tygodniu i proszę - zorganizujcie tę ważn? "uroczysto?ć" w sobotę. Kwiecień jak najbardziej, byle nie wtedy, kiedy rozpoczęcie w Częstochowie na Jasnej Górze...
eMKa Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 No to bior?c pod uwagę powyższe posty (kto pierwszy temn lepszy ) zaczyna się wyłaniać termin około 12 kwietnia... Na razie jeszcze wstępnie. A że to nie będzie dzień roboczy to może godzina też bardziej popołudniowa niż wieczorna? Co s?dzicie?
Rekomendowane odpowiedzi