tomekmajesty Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 tylko żeby nie było tego księdza co tak ostatnio gło?no o nim w miediach !scooter
Pleban Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Z tego co wiem, to główny organizator przez poprzedni jak i ten tydzień jest "bezinternetowcem". Je?li się nie mylę został ustalony termin 19 kwietnia wła?nie po to, by można było to poł?czyć z Częstochow?. Czy może to kto? potwierdzić?
eMKa Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 tylko żeby nie było tego księdza co tak ostatnio gło?no o nim w miediach My?lisz o... tym Księdzu ? Nie miałbym nic przeciwko spotkaniu z nim . Choć szkoda, że o nim nie jest "tak gło?no". No cóż, dobre wiadomo?ci zwykle przegrywaj? z tani? sensacj? !yeah. Sorki za OT, starałem się "nie robić z tego zagadnienia" ale babranko w czyim? (kimkolwiek jest) dramacie nie bardzo mi pasuje. Zwłaszcza w takim kontek?cie. Wracam do tematu: po szeroko zakrojonych konsultacjach mamy już miejsce - Warszawa, ko?ciół ?w. Franciszka przy ul. Zakroczymskiej 1 (N52°15'13" E21°0'24") i dzień - sobota 19 kwietnia. Została jeszcze godzina - najprawdopodobniej będzie 14.00 lub 15.00 - szczegóły ustalę z gospodarzami miejsca i podam w najbliższej przyszło?ci. Po Mszy planowany jest wspólny wyjazd na zielon? trawkę, może jaki? ogień i kiełbaska... Co do Częstochowy - najprawdopodobniej będ? chętni do niedzielnej eskapady, ale tego raczej nie "organizujemy". Będ? chętni - pojedziemy.
Mario Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 tylko żeby nie było tego księdza co tak ostatnio gło?no o nim w miediach Sa takze w PL inne gazety niz gazeta wybiórcza !yeah
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2008 eMKa, Mario, nie ma co karmić tego trolla. Wielu już próbowało trolla z "ECHO-UE" "naprostować" ale nic z tego. Wpada tu raz na jaki? czas, "poznaczy teren" debilnymi wstawkami, topi?c swoje frustracje z reala na forum i robi wypad. !yeah A co do Ks. prof. Michała Hellera, to naprawdę niezwykła postać, jednak nie jest zbyt popularne obecnie w?ród dziennikarzyn, zajmowanie się kapłanami katolickimi w sensie pozytywnym. Tani poklask wzbudzaj? tylko niusy negatywne, wałkowane póĽniej tygodniami. Niestety. Wracaj?c jednak do meritum, skłaniałbym się ku jak najwcze?niejszej godzinie Mszy |w. Tak aby?my mogli w miarę "za dnia", spędzić razem trochę czasu na "zielonej trawce"... pzdr
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 Jak najbardziej za ,mam zaprzyjaznionego ksiedza ktory pomyka na 50-tce.w razie potrzeby prosze o kontakt 600 22 85 06.moge to zalatwic w kosciele u ?w,St,kostki na zoliborzu.pozdrawiam OK to była tylko propozycja.nie ma problemu.Mam tylko jeszcze male pytanko.jak mozna zostac pelnoprawnym klubowiczem?
dr.big Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Jak najbardziej za ,mam zaprzyjaznionego ksiedza ktory pomyka na 50-tce.w razie potrzeby prosze o kontakt 600 22 85 06.moge to zalatwic w kosciele u ?w,St,kostki na zoliborzu.pozdrawiam Swietnie . Ale przeczytaj caly temat, bo odprawiajacego msze czyli ksiedza (?) "mamy" od dawna , a miejsce mszy jest tez dawno ustalone .
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2008 Mam tylko jeszcze male pytanko.jak mozna zostac pelnoprawnym klubowiczem? [OT] Tutaj masz zasady: JAK ZOSTAĆ CZŁONKIEM KLUBU BURGMANIA [/OT] pzdr Przepraszam za ten mały OT !YES
Ysabel Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Jestem za terminem 19 kwietnia ! pozdr. Y
voy-ciach Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 W sobotę 19 kwietnia stawię się w wawie na mszy. Co do godziny to skłaniałbym się bardziej ku 12-tej, ale jak będzie wyznaczona inna godzina to się dostosuje.
eMKa Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Miejsce - Warszawa, ko?ciół ?w. Franciszka przy ul. Zakroczymskiej 1 (N52°15'13" E21°0'24") Dzień - sobota 19 kwietnia Godzina - 12.00 I wszystko już jasne. Godzina 12.00 bo planujemy po mszy i po?więceniu spotkanie (grill, ognisko...). Co do Częstochowy - ja najprawdopodobniej będę jechał w niedzielę rano. Je?li s? chętni z Trójmiasta możemy pojechać wspólnie (proponuję temacik w "regionalnych"). Czekam z niecierpliwo?i? na spotkanie z Burgmaniakami. Mam nadzieję, że pogoda nam planów nie pokrzyżuje.
andrea-torun Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 BEDE.Pozdrawiam.Andrea-Torun !w00t
kopajt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Postaram się przybyć. Je?li kto? będzie zmierzał od strony Radomia to mogę się podł?czyć - raĽniej będzie jechać.
Więcek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No i stała się rzecz straszna Otrzymałem telefon i zostałem wezwany na 19.04 w Bieszczady !V , przez osobę w...?, która zamiast zaplanować spotkanie na 12.04 w sprawach nie cierpi?cych zwłoki to wymy?liła sobie 19.04. !OK !V Z przykro?ci? informuję, że na mszy rozpoczynaj?cej sezon będę obecny z Wami tylko duchowo Pozdrawiam Więcek !w00t
Klubowicze Karolina Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jako że nocleg już mam to do zobaczenia w pi?tek! !scooter
pilot Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No i stała się rzecz straszna !tut Otrzymałem telefon i zostałem wezwany na 19.04 w Bieszczady , przez osobę w...?, która zamiast zaplanować spotkanie na 12.04 w sprawach nie cierpi?cych zwłoki to wymy?liła sobie 19.04. !OKK !scooter Z przykro?ci? informuję, że na mszy rozpoczynaj?cej sezon będę obecny z Wami tylko duchowo Pozdrawiam Więcek Takiemu to dobrze w Bieszczady se jedzie a nas zostawia w Wa-wce. To ci dopiero kolega Tłumaszczy się że telefon dostał ,chba w zamian za zostawienie nas.
Więcek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No i stała się rzecz straszna !tut Otrzymałem telefon i zostałem wezwany na 19.04 w Bieszczady , przez osobę w...?, która zamiast zaplanować spotkanie na 12.04 w sprawach nie cierpi?cych zwłoki to wymy?liła sobie 19.04. !OKK !scooter Z przykro?ci? informuję, że na mszy rozpoczynaj?cej sezon będę obecny z Wami tylko duchowo Pozdrawiam Więcek Takiemu to dobrze w Bieszczady se jedzie a nas zostawia w Wa-wce. To ci dopiero kolega Tłumaszczy się że telefon dostał ,chba w zamian za zostawienie nas. Smucę się bardzo Pilocie, że mnie tak oceniasz , ale cóż ja biedny żuczek mogę, bywaj? takie chwile kiedy nie ma się wyj?cia i dostaje się propozycję nie do odrzucenia. Więcek
pilot Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No i stała się rzecz straszna Otrzymałem telefon i zostałem wezwany na 19.04 w Bieszczady !tut , przez osobę w...?, która zamiast zaplanować spotkanie na 12.04 w sprawach nie cierpi?cych zwłoki to wymy?liła sobie 19.04. !OKK !scooter Z przykro?ci? informuję, że na mszy rozpoczynaj?cej sezon będę obecny z Wami tylko duchowo Pozdrawiam Więcek Takiemu to dobrze w Bieszczady se jedzie a nas zostawia w Wa-wce. To ci dopiero kolega Tłumaszczy się że telefon dostał ,chba w zamian za zostawienie nas. Smucę się bardzo Pilocie, że mnie tak oceniasz , ale cóż ja biedny żuczek mogę, bywaj? takie chwile kiedy nie ma się wyj?cia i dostaje się propozycję nie do odrzucenia. Więcek Już widzę ten Twój smutek . Też bym tak chciał Ale Ci tego nie wybacze zamienić nasze spotkanie na telefon.Chodz powiedz jaki model.
Klubowicze Roni Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Już widzę ten Twój smutek !scooter . Też bym tak chciał Ale Ci tego nie wybacze zamienić nasze spotkanie na telefon.Chodz powiedz jaki model. i tutaj pilot zagi?ł na ciebie parol , ciekawe jak się z tego wytłumaczysz ?
Więcek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Już widzę ten Twój smutek !scooter .Też bym tak chciał Ale Ci tego nie wybacze zamienić nasze spotkanie na telefon.Chodz powiedz jaki model. Cnot? jest wybaczanie bliĽniemu błędów i pomyłek:), Ja wybaczam, a Ty i do tego jeszcze za słówka łapie z tym telefonem. Ku sprostowaniu nie chodzi tu o aparat telefoniczny tylko o informację, która została mi przekazane przez telefon. P.S. Jeżeli chodzi o aparaty telefoniczne to najbardziej lubię te, które zostały wyprodukowane od pocz?tku powstania pierwszego telefonu do kończ lat 60 ubiegłego wieku. Mówię tu o telefoni stacjinarnej Więcek
pilot Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Cnot? jest wybaczanie bliĽniemu błędów i pomyłek:), Ja wybaczam, a Ty i do tego jeszcze za słówka łapie z tym telefonem. Ku sprostowaniu nie chodzi tu o aparat telefoniczny tylko o informację, która została mi przekazane przez telefon. P.S. Jeżeli chodzi o aparaty telefoniczne to najbardziej lubię te, które zostały wyprodukowane od pocz?tku powstania pierwszego telefonu do kończ lat 60 ubiegłego wieku. Mówię tu o telefoni stacjinarnej Więcek Ja też Tobie wybaczam i rozumie siły wyższe. Co jak co ale że nie będziesz na naszym spotkaniu. Ale nic się nie martw i tak niedlugo się spotkamy !OKK bo czas płynie szybko.
pilot Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Piszę w imieniu grup z południa. W zwi?zku z dużym zainteresowaniem Msz? w Wa-wie jest pro?ba do Warszawa-zone o znalezienie taniego Hotelu w okolicach Wa-wy. Z tego co wiem nie którzy chc? przyjechac już nawet w pi?tek do Starego Młyna i pozostać aż wyjazdu w niedziele do Częstochowy. Proszę też o szybk? interwencję bo czasu niezbyt dużo a każdy chce zaplanować ten wyjażd. Licze na Warszawa-zone
Mamuśka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pilocie ile osób jest chętnych na przyjazd? Podaj dokładnie ile osób w jaki dzień. Być może co? poradzę. Pozdrawiam Mamu?ka
pilot Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pilocie ile osób jest chętnych na przyjazd? Podaj dokładnie ile osób w jaki dzień. Być może co? poradzę.Pozdrawiam Mamu?ka Warto by było zrobic liste i żeby każdy sam się opowiedział czy przyjeżdza. Z tego co ja wiem sa chętni na przyjazd w pi?tek a wyjazd do Częstochowy w niedziele. Proszę o zgłaszanie na forum swojej chęci przyjazdu celem zalatwienia noclegu dla tych którzy chc? uczestniczyc w Mszy w Warszawie.
Rekomendowane odpowiedzi