GrzechoCnik Opublikowano 10 Maja 2023 Opublikowano 10 Maja 2023 Wybieram te krabony w czerwonych szelkach :) i świńskie nóżki na galaretę! Ślinka pociekła? Powodzenia chłopaki! 1
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2023 Panowie szacunek śledzimy Waszą relacje z Haliną. Po powrocie będziecie mieli co opowiadać. Pozdrawiamy.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 11 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2023 Pięć godzin podróży autobusem z Kuala Lumpur do Singapuru. Dwie kontrole paszportowe, hotel i wyjście do miasta. Takim autokarem jechaliśmy, było trochę problemów przy odjeździe. Ceny paliwa w Malezji. Złotówka mniej więcej 1 do 1 z ringgitem malezyjskim. W mieście zobaczyliśmy pagodę hinduską. I zaskoczenie w środku. Poszliśmy zjeść coś smacznego do Chinatown i dobre było. Jadąc autostradą zauważyłem pod mostami zjazdy dla motocyklistów na wypadek deszczu 2
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmarcinx Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Maja 2023 Okolice Marina Bay 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2023 7 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Złotówka mniej więcej 1 do 1 z ringgitem malezyjskim. W mieście zobaczyliśmy pagodę hinduską. Co za bzdury. To nie jest 1 do 1 🤬 To jest dokładnie 1 do 1,07 🤪 Tak mi się przypomniała Rumunia 🤣
cezzar Opublikowano 12 Maja 2023 Opublikowano 12 Maja 2023 14 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Ceny paliwa w Malezji. Można? Można!
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 12 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2023 16 godzin temu, arturo-bb napisał(a): Co za bzdury. To nie jest 1 do 1 🤬 To jest dokładnie 1 do 1,07 🤪 Tak mi się przypomniała Rumunia 🤣 Jacek ty musisz przypiąć zawsze człowiekowi łatkę , było minęło . Taki jestem i nic i nikt tego nie zmieni, jestem za stary. Mogę czasami trochę odpuścić ale to wraca mimo mojej woli. Masz za to fotkę z Marina bay i może to cię trochę uspokoi.
Tomek 69 Opublikowano 12 Maja 2023 Opublikowano 12 Maja 2023 Kaj ty ciulu jesteś. Się pyta Tuszek My jesteśmy na zlocie Vstromclub w Sycowej Hucie, pozdrowienia od chłopaków Byliśmy w reszłym roku też w Serpelicach Tuszek to ten 3 z prawej
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 12 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2023 Cześć Tuszek , z tobą już nigdy kajakiem nie popłynę cycu.
Krzynio66 Opublikowano 13 Maja 2023 Opublikowano 13 Maja 2023 nocne zdjecia sa wspaniale powodzenia panowie
Klubowicze Ewik Opublikowano 13 Maja 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2023 Andrzeju i Marcinie, było miło powitać Was (chyba jako pierwsi 😅) po tak wspaniałej wyprawie tuż po powrocie 😊👍
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2023 6 godzin temu, Ewik napisał(a): Andrzeju i Marcinie, było miło powitać Was (chyba jako pierwsi 😅) po tak wspaniałej wyprawie tuż po powrocie 😊👍 Spotkanie pełne zaskoczenia, stoimy przy taśmie bagażowej i idzie ktoś znajomy. Była to Ewka i Wrzonio.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Maja 2023 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2023 W dniu 14.05.2023 o 06:42, Krzynio66 napisał(a): powrot do rzeczywistosci Niestety to zawsze po nawet najkrótszej podróży. Po dalszych podróżach, w kraju przychodzi mi smak na ogórki kiszone. W Warszawie żona Marcina odbierała nas z lotniska i wręcza mi paczkę. W środku kanapki na moją dalszą podróż i słoik ogórków kiszonych. Może jeszcze parę zdjęć z Singapuru. 2
Krzynio66 Opublikowano 17 Maja 2023 Opublikowano 17 Maja 2023 do ogoreczkow najlepszy duch puszczy na 60 procent
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmarcinx Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Autor Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Wietnam Reaktywacja Kontynuujemy jazdę po północnym Wietnamie i w tym wątku będziemy relacjonować naszą podróż. W ciągu kolejnych dwóch tygodni planujemy objechać te północne tereny, których nie zwiedziliśmy rok temu. Począwszy od zatoki Ha Long. Postaramy się zamieszczać ładne zdjęcia. Korzystamy z tej samej wypożyczalni motocykli i bierzemy zasadniczo ten sam sprzęt co w zeszłym roku. Nic innego pozornie lepszego nie jest potrzebne. Mały bagaż z zeszłego roku uległ dalszemu zmniejszeniu. Największa zmiana w tym roku, to wzięcie butów wysokich moto. Teraz mogą się przydać bo będziemy w górach, a w zeszłym roku były zupełnie zbędne. Nie biorę także moskitiery i rezygnuje z kilku innych drobnych elementów. Jesteśmy podekscytowani wyjazdem. Powtarzam - Wietnam to genialny cel zwykłego zwiedzania oraz moto turystyki. Ruszamy 11 kwietnia, w czwartek wieczorem. 3
Yazin Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Super, ta część Wietnamu jest naprawdę zachwycająca. Im bardziej w góry i dalej od asfaltu, tym fajniej 👍 Dobrej zabawy.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Jestem niesamowicie podjarany wyjazdem, znowu Wietnam co prawda inny rejon. Pętla Ha Giang to jest sztos w Wietnamie, niesamowite widoki, góry, rzeki i sama trasa. Wcześniej będzie zatoka Ha Long i słynne wapienne skały wystające z morza. Chcę popływać i ponurkować w zatoce, próbuję zabrać sprzęt do snorcelingu ale za duże to, biorę tylko okulary, płetwy może da się gdzieś pożyczyć. Po drodze chcemy zajechać do słynnych wodospadów Ban Gioc przy granicy z Chinami, trasa DT206, niestety trzeba dużo drogi nadłożyć. Może nam się uda to zobaczyć a jak nie to jest powód do powtórnej wyprawy. 1
kordziuk Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Juz Wam zazdroszczę Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 27 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Jestem niesamowicie podjarany wyjazdem, znowu Wietnam co prawda inny rejon. Pętla Ha Giang to jest sztos w Wietnamie, niesamowite widoki, góry, rzeki i sama trasa. Wcześniej będzie zatoka Ha Long i słynne wapienne skały wystające z morza. Chcę popływać i ponurkować w zatoce, próbuję zabrać sprzęt do snorcelingu ale za duże to, biorę tylko okulary, płetwy może da się gdzieś pożyczyć. Andrzej ty jesteś jednak inny.Oczywiscie pozytywnie Wietnam Wientam Ala jeszcze nurkowanie ' tobie to całe życie mało. A nie zapomnij jeszcze o skoku na bandzi.😆 Jesteś nie samowity w tych waszych wyprawach 🫡.Dawaj relacje .My dziś też wyprawa Hutki-Kanki 🤣. I dawaj filmik jak coś na priv jak w zeszłym roku "ty wiesz jaki "Wariat w dziurze" .Udanego wyjazdy i czekamy na relacje
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Super💪 Znowu będzie serial-mega hit na żywo👏👏 Czekam na relację z niecierpliwością i na foty-zwłaszcza te w stroju nurka☝️😉 Andrzej jak widzę wszystkich zaskakuje mimo tego, że sporo się po nim spodziewamy! Szerokich lotów i braku czasu na narzekania✊️
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2024 9 godzin temu, AndrzejMyslowiceS napisał(a): Po drodze chcemy zajechać do słynnych wodospadów Ban Gioc przy granicy z Chinami Czyli Chiny będziecie mieć zaliczone od północy i od południa 👍 Z niecierpliwością czekam na relacje z kolejnej Waszej egzotycznej wyprawy.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2024 50 minut temu, DaniL napisał(a): Czyli Chiny będziecie mieć zaliczone od północy i od południa 👍 Z niecierpliwością czekam na relacje z kolejnej Waszej egzotycznej wyprawy. Jeszcze od zachodniej, jadąc przez Kazachstan i Kirgistan byliśmy blisko granicy z Chinami. Marcin już był w środku ja jeszcze nie.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Pozytywnie zazdraszczam 😉 Wspaniałych widoków i cudnej pogody Czekam na zdjęcia LWG Pozdrawiam 👋
Klubowicze Ewik Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Wspaniałych wrażeń z kolejnej wyprawy Panowie, czekamy na relację 👍😊
Rekomendowane odpowiedzi