Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 21 Kwietnia 2023 10 minut temu, frodka2 napisał(a): Pozdrawiamy z okolicy🙂 👍👍
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Taka stuacja niespodziewana🤪 Chociaż powinienem się już spodziewać, że jak kogoś z burgmani w trasie spotkam to na pewno będą to Nietoperki🦇🦇 W każdym razie już czuć ognisko kibaski z🔥 Do zobaczenia jutro👌 2
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Nazir gdzie Ciebie dzisiaj nie było ?. Fakt pogoda piękna ale ja musiałem kosić trawkę na działce. W oddali tylko było słychać silniki motocyklów. Nic jutro to nadrobię. Do zobaczyska!
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Rafa303 napisał(a): Nazir gdzie Ciebie dzisiaj nie było ?. Fakt pogoda piękna ale ja musiałem kosić trawkę na działce. W oddali tylko było słychać silniki motocyklów. Nic jutro to nadrobię. Do zobaczyska! 😁 Widzę, że ktoś w Albigowej szykuje srebrnego burka☝️😉 Teraz robię objazdówkę: Łańcut/ Zabrama/Kańczuga/Przeworsk Trzeba rozminowań teren😂 Same piękne trasy👍👍👌
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Ja po prysznicu skonany przez działkę
Klubowicze frodka2 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Nazir napisał(a): Taka stuacja niespodziewana🤪 Chociaż powinienem się już spodziewać, że jak kogoś z burgmani w trasie spotkam to na pewno będą to Nietoperki🦇🦇 W każdym razie już czuć ognisko kibaski z🔥 Do zobaczenia jutro👌 Do zobaczenia zaś🤣 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W dniu 21.04.2023 o 21:30, frodka2 napisał(a): Pozdrawiamy z okolicy🙂.... a gdzie to taki "kukuruźnik" wylądował we Frysztaku ? 🤫 No nie kojarzę miejsca. 3 godziny temu, Nazir napisał(a): ,,,,,Widzę, że ktoś w Albigowej szykuje srebrnego burka☝️😉 .... jutro w okolicy jest kilka lokalnych zlotów, tak że nie koniecznie ten "srebrny" będzie u nas. A gdzieś ty to pojechał ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2023 6 minut temu, EndriuBis napisał(a): a gdzie to taki "kukuruźnik" wylądował we Frysztaku ? 🤫 No nie kojarzę miejsca. Bo to w Mielcu jest. Nie kojarzysz, bo nie bywasz. 🙂
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2023 😀 no tak nie do końca. Jedyny dwupłatowiec jaki widuję to właśnie ten w Mielcu, tylko ja go oglądam zawsze z drugiej strony 🙂 tylko nie bardzo mi Mielec pasował do Frysztaka. 🤔 no ale OK. A tak przy okazji. "Śmieciowóz" gotowy 🤣, ale raczej pojedziemy osobno. Do zobaczenia na miejscu.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 22 Kwietnia 2023 26 minut temu, EndriuBis napisał(a): 🤫 jutro w okolicy jest kilka lokalnych zlotów, tak że nie koniecznie ten "srebrny" będzie u nas. A gdzieś ty to pojechał ? A może🤔 Jestem (w sensie nocuję) niedaleko zamku Łańcuckiego😁 prawie derzavi🤣🤣 Właściciel gościńca też ma squta taką kawasaki czista ale mówi, że Cię niezna🤔😁 Jeszcze dopnę zamek nocą☝️🙂 No i całkiem blisko jest Leżajsk👌
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Rzekłbym - Leżajsk, na wyciągnięcie ręki. 👍😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Taa ... szkoda że browar mają zamknąć lada chwila, a "Leżajsk" ma być ważony gdzie indziej 😞 no takie czasy. Żubr przegania żywiec, a Leżajsk będzie produkowany w Warce 😐
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia 2023 No to jadziem Do zobaczenia na miejscu LWGWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Jest już 🔥 i Jest już ciepło😃
Tatko Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Już na miejscu i ogólnie smacznego. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator xmarcinx Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Pozdrowienia ode mnie i Roztomiłego. Czytamy i oglądamy fotki.
Krzynio66 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 ja tez pozdrawiam smacznej kielbaski
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Dzięki za wspaniałe towarzystwo i super spędzony czas
Dzejva Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Miło było Was poznać. Trochę nieswojo się czułem bez nikogo znajomego, ale wszyscy przyjaźnie nastawieni:) Jak wskoczę na większe moto to chętnie w dalsze regiony przyjadę na inne spotkania.
Tatko Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Od jakiegoś czasu już w domku powolnym tepem zresztą jak zwykle, Vince dziękuję za wspólną podróż w te i nazat Wszystkim za miłe przyjęcie i gościnę i do zobaczyska.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia 2023 I ja już w domu, Dziękuje za towarzystwo 👏 Dziękuje za gościnę 👏 I do następnego 😁 Pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Ognisko zgaszone, śmieci posegregowane, jakoś tak pusto się zrobiło . Dzięki wszystkim obecnym za spotkanie. Do zobaczenia gdzieś..... 🙂
Rekomendowane odpowiedzi