Saper Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 Witom Wos bardzo, "kurcza" serdecznie 🙂. Sezon powoli trzeba zaczynać, więc pora na spotkanie przy ognisku w m.Czajkowa. Zapraszamy serdecznie wszystkich chętnych, na ognisko które odbędzie się w dniu 23.04.2023r. godzina 12.00, (bo rano trzeba pospać, wszak to niedziela),w miejscu zatrzymania Czajkowa, czyli TUTAJ, klik. Współrzędne GPS: 50° 22´ 26˝ N, 21° 33´ 19˝ E. Miejsce dla Wielu już znane , a dla Tych, którym jest nieznane - to trzeba poznać , żeby nadrobić zaległości. Pismo o wyrażenie zgody do Nadleśnictwa Mielec już poszło, jak tylko dostanę odpowiedź, nie omieszkam powiadomić. Dla jasności - na ognisko każdy przywozi co lubi i co zamierza upiec, że o konsumpcji nie wspomnę. Wszelkie informacje będę zamieszczał w tym poście, żeby nie trzeba było ich szukać po całym temacie. Z moich wyliczeń wynika, że będzie to już piąte ognisko na podkarpackiej ziemi (jeżeli jestem w błędzie, to proszę o sprostowanie), więc Kolega @Robbi przygotował na tą okoliczność .... okolicznościową koszulkę, w której posiadanie będzie można wejść drogą kupna. Koszulka ładna, w zielonym kolorze, bo zielony uspokaja - podobno 😉. Zamówienia można składać w tym wątku, koszt koszulki to 50zł. Wpłaty proszę dokonywać na konto: Robert Proskura 50 1020 5558 1111 1694 3530 0050 w tytule przelewu proszę wpisywać nick i rozmiar koszulki na wpłaty czekamy do dnia 06.04.2023r. wtedy zamykamy listę i koszulki idą do wykonania. Rozmiary koszulek od S do XXXL, rozmiarówka standardowa europejska. Koszulki zamówili: Robbi - XL - zapłacone - 2 szt. Nazir - XL - zapłacone Bienias - XL - zapłacone Renia - M - zapłacone Saper - XXL - zapłacone - 2 szt. Frodka - S - zapłacone Nietoperz - XL - zapłacone ziga - XXXL - zapłacone Edit. Mamy zgodę Nadleśnictwa Mielec na ognisko w dniu 23.04.2023r. 4
Nazir Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 😃 Raz, dwa, trzy ..zamawiam koszulkę sztuk jeden z odbiorem własnym na🥓🔥 Pytanie tylko o rozmiarówkę: czy taka azjatycka, europejska czy już może amerykancka?
Dzejva Opublikowano 22 Marca 2023 Opublikowano 22 Marca 2023 Będę jechał z Połańca, jeśli Świętokrzyskie się wybiera to mogę poczekać przed mostem i dołączę:)
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Marca 2023 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2023 7 godzin temu, Dzejva napisał(a): Świętokrzyskie Jedziemy, ale jak i o której tego nie wiem.
Saper Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Opublikowano 23 Marca 2023 15 godzin temu, Nazir napisał(a): (...) Pytanie tylko o rozmiarówkę: czy taka azjatycka, europejska czy już może amerykancka? Rozmiarówka standardowa "ewropejska". Jaki rozmiar wpisać?
Nazir Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Godzinę temu, Saper napisał(a): Rozmiarówka standardowa "ewropejska". Jaki rozmiar wpisać? Bardzo uprzejmie proszę szanownego kolegę Sapera o zapisanie rozmiaru ewropejskiego: XL ( bo nadal mam nadzieję na to dodatkowe eL🤭😁)
Klubowicze nietoperz Opublikowano 23 Marca 2023 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2023 Mamy zamiar "kurcza" przyjechać Frodka koszulka jesli jest damska to M a jeśli nie ma to męska S Nietoperz koszulka męska XL Kasa poszła .
Nazir Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 Godzinę temu, Robbi napisał(a): Saper, Nazir, kasa wpłynęła Dziękuję 🛵👍 To ja dziękuję 😃👍
Dzejva Opublikowano 24 Marca 2023 Opublikowano 24 Marca 2023 Trzeba opuścić teren do konkretnej godziny czy można sobie zostać do rana w namiocie/hamaku?
Saper Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Opublikowano 25 Marca 2023 Nasza impreza trwa maksymalnie do godziny 17.00 (w prośbie o pozwolenie na ognisko, godziną zakończenia jest 17.00), jednak jest to teren ogólnie dostępny, co będzie się działo poza tymi godzinami, nie jest już w gestii Organizatorów ogniska pod egidą Burgmanii. My odpowiadamy za to, co będzie się tam działo w wyznaczonych godzinach. Jak do namiociku/hamaka (poza naszymi godzinami) i działań "pozaogniskowych", podejdą służby leśne (jest to teren Nadleśnictwa Mielec), nie wiem. Wiem, że kiedyś Lasy Państwowe prowadziły program "zanocuj w lesie" i były wyznaczone do tego celu rejony. Moim zdaniem najlepiej będzie, jak zadzwonisz do Nadleśnictwa Mielec i zapytasz u źródła. 1
Saper Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Opublikowano 27 Marca 2023 Mamy zgodę Nadleśnictwa na ognisko. Teraz można się martwić o pogodę. 2
Klubowicze ziga Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Poproszę - koszulka męska XXXL
Saper Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Ziga - koszulka dopisana. Ode mnie poszedł przelew na drugą sztukę. Jutro zamykamy listę!
Nazir Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 🤔Jak Saper będzie w dwóch koszulkach to znaczy: coś wie o pogodzie🥴 PS Dla mnie liczy się tylko info☝️ W sensie, czy jechać w pałatce i zabrać termos z ciepłą grochówką, czy starczą tylko dwie koszulki😉
Saper Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Oj tam, oj tam. Pogoda jest zawsze - czasami tylko do doopy, jak mawia stare porzekadło. Będzie dobrze. I tej wersji się trzymam.👍
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Nazir napisał(a): zabrać termos z ciepłą grochówką ? ZABRAĆ !!!!!! 😛
Saper Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Wizja lokalna zaliczona, jest jeszcze cicho i spokojnie, ale niedługo to się zmieni. Drewno i kibelek dogadane, na tą chwilę prognoza pogody jest obiecująca. Teraz pozostaje tylko czekać. 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Czekam , czekam , czekam z niecierpliwością 😍
Nazir Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 A i ja również czekam na Wasze zacne🔥tak jak Artur na szutry😁( na te 🔥oczy🍒😜)
Rafa303 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W dniu 13.04.2023 o 20:22, arturo-bb napisał(a): Czekam , czekam , czekam z niecierpliwością 😍 Pytanie jaką trasą będziecie pomykać. Bo jak u mnie nie będzie chętnych to się przykleję do Was !?
Rekomendowane odpowiedzi