pablos Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dobra chyba koniec tej suki .... wyci?gnełem dzi? po raz pierwszy w tym roku srebrnego Kwanga Yanga Motora !happybth , nawinełem już co? chyba koło 4 km pozostanie jeszcze powrót do domciu i zamknę szafę wynikiem ODO: ok 7km !happybth . Ale dzi? naprawdę w Wawie mocno sprzyjaj?ca pogoda choć jak rano ruszałem z parkingu to kółko tylnie kilka razy zerwało kontakt z kostk?. Miło?nicy zjazdów na błazerii .... to już jest koniec po zimę lećcie do Alp bo w Polsce kończymy z Ni? definitywnie. Pozdrawiam i do zobaczenia na warszawskich ulicach. PS. Worlan i Emiksik oraz Orzech Wy zapewne też dzisiaj ?migacie na !happybth .
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2008 PS.Worlan i Emiksik oraz Orzech Wy zapewne też dzisiaj ?migacie na scooter.gif . Ja to dzisiaj niewiele, tylko 20 km. Mój sezon trwa cały czas, miałem tylko przerwę jak załatwiłem gardziołko na MP3 bo szyba była za niska i mnie przewiało !happybth na 3 tygodnie.
Administrator Artix Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2008 A ja wam powiem ze mi sie nie chce odgruzowywac garazu dla 2 dni jazdy i potem znowy godzina ustawiania na kolejne 3 dni. Rozleniwilem sie ale musi byc na plusie i w nocy i w dzien, bo szkoda mi oddpukac z rana lodu zlapac pod kolo. Jak juz wystawie skutery to na dobre i nie po to zeby znowu je ustawiac w garazu do zimowania.
Gość Dragon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Spokojnie, spokojnie... Strasz? w mediach, że zima dopiero będzie... W pierwszej połowie lutego ma się zrobić zimowo...
Klubowicze robson Opublikowano 30 Stycznia 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jeżdżę sobie kilka razy w tygodniu , tak dla relaksu na krótkich odcinkach 20 - 40km !happybth W domu zwariować można , ale dobre chociaż krótkie przejażdżki ... a ta bura s... niech się już skończy , albo zacznie !happybth
Glub Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 .... na krótkich odcinkach 20 - 40km !happybth to brzmi jak: "atakujemy małymi grupkami po 2 3 miliony..." chwilowo nici z jazdy- odgruzowanie garażu Artixa to piku? z tym co musiałbym zrobić z magazynem teatralnym by się dostać do Pepera... "tajemniczy ogród" "sztukmistrz..." mocno zawadzaj? !happybth
Więcek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Spokojnie, spokojnie... Strasz? w mediach, że zima dopiero będzie... W pierwszej połowie lutego ma się zrobić zimowo... Dzisiaj w TVN 24 mówili, że długoterminowa prognoza pogody nie przewiduje zimy na ?rodkow? Europę w tym roku. W ogrodach botanicznych zakwitły kwiaty zwiastuj?ce wiosnę, a nawet czaple szare zaczęły okres lęgowy ( oprócz Zakopanego ) !happybth !happybth Powiedzieli, że zima się przeniosła do Chin i Izraela ? !tut Pozdrawiam Więcek P.S. Warszawa miała dzisiaj o 14.00 około +7,5 C
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2008 Spokojnie, spokojnie... Strasz? w mediach, że zima dopiero będzie... W pierwszej połowie lutego ma się zrobić zimowo... Dzisiaj w TVN 24 mówili, że długoterminowa prognoza pogody nie przewiduje zimy na ?rodkow? Europę w tym roku. W ogrodach botanicznych zakwitły kwiaty zwiastuj?ce wiosnę, a nawet czaple szare zaczęły okres lęgowy ( oprócz Zakopanego ) !happybth !happybth Powiedzieli, że zima się przeniosła do Chin i Izraela ? !tut Pozdrawiam Więcek P.S. Warszawa miała dzisiaj o 14.00 około +7,5 C Oj, Więcek, nie znasz Dragona albo deszcz przepowiada kiedy nie trzeba, albo z wiosny na siłę chce zrobić zimę My się zimy nie boimy, do Lublina bur? sukę przepędzimy
Gość Dragon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Oj, Więcek, nie znasz Dragona albo deszcz przepowiada kiedy nie trzeba, albo z wiosny na siłę chce zrobić zimę My się zimy nie boimy, do Lublina bur? sukę przepędzimy Worlan. My to sobie pogadamy przed jakim? zlotem... Wtedy to ja Ci tak? pogodę zamówię, że fiu fiu... !happybth No ja wszystko rozumiem ale tak zadzierać z "szamanem"...????? !happybth Jak narazie to moje przepowiednie maj? duż? sprawdzalno?ć... !tut
pablos Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Worlan. My to sobie pogadamy przed jakim? zlotem... Wtedy to ja Ci tak? pogodę zamówię, że fiu fiu... No ja wszystko rozumiem ale tak zadzierać z "szamanem"...????? Jak narazie to moje przepowiednie maj? duż? sprawdzalno?ć... Nie strasz nie strasz Dragonku, bo Grzesio mocno zaprawiony jest w dyskusjach i tak łatwo Jego nie przekabacisz . I nie "szaman" - tylko "kracz?cy smok !OK " - bo szamani to potrafili wymodlić dobr? pogodę a ty na siłę chcesz żeby się nie udało ....
szaman Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 No i zawsze na mnie !sciana Co ja biedny teraz zrobiłem !placz1
Gość Dragon Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 No i zawsze na mnie !sciana Co ja biedny teraz zrobiłem !placz1 O kurcze... ZONK!!
Pleban Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 My się zimy nie boimy,do Lublina bur? sukę przepędzimy !placz1 Co? w tym jest. Byłem w Lublinie dwa dni temu i padały tam z nieba ?niegi. Niewiele ich było, ale kilka mnie w głowę walnęło !sciana
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2008 Nosiło mnie dzisiaj i nie wytrzymałem. Pogoda jak drut. Wyci?gn?łem T-maxa i 3 godzinki pojeĽdziłem. Miałem okazję przetestować nabyt? w dniu wczorajszym na targach now? kurtkę. Było SUPER. Radyjko grało w nowo założonym zestawie słuchawkowym, aż miło . Sezon uważam za rozpoczęty . Jeszcze tylko mała akcja serwisowa i będziemy z tmaxiem gotowi na połykanie km.
Mr.T Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Dzisiaj rozpocz?łem kolejny sezon Polatałem z Pavulonem trochę po mie?cie i było super. Tylko trzeba bardziej uważać bo kierowcy jeszcze nie s? przyzwyczajeni od jedno?ladów na drogach.
Gość Webik Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 W sumie to my nie zakończyli?my sezonu tylko prawie co weekend gdzie? sie ruszamy dzi? koło 100 km nawinięte po mie?cie i mały wypad nad skuty lodem Zalew Zegrzyński trochę 2oo po drodze było :)je?li w przyszłym tygodniu pogoda będzie podobna pewnie tez pojedziemy może nieco dalej np Pułtusk jest gdzie pospacerować po pięknym parku i trasa przyjemna a oprócz tego dobra pizzeria Jak ktos ma ochote sie dołaczyc zapraszamy pw lub gg
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2008 Webik, czemu nie? Jak tylko pogoda dopisze.
Sympatycy Arecki Opublikowano 3 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2008 je?li w przyszłym tygodniu pogoda będzie podobna pewnie tez pojedziemy może nieco dalej np Pułtusk jest gdzie pospacerować po pięknym parku i trasa przyjemna a oprócz tego dobra pizzeria Jak ktos ma ochote sie dołaczyc zapraszamy pw lub gg Wstępnie też się piszę, mógł bym doł?czyć po drodze. Jeżeli chodzi o rozpoczęcie sezonu to stało się to już wczoraj, przy okazji wyjazdu na Targi. O tym że wybór pojazdu był słuszny przekonałem się już kilkaset metrów przed halami targowymi bo i dojechać się dało i z miejscem do zaparkowania nie było problemu .
MISIEK Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Pogoda dzisiaj była przepiękna. ...więc odpaliłem po trzymiesięcznym postoju mojego Xcitinga. Ech, jak miło posłuchać pomruku dużego singla po takiej przerwie. "Wybzykn?łem" sobie w miasto i zrobiłem jakie? 40 km, ...fajnie... Słoneczko cieplutko przygrzewało ... , warto było to wykorzystać na... Hmm, tak my?lę, że je?li słoneczko będzie dopisywać można sobie już zaliczać jakies krótkie wycieczki.
Gość Kauli Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja z bratem Lupakiem zrobili?my sobie mały trip najpierw zamek w Chudowie a potem zamek w Będzinie. Całkiem ładnie i przyjemnie (przynajmniej dla mnie posiadacza wysokiej szyby z osłonami na łapy - brat trochę marudził na zimne r?czki ). zdj?tka: http://picasaweb.google.com/K4ulii/WypadzikLuty Pozdrawiam Kauli
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2008 Fajne foty, jak zawsze zreszt?
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Lutego 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja dzisiaj przyjechałem sobie do pracy na Pogoda piękna, rano co prawda było tylko +2, ale po południu ma być podobno +10. Ogólnie, chyba sezon czas zacz?ć Wczoraj byłem ok. 14 w porcie Pilawa nad Zegrzem i akurat wyjeżdżał stamt?d srebrny AN400 chyba K3. Czy to był kto? z nas ? Nalepki klubowej nie miał. pzdr
miszczu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 W Krakowie również wiosna i oczywi?cie nie odmówiłem sobie przyjemno?ci wybrania się do roboty swoj? pszczółk?. Z rana temp. ?rednio przyjemna ok. 0 ale po południu ma być całkiem wesoło.
Gość Dragon Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie wiem czy wiecie komu zawdzięczacie brak zimy w tym roku? T? osob? jest... (S M) A R T I X !!!!!! - który kupił do smarka cztery funkiel nówki oponki... I na Ci to było???
Rekomendowane odpowiedzi