Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kymco Myroad 700... Nowość 2008> Start sprzedaży w EU 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Nie 14 tylko 15.

Niemcy twierdzą, że 14 a Tajwan, że 15...

Pierwsze nieścisłości :lol:

Ciekawa jest jeszcze masa whist

Opublikowano

Pewnie zbiornik ma 14, ale jak zalejesz do pełna, pohuśtasz i zapełnisz wszystkie zakamarki, oraz pokusisz się menisk wypukły to będzie 15 :lol:

Opublikowano

W ostatnim "teście- opisie" mówią coś o 15,2 litra...

Cena zależna od kursu, na dzień dzisiejszy w Niemczech to ok. 37150 PLN (8500 euro)

Więcej tu: KLIK

292 kg !w00t

Opublikowano

Z tego co tam wyczytałem to gabaryty przytłaczają. No i system twardości zawieszenia jest dosyć dobry. Tak się zastanawiam nad pozycją...ale jak sobie przypominam to na Burku też jeźdzę miej więcej w takiej pozycji, palcami lekko w zgięciu. Myślę że większość z nas tak śmiga. Aczkolwiek zawsze można spacerówki zamontować. ;)

Opublikowano

Waga !w00t , no i jednak będzie rozwiazanie stacyjki z kluczykiem, a nie mydlenie oczu z bezkluczową stacyjką ;) .

Ciekawy jestem ceny w PL, a później kształtowania się utraty wartości...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Więcej tu: KLIK

Nie wiem, czy zauważyliście, ale kierownik/-czka ma na kasku naklejkę czasopisma Motocykl - czyżby wkrótce jakiś obszerniejszy test miał się tam pojawić? :)

Opublikowano

witam:) jest juz w Polsce:) cena 33 tys.zl:)... http://otomoto.pl/kymco-inny-myroad-700i-nowosc-nowosc-M3007259.html

Allegro nie jest akurat wykładnią, o ile dobrze pamiętam, już jakieś 2- 3 lata temu można było znaleźć tam oferty MyRoada. I nie były to oferty modeli dummy :) .

Czy jest on na stronie Kymco?

Woody, bardzo trafne spostrzeżenie !OKK .

• Administrator
Opublikowano

Aha, jest już oficjalnie podana cena tego skutera na rynku włoskim: 8065 eur z VAT.

Dostępna jest też opcja dopłaty za gwarancję na 3 lata... można więc domniemać, że w 2015 roku będziemy mieli prawdziwy wysyp MyRoad'ów z importu prywatnego :)

Włoskie Kymco już go oferuje za 8k ojro

http://www.kymco.it/prodotti/scooter/oltre125/_MRD+700

Pisało się już 3 miechy temu :P

Opublikowano

witam:) jest juz w Polsce:) cena 33 tys.zl:)... http://otomoto.pl/ky...c-M3007259.html

Spoko, spoko. W ogłoszeniu wyraźnie piszą, że dostępność "czerwiec - lipiec". Czyli wcale nie JUŻ. Już, to Oni kasę chcą dostać... Ewentualnie JUŻ jest cena w Polsce. Ale nie skuter.

Opublikowano

witam:)ooo:) ale moze jednak:) pozdrawiam:)

Opublikowano

Z tego co wiem to w pierwszej dostawie Motorlandowej (okolice kwietnia) nie będzie ani sztuki Myroad700. Prawdopodobnie w drugiej dostawie (lipiec) się pojawi.

Amicar na Otomoto go wystawia, bo mają potwierdzenie od Motorlandu co do dostępności w tym roku (to, co powyżej napisałem) :)

Opublikowano

Ta cena to bzdura.

NC700X z C-ABS i w automacie oraz ze schowkiem jak w Manie kosztuje tyle samo.

Jedyna różnica - nie ma świateł LED. Za to ma 17" i C-ABS, oraz baaardzo niskie spalanie.

Przy tej cenie nie wróżę Myroad'owi szczęścia w PL.

Opublikowano

Ta cena to bzdura.

NC700X z C-ABS i w automacie oraz ze schowkiem jak w Manie kosztuje tyle samo.

Jedyna różnica - nie ma świateł LED. Za to ma 17" i C-ABS, oraz baaardzo niskie spalanie.

Przy tej cenie nie wróżę Myroad'owi szczęścia w PL.

To co dopiero taki T-Max czy burek 650! Jeszcze ze 30% trzeba dołożyć, a regulacji zawieszeń nie mają i kilku innych, drogich bajerów... Alessandro zawsze możesz na NC się przesiąść :rolleyes:

Nie ma co porównywać skuterów do motocykli (zwłaszcza cenowo). To dwie różne klasy pojazdów. Czy słusznie skutery są droższe? Tego nie wiem, ale swoje zdanie mam ;)

Generalnie jak widać - skutery wszędzie mają ciężko. Zwłaszcza w PL (piszę o maxi, nie motorowerach).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona zawiera konia trojańskiego(tak pisze mój legalny Kaspersky)! Co za szit!

Opublikowano

Strona zawiera konia trojańskiego(tak pisze mój legalny Kaspersky)! Co za szit!

mój Norton 360 też ostrzega i blokuje na tej stronie jakieś świństwo whist

Opublikowano

Ja mam Comodo Internet Security i nie widzi nic whist

Przepraszam jeśli komuś coś zaszkodziło. To po prostu link do oferty maxiskuterów na oficjalnej stronie Kymco Polska, gdzie jest już My Road700

Opublikowano

Ja mam Comodo Internet Security i nie widzi nic whist

Przepraszam jeśli komuś coś zaszkodziło. To po prostu link do oferty maxiskuterów na oficjalnej stronie Kymco Polska, gdzie jest już My Road700

przecież to nie twoja wina że strona "oficjalnego" dystrybutora jest zasyfiona... często się to zdarza. Ostatnio nawet chyba mi na Onet albo WP coś takiego wyskoczyło whist

Opublikowano
na oficjalnej stronie Kymco Polska, gdzie jest już My Road700

Jak sie kliknie, zeby zobaczyc wlasciwosci, zdjecia - jeszcze nie kieruje do poprawnej strony.

Tylko nazwa, zdjecie i cena sa w tej chwili.

Opublikowano

Oby info na stronie nie rodziło się w takim tempie jak skuter. Ale to jest chyba pierwszy konkretny sygnał, że ten sprzęt będzie wreszcie w sprzedaży.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ma ktoś jakieś nowe informacje na temat MyRoad? Jakaś cisza o nim nawet na YouTube żadnych nowych filmów. A wogule je sprzedają? Coś z tymi nowymi maxi to jak krew z nosa....P.S. na stronie Kymco.pl nadal jest jakiś trojan może trzeba ich powiadomić..no chyba że to Acta HI,HI :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Waga imponująca;połowa "małego" Fiata.