Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Października 2011 Autor Administrator Opublikowano 19 Października 2011 Nie 14 tylko 15. Niemcy twierdzą, że 14 a Tajwan, że 15... Pierwsze nieścisłości Ciekawa jest jeszcze masa
T-Rex Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Pewnie zbiornik ma 14, ale jak zalejesz do pełna, pohuśtasz i zapełnisz wszystkie zakamarki, oraz pokusisz się menisk wypukły to będzie 15
dr.big Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 W ostatnim "teście- opisie" mówią coś o 15,2 litra... Cena zależna od kursu, na dzień dzisiejszy w Niemczech to ok. 37150 PLN (8500 euro) Więcej tu: KLIK 292 kg !w00t
Szymek Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Z tego co tam wyczytałem to gabaryty przytłaczają. No i system twardości zawieszenia jest dosyć dobry. Tak się zastanawiam nad pozycją...ale jak sobie przypominam to na Burku też jeźdzę miej więcej w takiej pozycji, palcami lekko w zgięciu. Myślę że większość z nas tak śmiga. Aczkolwiek zawsze można spacerówki zamontować.
dr.big Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Waga !w00t , no i jednak będzie rozwiazanie stacyjki z kluczykiem, a nie mydlenie oczu z bezkluczową stacyjką . Ciekawy jestem ceny w PL, a później kształtowania się utraty wartości...
KOT66 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 witam:) jest juz w Polsce:) cena 33 tys.zl:)... http://otomoto.pl/kymco-inny-myroad-700i-nowosc-nowosc-M3007259.html
Woody Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Więcej tu: KLIK Nie wiem, czy zauważyliście, ale kierownik/-czka ma na kasku naklejkę czasopisma Motocykl - czyżby wkrótce jakiś obszerniejszy test miał się tam pojawić?
dr.big Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 witam:) jest juz w Polsce:) cena 33 tys.zl:)... http://otomoto.pl/kymco-inny-myroad-700i-nowosc-nowosc-M3007259.html Allegro nie jest akurat wykładnią, o ile dobrze pamiętam, już jakieś 2- 3 lata temu można było znaleźć tam oferty MyRoada. I nie były to oferty modeli dummy . Czy jest on na stronie Kymco? Woody, bardzo trafne spostrzeżenie !OKK .
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Włoskie Kymco już go oferuje za 8k ojro http://www.kymco.it/prodotti/scooter/oltre125/_MRD+700
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Administrator Opublikowano 9 Stycznia 2012 Aha, jest już oficjalnie podana cena tego skutera na rynku włoskim: 8065 eur z VAT. Dostępna jest też opcja dopłaty za gwarancję na 3 lata... można więc domniemać, że w 2015 roku będziemy mieli prawdziwy wysyp MyRoad'ów z importu prywatnego Włoskie Kymco już go oferuje za 8k ojro http://www.kymco.it/prodotti/scooter/oltre125/_MRD+700 Pisało się już 3 miechy temu
kmodzele Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 witam:) jest juz w Polsce:) cena 33 tys.zl:)... http://otomoto.pl/ky...c-M3007259.html Spoko, spoko. W ogłoszeniu wyraźnie piszą, że dostępność "czerwiec - lipiec". Czyli wcale nie JUŻ. Już, to Oni kasę chcą dostać... Ewentualnie JUŻ jest cena w Polsce. Ale nie skuter.
KOT66 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 witam:)ooo:) ale moze jednak:) pozdrawiam:)
misioooo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Z tego co wiem to w pierwszej dostawie Motorlandowej (okolice kwietnia) nie będzie ani sztuki Myroad700. Prawdopodobnie w drugiej dostawie (lipiec) się pojawi. Amicar na Otomoto go wystawia, bo mają potwierdzenie od Motorlandu co do dostępności w tym roku (to, co powyżej napisałem)
alessandro Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ta cena to bzdura. NC700X z C-ABS i w automacie oraz ze schowkiem jak w Manie kosztuje tyle samo. Jedyna różnica - nie ma świateł LED. Za to ma 17" i C-ABS, oraz baaardzo niskie spalanie. Przy tej cenie nie wróżę Myroad'owi szczęścia w PL.
misioooo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ta cena to bzdura. NC700X z C-ABS i w automacie oraz ze schowkiem jak w Manie kosztuje tyle samo. Jedyna różnica - nie ma świateł LED. Za to ma 17" i C-ABS, oraz baaardzo niskie spalanie. Przy tej cenie nie wróżę Myroad'owi szczęścia w PL. To co dopiero taki T-Max czy burek 650! Jeszcze ze 30% trzeba dołożyć, a regulacji zawieszeń nie mają i kilku innych, drogich bajerów... Alessandro zawsze możesz na NC się przesiąść Nie ma co porównywać skuterów do motocykli (zwłaszcza cenowo). To dwie różne klasy pojazdów. Czy słusznie skutery są droższe? Tego nie wiem, ale swoje zdanie mam Generalnie jak widać - skutery wszędzie mają ciężko. Zwłaszcza w PL (piszę o maxi, nie motorowerach).
kmodzele Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 32900zł http://kymco.pl/?page_id=6 Strona zawiera konia trojańskiego(tak pisze mój legalny Kaspersky)! Co za szit!
Marynarz Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Strona zawiera konia trojańskiego(tak pisze mój legalny Kaspersky)! Co za szit! mój Norton 360 też ostrzega i blokuje na tej stronie jakieś świństwo
Coval Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja mam Comodo Internet Security i nie widzi nic Przepraszam jeśli komuś coś zaszkodziło. To po prostu link do oferty maxiskuterów na oficjalnej stronie Kymco Polska, gdzie jest już My Road700
Marynarz Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja mam Comodo Internet Security i nie widzi nic Przepraszam jeśli komuś coś zaszkodziło. To po prostu link do oferty maxiskuterów na oficjalnej stronie Kymco Polska, gdzie jest już My Road700 przecież to nie twoja wina że strona "oficjalnego" dystrybutora jest zasyfiona... często się to zdarza. Ostatnio nawet chyba mi na Onet albo WP coś takiego wyskoczyło
Jerry_R Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 na oficjalnej stronie Kymco Polska, gdzie jest już My Road700 Jak sie kliknie, zeby zobaczyc wlasciwosci, zdjecia - jeszcze nie kieruje do poprawnej strony. Tylko nazwa, zdjecie i cena sa w tej chwili.
Coval Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Oby info na stronie nie rodziło się w takim tempie jak skuter. Ale to jest chyba pierwszy konkretny sygnał, że ten sprzęt będzie wreszcie w sprzedaży.
Szymek Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 A ma ktoś jakieś nowe informacje na temat MyRoad? Jakaś cisza o nim nawet na YouTube żadnych nowych filmów. A wogule je sprzedają? Coś z tymi nowymi maxi to jak krew z nosa....P.S. na stronie Kymco.pl nadal jest jakiś trojan może trzeba ich powiadomić..no chyba że to Acta HI,HI
dr.big Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 W Niemczech już jest do kupienia (8499 euro), tu filmik z oględzin dostępny na stronie HGFu: http://www.youtube.com/watch?v=Ut6fF48MY2Y&feature=player_embedded#!
Rekomendowane odpowiedzi