Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm... ku niezadowoleniu wielu osób :) będę i ja... niestety sam...

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

40

• Krzyżówka

16

• Mamuśka

10

• dr.big

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hm... ku niezadowoleniu wielu osób :) będę i ja... niestety sam...

Trudno co zrobic :) czyli nie przyjade albo ja albo on....

pozdr

majon

Opublikowano
hm... ku niezadowoleniu wielu osób :)  będę i ja... niestety sam...

Trudno co zrobic !kiss czyli nie przyjade albo ja albo on....

pozdr

majon

Hurraaaaaa!!!!!

Mówiłem, że się uda !TAZ !V !OKK !w00t :):P

...czy dasz radę jechać cały czas w systemie zero-jedynkowym tak jak na 50-tce???? i czy twoja druga połowa ma na tyle dużo odwagi...... pokonanie 400-450 km my?lę że zajmie Mariuszowi i reszcie wyjadaczy jakie? max 3-3,5 h wraz  posiłkiem bez względu na warunki pogodowe  :) ...

Pablos... przestań proszę... 450 km w 3,5h... !kiss ????? Z posiłkami???? !piwko

W takim czasie to można jeszcze:

1. Stan?ć dwa razy na fajkę.... !yawn

2. Zrobić raz kupę... !w00t

3. Stan?ć raz na siku... :)

4. Zatrzymać się na szybk? kawę na stacji paliw... :)

5. Wymienić koło przednie w AN 650... :D

6. I wiele jeszcze innych... !TAZ !piwko :)

Albo jazda albo spacer... :) jak kto woli...

Edit:

O cholera... OT... Artix... nie bij... wytłumacz...

Opublikowano
Gosia napisano 31-08-2007, 20:30 

My też się wybieramy w Bieszczady - pojawimy się raczej na pewno, Artur wy?le stosowne pismo i przelew pozdrawiam gosia 

Nie no jak protestuje - ta pani klepie po klawiaturze żeby nabić sobie licznik postów. :D

A tak poważnie to skoro już Gosia pisze na forum to znaczy że w Bieszczady trzeba jechać. Pilocie potwierdzamy 100% obecno?ć od czwartkowej nocy - przybędziemy na skuterze. Dzisiaj poleci kaska.

Do zobaczenia więc już za niecałe 2 tygodnie!

Mamu?ka

Opublikowano

Przepraszam organizatora ale niestety z przyczyn wyższych i niezależnych ode mnie, mimo wcze?niejszych zawiadomień niestety nie będę mógł się stawić na zlot. Jest mi z tego powodu niezmiernie przykro, że was nie spotkam no ale cóż...

Pozdrawiam Kauli

Opublikowano

Witam!! !zorro Dawno mnie tu nie było, no cóż brak neta i czasu !w00t Mam takie skromne pytanko a raczej pro?bę, czy który? z uczestników zlotu w Bieszczadach wybiera się na niego w pi?tek tj. 14.09 i przejeżdża przez Kraków i mógłby mnie wzi?ć !guns podobno fajny ze mnie "plecaczek" !sciana Będę wdzięczna, bardzo je?li kto?, będzie chętny mnie zgarn?ć. Niestety nie mogę się zabrać z rodzink?, bo praca mnie ogranicza i sesja poprawkowa( zdarza się to najlepszym ;) )

Opublikowano

Wła?nie wróciłem z Bieszczad i brdzo żałuje że byłem tam sam i musiałem wracać.

Udało mi się ustalić pare szczegółów co do zlotu. Pogado dopisała więc można było ogl?dn?ć miejsca ewentualnych atrakcji. Program calego zlotu umieszcze w pierwszym po?cie dotycz?cym zlotu. Je?li s? jakie? pytania co do zlotu a na które nie ma odpowiedzi w pierwszym po?cie to proszę o zadawanie czekam na zainteresowanych wyjazdem ( oprócz tych co już s? wpisani).

Prawdopodobnie na zlocie obecna bedzie telewizja TVN Turbo.

Informacja z ostatniej chwili: pod czas naszego zlotu na o?rodku obecnych bedzie 20 samotnych studentek ( to dla tych samotnych burgmaniaków)

Zabiera kto? dziecaki na zlot? Wiem, że już szkoła, ale przez dwa dni chyba system edukacji się nie zwali !zorro .

Ja może zabrałbym swoj? Julkę.

O ile oczywi?cie pojadę...

Rafał zabrał bym Julkę ale ja jade tydzień wcze?niej więc nie mam możliwo?ci ale jak tylko będę miał jak?? informację to zaraz dam znać

hm... ku niezadowoleniu wielu osób !guns  będę i ja... niestety sam...

Trudno co zrobic !sciana czyli nie przyjade albo ja albo on....

pozdr

majon

Majon chyba nie zrobisz mi tego. Wdzisz jak mało ludzi przyjeżdza z południa.

• Sympatycy
Opublikowano
;)B) WOMATKO będzie pobudka o godz. 8.00 !!!!! :P
Opublikowano
;):) WOMATKO będzie pobudka o godz. 8.00 !!!!! :P

Spać możemy w domu więc na zlocie pełna mobilizacja. B)B) !OKK

Gość jkrakowianka
Opublikowano

Potwierdzam przyjazd... pomimo licznej konkurencji 20 studentek!

jkrakowianka

• Sympatycy
Opublikowano

Potwierdzam przyjazd w czwartek, !OKK godziny chyba popołudniowo-wieczorowe. Przelew zrobiony.

Do zobaczenia

Grzesiek

Opublikowano

Witam.

Poszukuję osoby, która będzie jechać w Bieszczady przez okolice Katowic, Krakowa w czwartek, która mogłaby zabrac moj? córkę na placaczka (albo do samochodu - obojetnie).

Pozdrowienia

EDIT:

Może być też z Jędrzrejowa !OKK

Gość jkrakowianka
Opublikowano

Pilocie,

a co z rzuconym wcze?niej tematem "przebieranego ogniska"?!scooter

Nadal aktualny? (je?li tak to w jakiej konwencji i kiedy)

Wydaje mi się , że to fajny pomysł... jeżeli zlotowicze potraktuj? go z należytym zaangażowaniem:)

jkrakowianka

Opublikowano
Pilocie,

a co z rzuconym wcze?niej tematem "przebieranego ogniska"?!scooter

Nadal aktualny? (je?li tak to w jakiej konwencji i kiedy)

Wydaje mi się , że to fajny pomysł... jeżeli zlotowicze potraktuj? go z należytym zaangażowaniem:)

jkrakowianka

Ja dalej potrzymuje to że fajnie by było aby przebrać się na jedno z ognisk zwłaszcza kiedy na zlocie miala by być telewizja więc dalej potrzymuje t? my?l ale nie jest to przymus.

Opublikowano

Do ogniska to wypada się przebrać za niedĽwiedzia, futerko będzie wskazane bo nocki zapowiadaj? baaaardzo chłodne !happybth

Krakowianka to ma łatwo, a za co się może przebrać RobB. !winkiss !happybth

za R czy za B , jak żyć z takim dylematem !happybth

Pozdrawiam i cały czas potwierdzam przyjazd, na razie Zołza !scooter !scooter tyra więc !scooter wolny i nikt mi na ręce nie będzie patrzył !piwko

RobB. !gora

A jako przebój tego sezonu może piosenkę: "trochę wolniej , po co gonić czas w imię czego, tracić głowę.......noga z gazu, zobacz choć co? raz....."

Zreszt? zobaczcie sami: TROCHĘ WOLNIEJ

Opublikowano

Widzę,że nikt nie jedzie w pi?tek popołudniu na zlot. No cóż moje bycie na tym zlocie stoi po wielkim znakiem zapytania:(

Opublikowano

Deklarowałem ,że może mi się uda przybyć. Lecz plany pokrzyżowały sprawy firmowe.Bardzo żałuje i czekam na relacje. Dla uczestników bieszczadzkiej eskapady dużo słońca i superowej atmosfery !TAZ

Opublikowano

RobB ! i W?ski?

Może wystartujemy razem w sobotę?

Temat juz czujecie. :D

Co Wy na to? !TAZ

Opublikowano

Pilocie

za nasz? Plebanię przelew został własnie przesłany

Kasia

Opublikowano
RobB ! i W?ski?

Może wystartujemy razem w sobotę?

Temat juz czujecie. :rolleyes:

Co Wy na to? !TAZ

:rolleyes: !V !V !V !V :D;););)

Pooooooopłyniemy :rolleyes:

Pozdrawiam

RobB. :) -balastowy

• Sympatycy
Opublikowano

Witam, formalno?ci dopełnione (pieni?dze wysłane), proszę o dopisanie do listy uczestników tej ?wietnie zapowiadaj?cej się imprezy.

Planuję przyjazd w czwartek, jak się da to z grup? z Warszawy.

Opublikowano

Je?li organizator do off road-u posiada taki sprzęt i była by możliwo?ć przejechania sie takim czym? !bicz to zostanę tam następny tydzień

!yeah

Tatra

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech potwierdza swoj? obecno?ć na zlocie. Przelewy jutro.

P.S. Co z pogod? !tut

Opublikowano
Je?li organizator do off road-u posiada taki sprzęt i była by możliwo?ć przejechania sie takim czym? !tut to zostanę tam następny tydzień

!tut

Tatra

Off road jest przewidziany na naszej imprezie wiec bedziesz miał okazie jechac. A do dyspozycji mamy 8 ternowek i dwa Stary

• Sympatycy
Opublikowano

No cóż nie wiem jak będzie z t? pobudk? o 8.00 !tut

ale pisze się na resztę atrakcji !tut

Więc je?li można dopisać mnie na koniec listy to byłoby !tut