Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podczas Pierwszego Skuterowego Rajdu Bieszczadzkiego pod hasłem "Bieszczadzki Twardziel" wykorzystali?my jako hymn piosenkę zespołu Stare Dobre Małżeństwo "Bieszczadzkie Anioły" Oto ta piosenka-kliknij  :(

Witam,

Zastanawiałem się ... :( - teoretycznie czwartek i pi?tek zajęty :o , ale czego nie robi się dla tak ciekawie zapowiadaj?cej się imprezy, i do tego w takim miejscu jak Bieszczady, no a przede wszystkim w takim Towarzystwie - i stwierdziłem, że nie może mnie to omin?ć. Doturlam się :( najprawdopodobniej w czwartek póĽnym wieczorem. Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu.

P.S. Nie znalazłem informacji na forum z numerem konta na który mam przelać zaliczkę!!!?

• Odpowiedzi 286
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

40

• Krzyżówka

16

• Mamuśka

10

• dr.big

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Komunikat do wszystkich chętnych zainteresowanych Zlotem w Bieszczadach !

1.W pierszym po?cie na temat Zlotu w Bieszcadach podane jest konto na które proszę wpłacać zaliczkę w wysoko?ci 100 pln

2. Osoby które wybieraj? się w Bieszczady tydzień wcze?niej proszone s? o wysłanie do mnie PM w celu dokonania rezerwacji oraz podania w jakich dniach chc? przyjechać.

3. Informuje też że ja osobi?cie będę w O?rodku w dniach 8.09.2007- 16.08 2007 więc zapraszam wszystkich którzy maj? ochotę na wspóle spędzenie tych kilku dodatkowych dni wakacji.

Ps. Koszt pobytu poza Zlotem wynosi 50 pln za osobę dziennie z wyżywieniem.

Pod czas wcze?niejszego pobytu też s? przewidziane jakie? rozrywki np. żeglowanie po zalewie Solińskim ,wędrówki po szlakach inaczej mówi?ć aktywny wypoczynek.

Opublikowano
Podczas Pierwszego Skuterowego Rajdu Bieszczadzkiego pod hasłem "Bieszczadzki Twardziel" wykorzystali?my jako hymn piosenkę zespołu Stare Dobre Małżeństwo "Bieszczadzkie Anioły" Oto ta piosenka-kliknij :blink:

Długo mnie nie było tutaj ale jak odsłuchałem SDM'a musiałem napisać:rolleyes:

Mało jest rzeczy na tym ?wiatku co mnie wzruszaj? ale jak słyszę gitarę akustyczn? w poł?czeniu z tekstami w/w grupy to sie rozklejam jak małe dziecko.

Oby wam sie impreza udała i była przepełniona ciepłem i życiem jakie płynie z tekstów tejże formacji.

Bawcie sie super wracam słuchać kolejnych utworów SDM'a:);)

• Sympatycy
Opublikowano

Wstępnie zgłaszam sw? osobę do udziału w zlocie. Potwierdzę na 100 % do końca sierpnia. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po mojej my?li :rolleyes: .

Grzesiek

Opublikowano

Pilot,

napisz co? na forum na temat tych żaglówek. Czy oni tzn z tego osrodka je pożyczaj?, czy maj? też kabinówki, czy trzeba rezerwować wcze?niej? itp Próbowałem sie tam dodzwonić ale nikt nie odpowiada- może za póĽno już??

pozdrawiam

Opublikowano

Kolejne informacje dotycz?ce Zlotu w Bieszczadach:

1) Osoby będ?ce wcze?niej niż data zlotu bed? miły możliwo?ć pływania (jeżeli tylko nie bed? wyczarterowane co bedzie wiadome już ok 1.09.2007 ) na żaglówkach które s? do dyspozycji o?rodka.

2) Możliwo?ć jazdy Quadem po trasie wyznaczonej na terenie o?rodka no i podczas zlotu też. (Quda udostępnia nam serwis Toyoty w Krakowie )

Co do reszty zaplanowanych atrakcji pod znakiem zapytania jest trasa na orientacje w tym zakresie w jakim była planowana ze względu na ograniczony czas Zlotu (braknie jednego dnia)

Czekam na pierwszych chętnych.

Opublikowano

Proszę i mnie wstępnie wpisać na listę uczestników. :blink:

Jeżeli nic nie wyskoczy to na pewno będę :blink:

Opublikowano

Witam, proszę mnie także wstępnie wpisać na listę :blink: (Mój pierwszy zlocik burgmanii mam nadzieję, że będzie fajnie). Niestety jak narazie bez pasażera ale może się to zmienić.

Taki mały OT: czy można by było jako? załatwić 2 naklejeczki burgmanii na moj? kobitkę (aprilię) ?

Opublikowano

Witam,

Ysabel i ja rowniez wpisujemy sie na liste chetnych jesli jest jeszcze miejsce :ph34r:

Pozdr,

M

Opublikowano

Bardzo chętnie wezmę udział w zlocie z moj? żon? Smerfetk? :angry:

Nie wiem jeszcze w jaki sposób dojadę, bo opcji rozważamy kilka, ale decyzja zapadła - jedziemy w Bieszczady :angry:

Do zobaczenia :ph34r:

Opublikowano

Nie wiem jeszcze w jaki sposób dojadę, bo opcji rozważamy kilka, ale decyzja zapadła - jedziemy w Bieszczady

Proszę o dopisanie do listy uczestników

Mareczek na :) 100% + żona ?Marysia :)

Lech na :) 100%

Opublikowano

Dzięki za pierwsze potwierdzenia pobytu w Bieszczadach jednocze?nie proszę osoby które daklarowały przyjazd o potwierdzenie swojego uczestnictwa.

Informuje również że w poniedziałek ogłoszę jaki będzie program szczegółowy zlotu.

Opublikowano

My z Gosi? też już prawie podjęli?my decyzję na TAK! :D Ponieważ byłby to nasz pierwszy zlot i pierwsza wspólna, dłuższa podróż skuterem, mam parę pytań dot. samego wyjazdu i powrotu ze zlotu:

1. Czy na miejsce i z powrotem jedziemy zorganizowan? grup??

2. Jesli tak, to jak to wygl?da? (rozumiem, że jest prowadz?cy, zamykaj?cy, jedziemy w jaki? okre?lony sposób?)

3. Czy przerwy organizujemy wcze?niej, w jaki? z góry ustalonych miejscach? jak z do?wiadczenia to wygl?da? Co ile robimy przerwy?

4. Jak z komunikacj? na trasie?

5. Ile ?rednio może zaj?ć podróż rzędu 400-450 km jad?c w grupie?

Sorki za takie podstawowe pytania, ale chciałbym wiedzieć jak to będzie wygl?dać, żeby móc na 100% podj?ć decyzję. Dopiero zaczynamy, więc chciałbym mieć pewno?ć, że damy radę...

Opublikowano
My z Gosi? też już prawie podjęli?my decyzję na TAK! :D Ponieważ byłby to nasz pierwszy zlot i pierwsza wspólna, dłuższa podróż skuterem, mam parę pytań dot. samego wyjazdu i powrotu ze zlotu:

2. Jesli tak, to jak to wygl?da? (rozumiem, że jest prowadz?cy, zamykaj?cy, jedziemy w jaki? okre?lony sposób?)

3. Czy przerwy organizujemy wcze?niej, w jaki? z góry ustalonych miejscach? jak z do?wiadczenia to wygl?da? Co ile robimy przerwy?

Sorki za takie podstawowe pytania, ale chciałbym wiedzieć jak to będzie wygl?dać, żeby móc na 100% podj?ć decyzję...

Mak sam przejazd na zlot jest spraw? idywidualn? wiec tylko w twojej gesti jest czy wybierzesz sie z grup? tzn z osabami jadacymi z wawa. Jak cos to porozmawiaj z ludzmi z twoich okolic i ewentualnie oni powiedza ci jakie sa rególy podrózowania z nimi.

Pozdrawiam.

PS. Co do samego zlotu resztę dowiesz sie w poniedziałek na forum.

Opublikowano

Zabiera kto? dziecaki na zlot? Wiem, że już szkoła, ale przez dwa dni chyba system edukacji się nie zwali :D .

Ja może zabrałbym swoj? Julkę.

O ile oczywi?cie pojadę...

• Sympatycy
Opublikowano
My z Gosi? też już prawie podjęli?my decyzję na TAK! :) Ponieważ byłby to nasz pierwszy zlot i pierwsza wspólna, dłuższa podróż skuterem, mam parę pytań dot. samego wyjazdu i powrotu ze zlotu:

Sorki za takie podstawowe pytania, ale chciałbym wiedzieć jak to będzie wygl?dać, żeby móc na 100% podj?ć decyzję. Dopiero zaczynamy, więc chciałbym mieć pewno?ć, że damy radę...

Jeżeli wyruszy grupa to wiadomo jak to będzie wygl?dało :)

Przygotuj się na najgorsze, bo widzę że Mariusz też jedzie :). Bardzo szybki, dynamiczny przejazd, po drodze wyszukane dobre knajpy co by na głodniaka nie jechać , tu na pewno Artix co? zaplanuje :) , będzie :lol: . I znowu dynamicznie do przodu :D . Oby mój T-max tylko wytrzymał :lol:

Żartuję,

my?lę, że na ten temat pogadamy przed wyjazdem na spotkaniu w Młynie.

Pozdrawiam

Grzesiek

Opublikowano

Plebania też potwierdza chęć uczestnictwa :lol::lol::D

tzn. ja urlop mam reszta w rękach Plebana :D:D

Kasia

p.s. Rafałku my jedziemy bez dzieciaków, ale z tego co wiem to Mamu?ka ma chęć Maję zabrać

Opublikowano
My z Gosi? też już prawie podjęli?my decyzję na TAK! :lol: Ponieważ byłby to nasz pierwszy zlot i pierwsza wspólna, dłuższa podróż skuterem, mam parę pytań dot. samego wyjazdu i powrotu ze zlotu:

Przedewszystkim postaw sobie pierwsze i podstawowe pytanie ... czy dasz radę jechać cały czas w systemie zero-jedynkowym tak jak na 50-tce???? i czy twoja druga połowa ma na tyle dużo odwagi...... pokonanie 400-450 km my?lę że zajmie Mariuszowi i reszcie wyjadaczy jakie? max 3-3,5 h wraz posiłkiem bez względu na warunki pogodowe :lol: .

WyjedĽ sobie trzy godzinki wcze?niej a spotkacie się gdzie? na szlaku na wspólny posiłek. :D

Teraz wieszczemu Worlan zamienił Majesty 250 na T-maxa ???? bo nawet jakby Mariusz i Artix C1 -nkami jechali to tak ich nie dogonisz , wiem co? na ten temat ?cigałem ich do Grudzi?dza 500-tk? dojechałem ze dwie godziny póĽniej :D .

Pozdrawiam

Opublikowano

E nie panikuj, Pablos nie napisał całej prawdy, po prostu jechał, co prawda 500, ale Xcitingiem, więc ze względu na konsumpcję paliwa robił pit-stopy co jakie? max. 80 km.

To nic dziwnego, że normalniepal?cych nie dogonił B):lol: .

No ale dzięki Niemu i innym posiadaczom Xcitingów parę ludzi z CPN-u niezłych fortun się dorobiło :D:lol:

Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia w Bieszczadach na :D

RobB. :D

Opublikowano

i pewnie miał cały kufer oleju na dolewki :lol:

Opublikowano

450 km w 3,5h z posiłkami??!! RESPEKT!! :lol: To już wiem, że wyjeżdżamy z Gosi? indywidualnie wczesniej, albo z grup? innych z plecaczkami i nie zero-jedynkowców :lol: Jeszcze pogadamy dzisiaj w Młynie... :D

• Administrator
Opublikowano
[..]pokonanie 400-450 km my?lę że zajmie Mariuszowi i reszcie wyjadaczy jakie? max 3-3,5 h wraz  posiłkiem bez względu na warunki pogodowe  :lol: .

[..]

Teraz wieszczemu Worlan zamienił Majesty 250 na T-maxa ???? bo nawet jakby Mariusz i Artix C1 -nkami jechali to tak ich nie dogonisz , wiem co? na ten temat ?cigałem ich do Grudzi?dza 500-tk? dojechałem ze dwie godziny póĽniej

Pablos... dramatyzujesz :lol:

Wszystko zależy od ustaleń. Fakt, do Stegny nad morze jechałem Hexem z Wawy 4 godziny z dwoma postojami ale droga powrotna trwała duuuużo dłużej bo jechali?my w grupie i nie mieli?my ci?nienia.

Poza tym ostatnio celowo nie wysuwam się na czoło aby nie narzucać tempa :lol:

To już wiem, że wyjeżdżamy z Gosi? indywidualnie wczesniej, albo z grup? innych z plecaczkami i nie zero-jedynkowców

Tu nie chodzi o system zero- jeden ale o jednostajn? jazdę równym tempem. V- max ma tu dużo mniejsze znaczenie.

Co do Bieszczad> Mam wiele przeciwno?ci i na dobr? sprawę zdrowy rozs?dek nakazuje odpu?cić ten wyjazd ale będę stawał na rzęsach żeby się udało.

Opublikowano

Tak czy siak, jako? zajedziemy :lol: Po wczorajszym spotkaniu w Młynie podjęli?my decyzję - zgłaszam siebie i Gosię na zlot - do zobaczenia w Bieszczadach! !scooter !piwko

Opublikowano

Potwierdzamy przyjazd we czwartek !scooter - kaska wyslana...

Do zobaczenia na zlocie

Macek

Opublikowano

My też się wybieramy w Bieszczady - pojawimy się raczej na pewno, Artur wy?le stosowne pismo i przelew pozdrawiam gosia