dr.big Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 Nie ma w ten weekend MotoGP, ale jest WSBK ... Czy Rea zostanie po raz czwarty mistrzem i zrówna się z "King Carlem"? Dzisiaj drugi wyścig. Zwycięstwami już go łyknął .
dr.big Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Opublikowano 19 Maja 2018 Szkoda, że Zarco zmienia w 2019 tylko na KTM.
Yazinz Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 Może pomoże rozwinąć KTMa, sponsora mają dobrego, więc kto wie jak potoczą się losy tej marki w Moto GP? Może dobiją do czołówki? Zarco, to kozak, bez dwóch zdań! Na kogo stawiasz jutro? Dzieje się na Le Mans
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 2 Lipca 2018 Imponujące i z klasą zwycięstwo Marca Marqueza w niedzielnym wyścigu Moto GP w Holandii
Rogierro Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 Wybiera się ktoś od nas na któreś GP? Niemcy, Czechy? Pytam bo będę z ekipą ze Szczecina na GP w Brnie i miło było by zobaczyć znajome gęby.
dr.big Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Lorenzo powoli "wraca do gry" ...
Sympatycy kris02 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dzisiejsze GP chyba pod znakiem zapytania
dr.big Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 Tak od niechcenia... Ciekawe jak to będzie w Repsolu na linii Marqez vs. Lorenzo w 2019 ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Listopada 2018 Administrator Opublikowano 5 Listopada 2018 Honda & Marc Marquez z kolejnymi tytułami Garść prasówki... Sięgając w Malezji po swoje siedemdziesiąte zwycięstwo w motocyklowych mistrzostwach świata, Hiszpan Marc Marquez przypieczętował dla Hondy kolejny tytuł mistrzowski w klasyfikacji producentów MotoGP. W klasie Moto3 tytuł w klasyfikacji zawodników i producentów na torze Sepang wywalczył w niedzielę jego rodak, Jorge Martin. Marquez, który swój piąty tytuł mistrza MotoGP zdobył dwa tygodnie temu podczas Grand Prix Japonii, niepokonany był także w Malezji, zapewniając tym samym Hondzie już 24. tytuł w klasyfikacji producentów królewskiej klasy. Dla japońskiej marki to także trzeci z rzędu i siódmy tytuł zdobyty przez ostatnich osiem lat oraz 69. we wszystkich kategoriach Grand Prix. Wkład w ten sukces miał w tym roku nie tylko Marc Marquez, ale także inni zawodnicy Hondy, którzy punktowali w klasyfikacji producentów; Dani Pedrosa, Cal Crutchlow i Franco Morbidelli. „To był trudny wyścig, bo mimo wywalczenia pole position startowałem z siódmej pozycji - powiedział Marc Marquez, dla którego niedzielne zwycięstwo było dziewiątym w tym sezonie. - Jechałem tempem kwalifikacyjnym i przegrzałem tylną oponę. Mimo wszystko goniłem Valentino. Szkoda, że popełnił błąd w pierwszym zakręcie i zaliczył wywrotkę, bo z pewnością czekałaby nas piękna walka o wygraną. Cieszę się, że przypieczętowaliśmy tytuł w klasyfikacji producentów zwycięstwem, gratuluję także nowym mistrzom świata dwóch pozostałych klas.” „Jesteśmy bardzo szczęśliwi – podkreślił prezes HRC, Yoshishige Nomura. - Dwa tygodnie temu Marc wywalczył w Japonii tytuł w klasyfikacji zawodników. Dzisiaj sięgnął po nasz trzeci z rzędu tytuł w klasyfikacji producentów MotoGP. Mając na koncie 69 tytułów we wszystkich klasach jesteśmy najbardziej utytułowanym producentem w historii. Od pierwszego zwycięstwa Thomasa Edwarda Phillisa w barwach Hondy w 1961 roku nasza historia pisana jest kolejnymi wygranymi. W Argentynie Cal Crutchlow wywalczył dla nas wiosną 750. zwycięstwo.” W klasie Moto2, w której wszyscy zawodnicy korzystają z silników z drogowego modelu Honda CBR600RR, mistrzowski tytuł przypieczętował w Malezji Włoch Pecco Bagnaia. Ostatnia runda sezonu MotoGP odbędzie się w Walencji za dwa tygodnie.
dr.big Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Opublikowano 17 Listopada 2018 Jutro ostatni wyścig sezonu MotoGP.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2018 Czy Marquez wygra ?? Czy Rossi utrzyma podium ??
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2018 Na jakim kanale w TV ? O już mam Polsat Sport Extra. Ale pada deszcz. Czy Marquez się przewrócił ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2018 Marqueza już nie ma niestety Vinales poza burtą ,czyli Rossi 3ci w generalnej klasyfikacji niezagrożony
dr.big Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 Ze w Silverstone był deszcz i wyścigu nie, to ok, ale słoneczna Hiszpania ? Pewnie koniec wyścigu i restartu nie będzie...
dr.big Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 W dniu 18.11.2018 o 13:14, Piootr napisał(a): Na jakim kanale w TV ? O już mam Polsat Sport Extra. Ale pada deszcz. Czy Marquez się przewrócił ? Rozwiń W tym roku Eurosport się wypiął, pełne relacje sezonu 2019 w czasie realnym dostępne są na austriackim ServusTV (RedBull TV). Bez potrzeby płacenia. Jak ktoś ma TV z satelity, to warto poszukać.
Sobier Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 W dniu 10.03.2019 o 09:44, dr.big napisał(a): W tym roku Eurosport się wypiął, pełne relacje sezonu 2019 w czasie realnym dostępne są na austriackim ServusTV (RedBull TV). Bez potrzeby płacenia. Jak ktoś ma TV z satelity, to warto poszukać. Rozwiń O ile dobrze pamiętam to Eurosport już od 2 lat nie ma praw do MotoGP
dr.big Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 A to chyba zależy jaki , ja w zeszłym na 100% oglądałem na niemieckojęzycznym Eurosporcie 1 i 2. Edit: Ciekawe jak długo ten ServusTV będzie jeszcze nadawał, bo Mateschitz wycofuje po latach potężne finansowanie.
Lucjan73 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Polsat Sport reklamował że u nich w tym sezonie będzie transmitowane GP. Do nich należy również kanał Eleven Sports tak więc fani tego sportu powinni zainteresować się ofertą Polsatu.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 10 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2019 No to za 15min zaczynamy ?
dr.big Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 Czyli prawdopodobnie jak w 2018, walka 2019 będzie pewnie głównie pomiedzy Dovizioso a Marqezem ? . PS. Rossi nie będzie się liczył, zwłaszcza, że wykorzystał już teraz dopuszczalne możliwości w sezonie dotyczące zmian aero. Czyli rozwój aerodynamiczny moto Yamahy w trakcie sezonu nie dla niego. Edit: ServusTV- jestem pod wrażeniem transmisji i fachowych komentarzy (m.in. byli kierowcy MotoGP Alex Hofmann i Stefan Bradl) ?, a nie jakieś "dziadki leśne" krzyczące głupoty do mikrofonu...
Sobier Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Jak dla mnie pierwszy wyścig sezonu 2019 bardzo interesujący i wyrównany (wreszcie) . Jeżeli tak ma wyglądać ten sezon to dla nas kibiców bajka. Czekam z niecierpliwością na GP Argentyny.
dr.big Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 Honda, Suzuki, KTM i Aprilia oprotestowała po wyścigu spoiler tylnego koła Ducati ? . Po oddaleniu wnieśli protest w drugiej instancji ? . Słaba akcja przegranych, bardzo słaba?.... PS. Yamaha się nie "skundliła"?.
Rekomendowane odpowiedzi