Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 17 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2018 Jako ,że miejsce gdzie o tym rozmawialiśmy umarło ,zakładam temat tutaj. I dodaję,że dzisiejsze kwalifikacje dla zainteresowanych skończyły się tak Marquez -Start jutro z 2 miejsca Rossi - z 8 mego Jutro wyścig , oglądamy ,i trzymamy kciuki za NASZYCH Faworytów Temat MotoGP już jest. Przenoszę. Administracja
jaras661 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Nareszcie będzie co oglądać w niedzielne popołudnia, brakowało ....
dr.big Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Ciekawe co w wyścigu pokaże "outsider" Zarco... Bo w quali czasem pobił rekord Lorenzo z 2008 roku... Ale raczej nie ma "pace" na cały wyścig...
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2018 Może być niespodzianka czasami W Wlkp mamy dwa obozy kibiców ,jeden liczny MM i drugi VR Kibicujemy dzisiaj,zakłady poprzyjmowane
dziadzia Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 A to mój faworyt! No za godzinkę oddzielimy chłopców o mężczyzn he he
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2018 Noooooo Dziadzia ....Kocham Cię Ale Blady,Rychu,Kaktus I Grzechu już niekoniecznie 3mamy kciuki ,choć będzie ciężko,jak DR BIG napisał i Marquez się wypowiadał ......Zarco jechał KLASĘ wyżej niż reszta....Zobaczymy
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 18 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2018 Stawiam na lepszego!
dziadzia Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 No to rozpoczynamy !!! Widzieliście tą rogrzaną tylną tarcze hamulcową? Ja piernicze jak podświetlana! Ja piernicze Johann Zarco wybity kompletnie z rytmu i tak trzymać, a to co zrobił Marquez na 5 ringu to masakra hi hi
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 18 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2018 Piękny wyścig ,widać ,Zarco nie wytrzymał tempa .....
dr.big Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 4 godziny temu, dziadzia napisał: (...)Johann Zarco wybity kompletnie z rytmu (...) Nie wybity, tylko opony mu się skończyły i nie miał czym powalczyć .
dziadzia Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Tak tak masz racje, pisałem to w żywiole wyścigu, ale z drugiej strony to powinien o tym wiedzieć i troszeczkę przestać tak na początku szarżować i zachować zimną głowę, ale cóż wyścig zajefajny!!!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2018 Super wyścig.Dużo się działo .Andrea rozegrał wyścig po mistrzowsku.Marco jak zawsze walczy do końca.VR jeszcze im pokaże.
Yazinz Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Godzinę temu, dr.big napisał: Nie wybity, tylko opony mu się skończyły i nie miał czym powalczyć . Obstawiam, że jedno i drugie, tzn. Opony + Głowa jest kilku kierowców, którzy jak już stracą jedną pozycję, to spadają następne. Wszyscy wiemy, że wyścigi to coś więcej niż motocykl i warunki pogodowe. wyścig był super!!! pozdrawiam
dr.big Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 Po prześledzeniu późniejszych wypowiedzi zawodników TOP 10 tak jak pisałem i co było w TV w trakcie wyścigu widać po trajektorii toru jazdy- przednia opona ... Technik Michelina po wyścigu przyznał, że akurat ta sztuka nie była optymalna. Dovi i MM spokojnie by go wyprzedzili wcześniej, ale czekali do końca, bo oszczędzali oponki na finał. A on ją niestety "zjechał" na parę rund przed końcem. Bez szans na konkurencyjną jazdę.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Marca 2018 Administrator Opublikowano 20 Marca 2018 Miałem wrzucić do filmów ale tutaj pasuje lepiej. Młody fan MotoGP -> KLIK
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 20 Marca 2018 Użytkownicy Opublikowano 20 Marca 2018 Ma „oktany” we krwi
dziadzia Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Suuuper i jeszcze koszulka z nr. 46 Valentino Rossi
Rogierro Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ale quali w GP. Masakra, nawet Marquez wymiękł.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaras661 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jutro piękne i ciekawe popołudnie ... przed TV - F1 + MotoGP - tu i tu może być ciekawie, oby
Rogierro Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jutro piękne i ciekawe popołudnie ... przed TV - F1 + MotoGP - tu i tu może być ciekawie, oby To fakt, F1 jak rzadko ciekawa, dzieje się.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Geni Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Co by tu napisać o MM, żeby go nie obrazić? Chyba najlepiej nic nie napisać.
coca76 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Szedł jak dzik w żołędzie troszkę przesadziłWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2018 3 godziny temu, coca76 napisał: Szedł jak dzik w żołędzie troszkę przesadził To je walka Panie a nie zabawa ....fakt,że trochę za ostro.....
Sobier Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Co tu dużo gadać jeden i drugi ma za uszami. Pewnie taki mały rewanż za poprzedni sezon
Rekomendowane odpowiedzi