Gość majon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ok,wiec zmienie to zdanie, nie mam w zwyczaju edytowac wypocin na na forum wiec przepraszam Gage za stweirdzenie: "ze ma siano zamiast mozgu" i zamienie je w pytanie Gaga masz siano zamiast mozgu????Tak chyba bedzie lepiej.A co do obecnosci malolata o nicku Remik na SRM to kolego przyjedziesz albo z rodzicami albo z prawnym opiekunem w przeciwnym razie nie bedziesz mial wstepu, nie mam zamiaru narazac innych uczestnikow(Normalnych uczestnikow) na niebezpieczne sytuacje jakie mozesz spwodowac bo z tego co widze nie odrozniasz co dobre a co zle. pozdr majon
pawko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale burza...widzę że to musiał być najciekawszy i najbardziej kontrowersyjny zlot w tym roku... Sam nie wiem czy żałować że mnie nie było czy się cieszyć... Mam jednak małe pytanie do wszystkich oburzonych krytyków: Kto z Was podszedł do organizatorów podczas niestosownych zachowań małolatów i zaż?dał interwencji, kto sam jako dorosły i odpowiedzialny człowiek interweniował i poskromił "małolatów"???? Zrobili?cie co? żeby pomóc Gaga'dze czy jak to napisał Majon, znaleĽli?cie sobie tylko miejsce za budynkiem żeby spokojnie pogadać i nie widzieć i nie słyszeć tego wszystkiego ??? A widz?c jak smarkacze pluj?, kln? i rzucaj? petami, zamiast jako dorosły facet podej?ć, opierdzielić czy wytargać za uszy smarkacza, lepiej się nie odezwać, pój?ć na kwaterę na spoczynek, a po kilku dniach udawać oburzonego wujka samo dobro na forum... !OK Tak tak... Na forum kilka dni póĽniej jest dużo łatwiej skrzyczeć i obrazić !!! Po przeczytaniu Waszych relacji widzę że działo się na tym zlocie sporo niedobrego i również to neguję, ale neguję też postawę innych, którzy nie pomogli w przywróceniu porz?dku, a teraz na forum wieszaj? psy na Gaga'dze i perfidnie j? obrażaj?.
Gość majon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pawko jak sama gaga stwierdzila wychowywac ich nie bedziemy wiec nei rozumiem po co to piszesz ,kolejna sprawa jest to ze to ja zareagowalem dzwoniac do Gagi i proszac ja o interwencje wiec po raz kolejny twoj post to wielka klapa !OK naprawde Pawko nie zabieraj glosu bo jakos Ci to nie wychodzi. pozdr majon
MISIEK Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Oj co? chyba nie tak, nie tędy droga aby zakazywać wjazdu 50 !Ten zlot był w końcu dedykowany głównie dla nich i dla tego się różnił klimatem. Oczywi?cie w momencie gdy pojawiaj? się na zlocie małolaty to zasady na nim obowi?zuj?ce powinny to przewidywać i taki małolat oficjalnie nie powinien dostać talonów na piwo, również organizatorzy powinni zwracać na Ich zachowanie baczniejsz? uwagę.(...) Czy powtarzaj?ce się w Stegnie kradzieże, to też dowcip, czy też może sposób na uzyskanie ?rodków na treningi (...) 50-tki wcale mi nie przeszkadzaj?, ...ale niektórym ich wła?cicielom brakuje niestety po prostu ...rozumu, czego nie spotyka się u wła?cicieli dużych skuterów, ...którzy maj? już po prostu swoje lata, swoje do?wiadczenie, umiejętno?ć przewidywania, hmm ...powagę. Może i faktycznie ...nie tędy droga by im zabraniać wjazdu na zloty. Zgadza się wród wła?cicieli 50-tek znajda się i tacy, którzy chc? przeżyć swój pierwszy zlot, swoj? pierwsza przygodę na swoim skuterku. Niestety w?ród nich znajduj? się tacy co ...okradn? swoich kolegów na zlocie, co? zniszcz? czy po prostu "nieĽle "narozrabiaj?". A na takie "klimaty" nikt raczej nie ma ochoty ! Ale w takim wypadku powinna mieć miejsce profesjonalna ochrona i organizacja by do takich "klimatów nie dochodziło". A je?li to nie pomoże ...to Stegna pozostanie pewnie w przyszło?ci zlotem 50-tek. Hmm, ...taki "klimat". Niech się okradaj?... Albo zakazać , ...albo nie, ...ale problem nadal pozostanie: jak to zrobić i kto to zrobi by nie dochodziło do takich durnowatych sytuacji na zlotach, czyż nie mam racji !?
pawko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pawko jak sama gaga stwierdzila wychowywac ich nie bedziemy wiec nei rozumiem po co to piszesz ,kolejna sprawa jest to ze to ja zareagowalem dzwoniac do Gagi i proszac ja o interwencje wiec po raz kolejny twoj post to wielka klapa naprawde Pawko nie zabieraj glosu bo jakos Ci to nie wychodzi.pozdr majon Nie chodzi o wychowywanie tylko o zwrócenie uwagi... Rozumiem że jak na ulicy dresiarze lej? dziadka to też nie interweniujesz tylko przechodzisz obojętnie my?l?c że już ich nie wychowasz..??? Gratulacje !!! A poza tym nie zwracałem się tylko do Ciebie ale do całej reszty oburzonych forumowiczów !!! Bez odbioru - bo i tak tylko Ty zawsze masz rację i tylko Tobie posty i odzywanie się dobrze wychodzi...a zwłaszcza obrażanie innych !!! !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pawko, nie obraĽ się, ale przeczytaj jeszcze raz post Majona który zacytowałe?, i następnie Twój "demaskatorski" tekst o "dziadku"... Rozumiem, zarzucać Majonowi "społecznikostwo" przez jakiego? małolata, ale zarzucanie mu braku zachowań społecznych przez klubowicza to lekka przesada. Chyba słabo się znacie. Podobnie z innymi klubowiczami, którym zarzuciłe? brak reakcji. Przeczytaj może wszystkie wpisy w tym w?tku, a następnie formułuj wnioski. My?lę, że będ? one inne... Też jestem zdania że Twój post trafił "kul? w płot"... !OK pzdr
Kasieńka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie chodzi o wychowywanie tylko o zwrócenie uwagi... Rozumiem że jak na ulicy dresiarze lej? dziadka to też nie interweniujesz tylko przechodzisz obojętnie my?l?c że już ich nie wychowasz..??? Gratulacje !!! A poza tym nie zwracałem się tylko do Ciebie ale do całej reszty oburzonych forumowiczów !!! Bez odbioru - bo i tak tylko Ty zawsze masz rację i tylko Tobie posty i odzywanie się dobrze wychodzi...a zwłaszcza obrażanie innych !!! !OK Pawko, nie byłe?, nie widziałe? to proszę nie wypowiadaj się ze nikt nie zwracał uwagi. Uwaga była niejednokrotnie zwracana np przez Piotrka, jednakże nie dało to żadnych rezultatów. Pozdrawiam, Kasia
Gość Dzastin Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie byłam na Stegnie choć bardzo chciałam ,czytaj?c posty,wyłonił się tu problem zwi?zany z młodym społeczeństwem które przybywa na imprezy. Wiadomo trudno jest zorganizować taki zlot /imprezę dla ludzi takiego pokroju wiekowego ale jak się podejmuje takie wyzwanie to trzeba mieć oczy dookola głowy i pokazać młodemu pokoleniu jak powinni się zachowywać a nie pokazywać że ich zachowanie jest the best.Kiedy? oni będ? doro?li i z nich inni będ? brać przykład.Dziwi mnie fakt zwi?zany z eskort? że się nie pojawiła.Jeżeli byli informowani trzeba było ich męczyć do znudzenia bo chodziło o bezpieczeństwo za które policja jest odpowiedzialna a nie siedzenie za biurkiem.A jakby się co? stało to nie chciałabym być w?ród ludzi którzy załatwiali formalno?ci zwi?zane z bezpieczeństwem.Nie wspomnę tu o wielu innych sytuacjach...... Doł?czam się do wypowiedzi Mariusza Burgiego,Majona,Dragona,Szorstkiego,Kasi,Szuwarka,Roba i wielu innych -nie będę ich cytować bo bym musiała referat napisać.
pawko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie chodzi o wychowywanie tylko o zwrócenie uwagi... Rozumiem że jak na ulicy dresiarze lej? dziadka to też nie interweniujesz tylko przechodzisz obojętnie my?l?c że już ich nie wychowasz..??? Gratulacje !!! A poza tym nie zwracałem się tylko do Ciebie ale do całej reszty oburzonych forumowiczów !!! Bez odbioru - bo i tak tylko Ty zawsze masz rację i tylko Tobie posty i odzywanie się dobrze wychodzi...a zwłaszcza obrażanie innych !!! Pawko, nie byłe?, nie widziałe? to proszę nie wypowiadaj się ze nikt nie zwracał uwagi. Uwaga była niejednokrotnie zwracana np przez Piotrka, jednakże nie dało to żadnych rezultatów. Pozdrawiam, Kasia Nie byłem, nie widziałem i dlatego też zadałem pytanie a nie stwierdziłem Kasiu, czy zwracali?cie uwagę i próbowali?cie interweniować czy ograniczyli?cie się do krytyki na forum. I je?li uzyskuję odpowiedzi że skargi i interwencje były ale nie przynosiły skutków to pozostaje mi jednak cieszyc się że nie byłem w Stegnie... Koniec tematu.
Gość ReMIK Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ok,wiec zmienie to zdanie, nie mam w zwyczaju edytowac wypocin na na forum wiec przepraszam Gage za stweirdzenie: "ze ma siano zamiast mozgu" i zamienie je w pytanie Gaga masz siano zamiast mozgu????Tak chyba bedzie lepiej.A co do obecnosci malolata o nicku Remik na SRM to kolego przyjedziesz albo z rodzicami albo z prawnym opiekunem w przeciwnym razie nie bedziesz mial wstepu, nie mam zamiaru narazac innych uczestnikow(Normalnych uczestnikow) na niebezpieczne sytuacje jakie mozesz spwodowac bo z tego co widze nie odrozniasz co dobre a co zle.pozdr majon Akurat malo mnie to interesuje czy mam wstep na ten zlot czy nie wcale nie mam ochoty tam jechac jest kilka osob z burgmani z ktorymi moge bez przeszkod porozmawiac ale Tobie po tym wszystkim nawet bym reki nie podal - krzykacz narobic burdy i schowac sie za drzewo (pozdrawiam) jak wyjdziesz daj znac, a stwierdzenie malolat faktycznie jestem mlody ale 18 mam. Co do wielkich palenisk to ich nie widzialem bo musialem pomoc w czym innym ale teraz mnie zaskoczyliscie.
Gość gaga Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pawko jak sama gaga stwierdzila wychowywac ich nie bedziemy wiec nei rozumiem po co to piszesz ,kolejna sprawa jest to ze to ja zareagowalem dzwoniac do Gagi i proszac ja o interwencje wiec po raz kolejny twoj post to wielka klapa naprawde Pawko nie zabieraj glosu bo jakos Ci to nie wychodzi.pozdr majon jestes majon mistrzem przeinaczania napisanych lub zaslyszanych przez kogos slow.. ja nie powiedzialam ze "wychowywac ich nei bedziemy" tylko ze nie jestem odpowiedzialna za to jak zostali wychowani.. a to jest roznica.. pozatym po Twoim telefonie (polegajacym na grozeniu policja) na ktory zareagowalam (choc tego oczywiscie nikt nei widzial albo nie chcial widziec) pobieglam do plotu zobaczyc czy faktycznie jest jak mowiles ze pijany koles szaleje na wielkiej hondzie.. za plotem nie bylo zadnego motoru.. spytalam z pretensja chlopakow (hondziarzy) i otrzymalam odpowiedz ze na terenie zlotu sa 3 afryki.. jacka ktory stal przedemna i motoru nei odpalal od momentu jak wzial do reki pierwsze piwo, jejuta, ktory stal rowniez przedemna i analogicznie jak jacek motorem nie jezdzil, brakowalo jedynie oliego.. ale chlopaki mi wytlumaczyli, co zreszta uczestnicy konkursu rzucania opona potwierdzili ze owszem motor byl uzyty do oswietlenia drogi na ktorej rzucali opona.. hmm... a odnosnie "obsypania piaskiem".. sorki, ale widzieliscie jakie opony maja te hondy? ja rozumiem ze panowie delikatni, ale nie lada osiagnieciem jest ruszyc na piachu nei powodujac jego rozsypania na boki.. a to wcale nei jest jednoznaczne z szalenstwem po pijaku.. nie wiem w takim razie dlaczego mnie za ten telefon przepraszales..???? po co sie wycofywales mowiac ze to jakies plotki i nieprawda.. skoro teraz nagle znow sie okazuje ze jednak szalal w tlumie ludzi i do tego byl pijany.. prosze Cie/Was nei zmieniajcie rzeczywistosci.. wiecie co powiem jedno.. byl dym, bylo szalenstwo, bylo niebezpiecznie i niedociagniecia w tym zakresie.. osobiscie wyciagnelam z tego wnioski, stymze nei mam ochoty sie nimi z Wami dzielic, na pewno nie w tym klimacie bo rozmowa generalnie nabrala charakteru masowego ataku i werbowania kolejnych do grona "stegnie mowimy nie".. o to chodzi w tym watku? mam oczy widzialam co sie dzialo i wiem ze byly momenty w ktorych moglo dojsc do nieszczescia, stymze nie musicie juz bic piany bo w to sie juz teraz ten watek przerodzil.. dodam jeszcze tylko ze strasznie przykro mi jest jak slysze hasla w stylu ze ja to tylko podpuszczalam do wiekszego szalenstwa.. taaa.. jaasne.. latwiej stac pod daszkiem i mowic ojej jestem przeciwny temu ojej co tu sie dzieje i nei robic nic, anizeli reagowac.. tak owszem jest najlatwiej a stojac w tlumie bedzie to najbardziej zauwazone.. bo tego jak lecialam za stolowke co przyplacilam zwichnietym palcem u nogi, bo uslyszalam dzwiek strzelajacego tlumika nikt nie widzial.. nikt nie zastanowil sie dlaczego prawie nei mam glosu nastepnego dnia, do tej pory zreszta.. taa, pewnie powiecie ze od zagrzewania do kolejnych szalenstw, mowcie se co chcecie.. nikt nei widzial jak probowalam zazegnac awanture miedzy tczewiakami, jak probowalam ich uspokoic.. jak z kamisem i pawelkiem wtargnelismy do ich pokoju.. jak uspakajalam rozstrzesionego Cume.. jak wyciagalismy zbita szybe zeby sie nikt nie pokaleczyl.. jak sie wydzieralam ze juz koniec palenia gumy.. ani jak panicznie szukalam gasnicy, gdy w koncu znalazlam jedynei kubel wody.. jak latalam po osrodku pilnujac czy ktos nie jezdzi po pijaku.. jasne tego nikt nei widzial.. nie widzial bo siedzieliscie sobie w bezpiecznym miejscu i patzryliscie na to wszystko a nikt nawet nei kiwnal palcem.. nie mowie ze oczekiwalam iz odwalicie za mnie brudna robote ale zwrocic uwage tym chociazby rzucajaym pety mogliscie albo mi o tym powiedziec.. albo Abachowi ktorego mieliscie w poblizu.. mi nikt nic nie powiedzial o tym rzekomym pluciu i rzucaniu petopw, a osobiscie tego nie widzialam.. najwazniejsze jednak bylo to zeby zadzwonic i straszyc mnie policja bo gdzies tam zaslyszales majon ze jakis pijany koles szaleje rzekomo wielka honda... bo wiedziales ze moze to byc jeden z moich znajomych? to jest to pozytywne nastawienie? czy gdyby jeden malolat drugiemu przylozyl noz do gardla (wiem skrajny przyklad) tez byscie nic nei zrobili tylko patrzyli spod bezpiecznego zadaszonego miejsca za winklem cieszac sie ze pozniej obsmarujecie ta cala impreze na swoim forum..?? sory, to jest to pozytywne nastawienie? mam wrazenie ze jest wrecz odwrotnie.. Wy Wy i tylko Wy a co obce mnie nei obchodzi, niech sie pozabijaja, i tak gaga za to beknie.. tak samo jak w tamtym roku bylo gdy po nocach niektorzy z Was rozlewali piwo na boki - pijcie pijcie przeciez jest za darmo niech gaga za to placi.. sorki, ale neistety w ten sposob niektorych z Was odbieram.. nie wszystkich oczywiscie, ale wielu z Was ma wrogie badz tez zlosliwe wobec moejej osoby nastawienie.. mam swoja teorie z czego to moze wynikac, ale pozwolcie ze zachowam ja dla siebie.. a odnosnie zlotu powiem po raz ostatni - bylo wiele minusow i niedociagniec i zagrazajacych sytuacji, ale o tym mimo siana zamiast mozgu juz na miejscu zdalam sobie sprawe..
banat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam. Czytam to wszystko i w głowie się nie mie?ci. Podstawowa rada to podej?ć Małolata paln?ć w ryj, spytać się czy wie za co dostał i powiedzieć ze musi przeprosić wszystkich których obraził swoim zachowaniem. Zapewniam ze zaden nie powie NIE. Przerabiałem taki temat , nawet nie było interwencji Rodziców. Z innej beczki , wiecie jak zlikwidowano przestępczo?ć w Wietnamie? Zebrano jednej nocy złodzieji , bandziorów , gwałcicieli, strzał w potylice i po problemie. Wiem bo byłem jest bezpiecznie . Gówniarz jak jest uczestnikiem zlotu czy rajdu i przebywa w miejscu publicznym , powinien zachowywać się jak człowiek nie jak ?winia . BANAT
pawko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Brawo Banat - niestety niektórym zabrakło odwagi i poszli oburzeni "na kwaterę"
Gość majon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Brawo Banat - niestety niektórym zabrakło odwagi i poszli oburzeni "na kwaterę" Cos wiecej (masz kompleks malego penisa? ze tak miotasz sie za klawiatuka?),po raz kolejny jestes proszony o nie wypowiadanie sie bo Cie tam nie bylo wiec nie masz o tej sytuacji pojecia. Ps Artix a Ty mnie przekonywales ze to ten cool Poznan buhahaha Ps Banat, czyzby swinie wlazly miedzy nas???? pozdr majon Rozmowa nie na temat, użycie słów obraĽliwych... Jednym słowem totalna przeginka!!!! Jeste?my na forum dyskusyjnym! Kolejny tego typu wpis będzie równoznaczny z blokad? konta. MariuszBurgi
banat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Majon, zwykle zaprasza sie ludzi, potem okazuje sie ze to sa swinie. Tylko Off topic! MariuszBurgi
pawko Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Brawo Banat - niestety niektórym zabrakło odwagi i poszli oburzeni "na kwaterę" Cos wiecej (masz kompleks malego penisa? ze tak miotasz sie za klawiatuka?),po raz kolejny jestes proszony o nie wypowiadanie sie bo Cie tam nie bylo wiec nie masz o tej sytuacji pojecia. Ps Artix a Ty mnie przekonywales ze to ten cool Poznan buhahaha Ps Banat, czyzby swinie wlazly miedzy nas???? !piwko !kiss pozdr majon I w ten oto sposób dyskusja osi?gnęła poziom naszych polityków czyli dno !!! Pozostałych przepraszam, to mój ostatni post w tym temacie !!!
Kasik Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Brawo Banat - niestety niektórym zabrakło odwagi i poszli oburzeni "na kwaterę" Cos wiecej (masz kompleks malego penisa? ze tak miotasz sie za klawiatuka?),po raz kolejny jestes proszony o nie wypowiadanie sie bo Cie tam nie bylo wiec nie masz o tej sytuacji pojecia. Ps Artix a Ty mnie przekonywales ze to ten cool Poznan buhahaha Ps Banat, czyzby swinie wlazly miedzy nas???? pozdr majon I w ten oto sposób dyskusja osi?gnęła poziom naszych polityków czyli dno !!! Pozostałych przepraszam, to mój ostatni post w tym temacie !!! Panowie Majon i Banat hola, Wasza wymiana zdań jak mam nieukrywan? nadzieję trafiła tu przez pomyłkę !piwko !kiss !tut Wstyd mi, że w takim miejscu tak? konwersację musiałam przeczytać
Gość miras Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ps Artix a Ty mnie przekonywales ze to ten cool Poznan buhahaha Ps Banat, czyzby swinie wlazly miedzy nas???? pozdr majon Ze zdziwieniem przeczytałem posty Miska i Pawka których nie było na zlocie. Ja przyjechałem dopiero w sobotę wieczorem i dlatego nie wl?czyłem się w dyskusję. Chciałem tylko zauważyć, że obaj panowie s? członkami Poznańskiej Elity Skuterowej (PES) powstałej w wyniku rozłamu Poznańskiego Klubu Skuterowego Citiraider i dlatego "wrzucanie nas do jednego wora" nie jest wła?ciwe. Na zlocie było 9" citiraidowców" i O PES-ów, a w dyskusji wzięły udział 2 członkowie PES ( nieobecni na zlocie) i 1 osoba z Citiraider ( obecna na zlocie). Osobi?cie jestem przeciwnikiem udziału w dyskusji osób nie przyjeżdzaj?cych na zloty, a lubuj?cych się w "grzaniu klawiatury."
Pleban Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ostra jazda się zrobiła. Przytoczę tylko lekko przerobiony cytat z Misia ....."chodzi jednak o to, aby te minusy nie przysłoniły nam tych plusów". Gaga. Jest kilka spraw które na zlocie nie powinny mieć miejsca ale zostały one już powiedziane. Sama o nich wiesz, zapewne wyci?gniesz wnioski i nie potrzebujesz w tym pomocy żadnego wujka "dobra rada". Wierzę że nikt z organizatorów nie spodziewał się że sytuacja wymknie się spod kontroli. Może już do?ć tego s?du kapturowego bo Ci którzy chcieli zrobić nam dobrze pewnie czuj? się jak skarcone dzieci za nie do końca specjalnie rozlane mleko. Swoje już usłyszeli. Ja mimo wszystko dziękuję WSZYSTKIM organizatorom za możliwo?ć uczestnictwa i spotkania się z starymi i nowymi znajomymi. Majon- wiesz jak Cię lubię ale delikatniej stary. Abach- absolutnie nie ujmuję Twych zasłóg bo Ciebie szczególnie darzę szacunkiem. Rybka i karkówka upieczona była pierwszorzędnie, ale przyrz?dzona i przyprawiona była jeszcze lepiej za co wielkie dzięki Łukaszu-Kucharzu. Pozdrawiam serdecznie WSZYSTKICH.
Gość Dragon Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ...Co do wielkich palenisk to ich nie widzialem bo musialem pomoc w czym innym ale teraz mnie zaskoczyliscie. Remik Mam nadzieję, że co? do Ciebie dotarło... Majon Marcin - ja też napiszę "gło?no", że Twoja postawa w tym temacie jest MOCNO NAGANNA... Nie mniej jednak cieszę się, że się temat rozwin?ł... pozwoli to planować przyszły rok...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Administrator Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Majon, Banat... to co przeczytałem mocno mnie zdziwiło. Wasza wymiana zdań zdecydowanie znalazła się nie w tym miejscu! Wczoraj w nocy ogl?dałem wypowiedzi polityków i poczułem faktycznie to co napisał Pawko... Chłopaki, nie róbcie obciachu!!! Wracaj?c do Stegny... Gaga, napisałem swoje spostrzeżenia. Pytała? czy zwracałem uwagę kiedy widziałem co? niewła?ciwego. Tak, zwracałem. Np. kilkakrotnie prosiłem o to aby wjeżdżanie i wyjeżdżanie z o?rodka przez bramę odbywało się w wolniejszym tempie! Odezwałem się (niestety już w locie) do dzieciaka (nie znam ksywki), który po wypiciu piwa odstawił pusty kubek, wsiadł na skuter i wyjechał za bramę. Po przyjeĽdzie miałem zamiar zabrać mu kluczyki i oddać Tobie ale niestety póĽniej gdzie? mi zagin?ł. Skuter- czerwony chinczyk, numer zaczynaj?cy sie na "G". Nie chcę być "wujkiem dobra rada", jak napisał to Pleban. Nie miałem zamiaru Cię obrazić. Chciałem tylko zasygnalizować to co zauważyłem incorrect. Gaga, na każdym zlocie były, s? i będ? wpadki. Na ostatniej Burgmanii dali?my ciała z nagło?nieniem. Niby firma profesjonalna a w efekcie wyszła kicha. Było też kilka innych wtop, które zostały nam zgłoszone ale uwierz mi, że na nikogo z osób krytykuj?cych się nie obrażałem .Traktowałem to jako wskazówke na przyszło?ć. Z drugiej strony ze zlotami, gdzie zjeżdża się set osób jest tak, że nie ma możliwo?ci każdemu dogodzić. Staj?c na rzęsach zawsze przeczytasz/ usłyszysz, że co? było nie tak. W Stegnie jest jeszcze jeden dodatkowy problem- duża różnica wieku zlotowiczów a co za tym idzie pojawiaj?ce się duże różnice w oczekiwaniach. My?lę, że to jest problem nie do przeskoczenia w przyszło?ci. Moje spostrzeżenia miały na celu tylko jedno- zwrócenie uwagi na bezpieczeństwo osób bior?cych udział w imprezie celem poprawy na przyszło?ć. Uważam, że jest to dużo ważniejsze niż zbyt słona karkówka czy awaria mikrofonu. Oczywi?cie s? to tylko przykłady bo karkówka była w tym roku rewelacyjna- Tutaj podziękowania dla kucharza. Osobi?cie jestem za tym aby w sezonie odbywało się jak najwięcej imprez o tematyce skuterowej. Zlot w Stegnie wła?nie do takich należy i m.in dlatego napisałem powyższe. Mogłem napisać: "było miło, zlot cool" itp, tylko czy o to tu chodzi?
Gość Kamil Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mariusz -> Musiałe? tak łagodnie to napisać? Całkiem ciekawie sie czytało jak to chłopaki sie wyzywali od "za małych", "tych innych i złych", "cacy i niecacy", " nigdy niebyłem w Stegnie ale po tym co czytam toi nigdy tam nie pojadę", "wina s?siadki że zupa była za słona" itd, itp... heh... pomy?lałby kto? że to doro?li ludzie Jedno jest pewne że czasem różnica wieku daje o sobie znać. PS Dla tych co lubi? się kłócić: Masz rację, w Stegnie nie byłem i nie wiem o czym piszę.
Gość kari Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Czy teraz - kiedy już wszyscy "wyrazili swoj? opinię" - będ? jakie? fotki?
Kasieńka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dla rozluĽnienia atmosfery wstawiam link do fotek ze Stegny, co by nie było, że pierniki tylko siedzieli i wódkę pili. http://picasaweb.google.pl/kasia.trochimczuk/Stegna2007 Tak jak większo?ć już osób pisała, te wszystkie powyższe uwagi nie były zło?liwe. Zostały opisane na forum po to by w przyszłym roku nie powtórzyły się takie błędy organizacyjne. Ja ze swojej strony chciałbym podziękować wszystkim organizatorom za trud jaki włożyli w przygotowanie zlotu. Kucharzowi i Abachowi za przepyszne mięsiwa i rybkę. Och zjadło by się jeszcze karkóweczkę. Pozdrawiam, Kasia
Gość bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 http://picasaweb.google.com/bieniek123/Stegna2007 MAla galeria:)
Rekomendowane odpowiedzi