Gość majon Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 ta propozycja grillowania ze szczap? mi się bardzo podoba ale powiem szczerze lubię JE?DZIĆ a mniej sziedzieć przy piwie !sciana Czyli rozumiem ze w przyszly piatek pojawiasz sie w hotelu Maraton a w sobote jedziesz z nami na rajd?!!! to polecenie nie psujacej sie glowy jezeli nie pojawisz sie w Maratonie to otrujemy Cie ciastkiem od banata
tomekmajesty Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 ciastkiem już się otrułem ale nie mów o tym Banatowi co do rajdu: - mam trochę pracy i nie wiem jak to bedzie, ale na pewno chciałbym się z wszystkimi przejechać, być na tzw. paradzie, a co do wieczora to jeszcze nie wiem, na pewno nie będę spał w hotelu JEŻDZIĆ JE?DZIĆ JE?DZIĆ a może wyst?pię jako ukryty tak jak niektórzy na forum
Sympatycy spinka Opublikowano 20 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2007 a może wyst?pię jako ukryty tak jak niektórzy na forum polecam czapkę niewitkę z jakiej? bajki ......dzisiaj wszystko można załatwić
Gość majon Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 a może wyst?pię jako ukryty tak jak niektórzy na forum polecam czapkę niewitkę z jakiej? bajki ......dzisiaj wszystko można załatwić brawo!
tomekmajesty Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 biorę t? z o dwóch takich co ukradli księżyc !w00t
Rekomendowane odpowiedzi