Gość Maja Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Jak się nie witało to się nic nie wie........ Hmmmm Maja to taka kobitka, która jeĽdzi u Majonka na plecaczka. Hmmm nie wiem czy pamiętasz, ale ost. mieli?my telekonferencje przez Skypa Nioo chyba już co? kojarzysz..... Jeżeli nie to polecam "bilobil"-to nie reklama to troska o pamięć Ps.1 pozdrowienia i u?ciski od Mojego kierowcy, czyli jak już się domy?lasz...MAJONA Ps.2 Pozdrowienia dla wszystkich Maniaków Skuterowych
Gość Dragon Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Maju, Maju. Wiem i pamiętam... chciałem jednak aby Majon się nam tu "wytłumaczył"... Bilobil powiadasz... nie... jeszcze nie potrzebuję... chyba... A z tym plecaczkiem to niezła ?ciema... plecaczek tymczasowy... !OKK na czas naprawy... Swoj? drog? to zastanawiam się czym Wy jeĽdzicie bo Majon w opisie ma wpisane Skuter: sprzedany!!!!
banat Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Opublikowano 25 Maja 2007 Dziekuje wszystkim za zostawienie paru groszy . Przyjezdni PIERWSZY RAZ maj? gratis zrobione desery lodowe . BANAT
Gość scottie Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Ja wróciłem do domku ok północy Dzięki za miłe przyjęcie... Rafałek co chcesz od Krakowskiego 110 hehe
tomekmajesty Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 jeju, że mnie ominęło to spotkanie, po prostu nie mogę doj?ć do siebie z żalu ale przyokazji wczoraj jad?c z ostrowca najpierw min?ł mnie burgi 650 a potem wyprzedziła mnie majesty 250 kolor czarny rejestracja TOS 99... nie wiem co to za kolesie, może wydać za nimi list gończy szczególnie ten na majesty niezły kozak poginał 110-130 w krótkich spodenkach !TAZ prawdziwy miejski królewicz
tomekmajesty Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 no dobra jak Majon chce to ma: w niedzielę wybrali?my się w trzy skutery piękn? tras?: Kielce-Masłów-|więta Katarzyna-Bodzentyn-Nowa Słupia niestety dopadła nas ulewa z gradem, ale sprzęty ?wietnie zniosły takie warunki, ludzie trochę gorzej ale było super, pozdrowienia dla uczestników !tut szkoda że było nas trzech ( jak na zlotach hd) ale muszę przyznać widoki na tej trasie super - Góry |więtokrzyskie
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 11 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2007 Niedobre Chłopaki! Jak się jedzie na wycieczkę to może trzeba by zabrać ze sob? sympatyczn? koleżankę? Wtedy obyło by się bez ulewy a i gradobicie spróbowałabym odczarować po?więcaj?c bodzentyńsk? cud dziewicę Chyba że to jaki? !holiday Nowy Kielecki Klub Samców Dwukołowych !tut - to przepraszam i się już nie wpraszam !holiday PS Czy czwartek, po przerwie konserwacyjnej, aktualny?
tomekmajesty Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 no to prawda, wielce żałujemy że nie było Cię z nami !tut ale pomysł padł w czwartek i umie?ciłem notkę na forum trochę póĽno wielce żałuję i na drogi raz nie zapomnę o naszej super koleżance
RobB. Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 no dobra jak Majon chce to ma:w niedzielę wybrali?my się w trzy skutery piękn? tras?: Kielce-Masłów-|więta Katarzyna-Bodzentyn-Nowa Słupia niestety dopadła nas ulewa z gradem, ale sprzęty ?wietnie zniosły takie warunki, ludzie trochę gorzej ale było super, pozdrowienia dla uczestników !OKK szkoda że było nas trzech ( jak na zlotach hd) ale muszę przyznać widoki na tej trasie super - Góry |więtokrzyskie No jednak jest jaka? sprawiedliwo?ć na ?wiecie !YES A gdyby?cie po Bożemu zameldowali się w Grotnikach to deszcze i grady by Was ominęły A tu bezproduktywnie zmarnowali?cie paliwo zamiast wozić dzieciaki i pogadać z kumplami z forum !yeah . Ja rozumiem jeszcze tego !walkm !TAZ , w końcu za Nim nikt nie tęsknił, bo by tylko siedział i dopisywał do listy, ale reszta ?! No nie zróbcie tego błędu w najbliższy wekeend, jak nie przyjedziecie do Bolimowa, to to co was dotychczas spotkało to tylko mały piku? w porównaniu z tym co może być !czary A tak na serio to jak kto może to na koń taki czy owaki !wchair Zapraszam do Bolimowa RobB. A ten !walkm !TAZ to niech pamięta o tiramisu dla Zołzy
Gość deleted1 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tiramisu, tiramisu, tiramisu.... ale z dostaw? do domu poproszę i najlepiej z Maj? (weekend po?więcam na naukę). A jak sie Majon nie pojawi to dostanie kopa w .... kolano jak się wybiorę 28 na Wasze spotkanie!!Maja zafunduj mu depilacje woskiem tu i ówdzie ode mnie za to ze olał Grotniki !wchair !walkm . Pozdrawiam cieplutko
Gość Maja Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Tiramisu, tiramisu, tiramisu.... PYCHOTKA !holiday ale z dostaw? do domu poproszę i najlepiej z Maj? (weekend po?więcam na naukę). O tak, bardzo chętnie, ale praca, praca i jeszcze raz praca !scooter A jak sie Majon nie pojawi to dostanie kopa w .... kolano jak się wybiorę 28 na Wasze spotkanie!! Oj Zołzuniu tylko nie bij Majonka w kolanko, bo kto mnie będzie woził ? !holiday Maja zafunduj mu depilacje woskiem tu i ówdzie ode mnie za to ze olał Grotniki ! Kupię wosk, a depilacje na klatce sama zrobisz, jeżeli dasz radę |ciskam i pozdrawiam
Gość deleted1 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 yyyy, ok ale nie wiem czy w kosmetycznych sprzedaj? piły spalinowe pozdrawiam
Gość Maja Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 yyyy, ok ale nie wiem czy w kosmetycznych sprzedaj? piły spalinowe pozdrawiam Spalinowe piły to może nie, ale w ogrodniczym kosiarki z pewno?ci? ...tylko Majonek nie potrzebuje depilacji, ma zarost idealny |ciskam
tomekmajesty Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 to prawda facet jest ładny jak ma tylko łys? głowę odwrotnie niż u kobiet mamy nowego kolegę - Honda F250 zaprosiłem Go na czwartek proszę używać funkcji "edytuj" posty ł?cze Artix
Gość Maja Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 to prawda facet jest ładny jak ma tylko łys? głowę odwrotnie niż u kobiet ...łysi mężczyĽni nie s? w moim typie Pozdrawiam.
tomekmajesty Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 czy jutro spotkanie aktualne? i czy termin czwartek godz. 18.oo nadal aktualny?
Gość majon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Spotkanie czwartkowe zostaje przeniesione na piatek (czyli piatkowe).Powodem przeniesienia jest jakas wizytacja czy cos.... O to powod calego zamieszania
tomekmajesty Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 a jak w przyszłym tygodniu? jest czwartek? a propos widziałem dzisiaj Smugę jak z jakim? fajnym plecaczkiem pomykał koło mojego biura
Gość majon Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam Widze ze koledzy sie opuszczaj i nie pojaiwaja sie na spotkaniach u Banata... Smuga co jest z Twoja formula1? I nie widze deklaracji odnosnie rajdu co z Wami gosci miec bedziemy pozdr majon
Gość majon Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Hej wiesniaki z Kielczy mnie dzis na spotkaniu nie bedzie i Banata tez nie wloczy sie gdzies po swiecie a ja musze przygotowac moja maszyne na rajd wiec smacznego tiramisu pozdr majon
tomekmajesty Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 no cóż grupa się rozpada a ryba psuje się.... !sciana
Gość majon Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 Tomku nic sie nie rozpada to Ty nie pojawiasz sie na spotkaniach, nie rozpoznajesz kolegow na ulicy ukrywasz sie przed nami,a cala grupa ma sie bardzo dobrze i zycie towarzyskie kwitnie !sciana
tomekmajesty Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 eeeeeeeeeeeee trochę się podróżuje ale jak byłem to czułem się jak na zlocie harlejowców było nas .................3 a ogólnie to czytaj?c jakie? walki szorstkiego z denverem, banowanie jednego a drugiego nie, chociaż takie ci?głe zwracanie uwagi na błędy orto jest wkurzaj?ce widać, że nie ma taki go?ć nic do powiedzenia poza zwracaniem innym uwagi !sciana tak jako? mi się nie chce pewnych go?ci poznawać i my?lę, że mogę się przejechać na rajd ?więtokrzyski, ale siedzieć z niektórymi przy piwku - nie wiem
Gość majon Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 eeeeeeeeeeeeetrochę się podróżuje ale jak byłem to czułem się jak na zlocie harlejowców było nas .................3 a ogólnie to czytaj?c jakie? walki szorstkiego z denverem, banowanie jednego a drugiego nie, chociaż takie ci?głe zwracanie uwagi na błędy orto jest wkurzaj?ce widać, że nie ma taki go?ć nic do powiedzenia poza zwracaniem innym uwagi tak jako? mi się nie chce pewnych go?ci poznawać i my?lę, że mogę się przejechać na rajd ?więtokrzyski, ale siedzieć z niektórymi przy piwku - nie wiem Tomku nie bardzo rozumiem mnie się tam Harleye podobaj? wiec nie rozumiem dlaczego i do czego ta aluzja .Kolejn? sprawa ze nie zawsze każdy ma czas pojawić się na spotkaniu ale jako? tak się dziwnie składa ze jak jest jakie? poważniejsze wydarzenie to wszyscy dopisuj? prócz Ciebie A szkoda bo ludzie chc? Cię poznać....No chyba ze tego nie chcesz to nic na siłe. Co do wymiany pogl?dów ,hmm to bardzo dobrze ze czasami s? gor?ce dyskusje inaczej polemika a możę ona mieć różne formy ( konstruktywna b?dĽ nie)ale my?lę ze każdy wyci?ga jakie? wnioski. Tomku ze znajdziesz sobie miejsce ,ławek będzie kilka jeżeli stwierdzisz ze nie masz ochoty siedzieć przy piwku z tym czy z tamtym zawsze możesz pomóc np.szczapie przy grillu (watpie wogule zebys sie pojawil) nawet sie domyslam dlaczego, oj smutne to Ps. Wiesz panuj? tu pewne zasady które nie musza nam się podobać (zupełna demokracja) masz prawo wygłosić swój pogl?d ale trzeba dostosować się do większo?ci albo dać sobie spokój !sciana .Nie ma potrzeby się unosić .Ja tez kilku go?ci nie cierpię i co mam sobie odmawiać przyjemno?ci spotkania z pozostałymi"????? Trzeba byc politykiem, Ci panowie i panie na rajd nie przyjad? !TAZ choć nie wiem dlaczego, może nie maja ochoty spotkać się ze złym majonem??? Zobacz nie robie z tego powodu rabanu czego i Tobie życzę. Więcej luzu i wyłaĽ z krzaczorów majon
tomekmajesty Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 ta propozycja grillowania ze szczap? mi się bardzo podoba ale powiem szczerze lubię JE?DZIĆ a mniej sziedzieć przy piwie !sciana
Rekomendowane odpowiedzi